:D

Hej hej...

Har hänt mkt sedan jag skrev sist nu, Anna har varit på ridläger klart och de gick fin fint hela veckan. + att Millan är hemma nu igen, efterlängtat :D
På Månagen åkte Anna till Hölick och blir där en vecka, men Ella och jag får väl rida då :) Måndag kvällen spenderades först i bommars och lyssnade på margit när hon sjöng, hon är så duktig min lilla gumma :) <3 det var även lite fika och guidning på bommars, :) efter de åkte jag hem till farmor och farfar igen, men där blev jag inte länge hade bestämt med Maria att vi skulle ses i kväll, de var så otroligt längesen sedan sist, men i kväll, blev så att Maria kom till Letsbo vid 8 så därefter åkte vi hem till vickis, där även Marre var, pernilla och mickis kom oxå. :) de blev film tittande, men jag åkte hem efter redan första filmen, farfar och jag skulle upp tidigt på tisdag, vi skulle dra upp med husvagnen till ensjön och fiska, tisdag kväll drog vi upp 5 firrar, men måste tilllägga att jag drog upp EN. Haha, men den var däremot stor ;) 
nu höll jag på att glöma, i helgen sov jag även hos elin uppe på höskullen ;) vickis var oxå med, kul kul hade vi iaf :)
tillbax till campingen, men vi åkte hem i dag därifrån, de blåste så kalt så de gick typ inte att fiska, reven blåste bara upp på land. men trevligt har vi haft. 
Nu i kväll har jag bara latat mig, är fortfarande hos farmor och farfar sover där i natt så åker jag till elin i morgon bitti till 10, ska jobba där i morgon. 
Justja jag har även fått slutliga intagnings beskedet till gymnasiet i höst, så de blir flytt till gävle för mig och gå hästgymnasiet :D längtar :D

blev inte så mkt skrivet som jag trott när jag började, skönt xD
nu ska jag kila in i duschen, ha de bra, tar nog ett litet sommar uppehåll nu igen så skriver mer en annan dag. <3<3







 


hejsan hejsan :)

ojoj, de märks att man inte har tid att skriva som man hade förut. 
Men ett långt inlägg kommer sen om vad som har hänt under den långa tiden :) kan ta nån dag eller vecka till men det kommer :)

Ha de bra så länge :)  <333

RSS 2.0