första "riktiga" dagen i Gävle och i min bostad :)

För de första ska jag börja med att gå tillbaka någon vecka/dagar.
de har hänt så mkt på den sista tiden, om vi först går tillbax till förra veckan samma dag så var anna och jag uppe i Sandvik med hästarna, vi red dit på måndag och var tänkt att vi skulle bada och ha de mys med hästarna :) och mkt bad och mys fick vi med. Tisdag förmiddag bar det iväg ut i skogen för mig helt okännt område, men mysigt och mktmkt fina ridvägar de var som på ett elljusspår fast bättre :D vi var väl ute ungefär 4 timmar den dagen, fint väder och solen titta till och med fram då och då, vi red iaf till lungan och skulle bada, först var de ingen som ens villa gå i närheten men sen fick vi i millan och de var riktigt kul :) men om vi ska tala om mac så blev de blåvägran, absolut inte att jag tänker bada sade han.
Tisdagskväll kom Ella upp, var tänkt att hon skulle cykla hem sen men så blev de inte. men de kan jag förstå.
Sen var de upp och hoppa på Onsdag förmiddag, för i dag var de tid för hem resa, lite tråkigt men de var ju fulväder så de gjorde inte så mkt ändå. ja som jag sa var de ful väder hela vägen hem nästan, dom sista 3 km var de kanske fint :)  resten regna de och åska. Fredag där efter åkte jag och Mathilda till gävle för en härlig shoppingrunda, och de blev de :)
Efter de gick vi hem till mig, konstigt att skriva "hem till mig" men så är de faktiskt nu, nu kommer jag att bli stads bo/Gävle bo vilket känns väldigt bra nu. förutom att jag kommer sakna allt jag hade hemma i ljusdal/skansen, alla vänner man inte kommer att träffa lika ofta, familjen,hästarna ja allt :D men jag gruvar mig inte. Fredagkväll bar det i väg till winnerbäck, vilket var super bra :D träffade på Moa där så vi hängde med henne hela kvällen, lekte lite lekar gjorde vi innan han skulle börja spela för de var ju trotsallt mer än 2 timmar, sen gjorde vi en massa annat bus med ;D Tack för denna kväll tjejer :D
sen sov vi hos mig, Lördag, det var då mamma,pappa och syster yster kom med alla mina grejor  =) inredning och ytligare lite shopping blev det denna dag..
vi var väl inte hemma förens vid 7 på kvällen typ..
Söndag blev de jobb för mig, hade lovat att jag kunde stå i cafeterian i stallet för att de var tävling där och för att Anna hade final match. :) dom vann :D så grattis till dom.
Måndag var slapp dag och laddning inför just i dag, den dag vi nu är på.  TISDAG. min första skoldag på hästgymnasiet i gävle :) de här kommer bli super :D
Det var först lite pirrigt att gå upp för dom 2 trapporna upp till själva skolan. :) blev lite informerad om vad som kommer att hända härnäst och vi kan ju börja med i morgon då vi ska ut till grs för att få lite rundvandring där och att se på alla hästar och allt. sen tar jag mer vad som händer nån annan dag. 
Efter skolan i dag gick jag först förbi vägen som jag skulle ta in till mig, säkert en massa tankar som snurra i huvudet då.  men sen kom jag på att de kanske var bra för då passa jag på att handla, min första riktiga matkasse i dag, vad ska detta sluta med ;) sen efter jag handlat känndes de som om jag gick runt runt men aldrig kom till någon utgång. jag säger bara haha xD
I kväll blir de till att bara slappa, kanske även tar mig en sväng i gävle för att se mig omkring lite runt om där jag bor :)
men hejsvejs så länge skriver jag säkert mer nån annan dag nu när jag har så mkt tid att jag inte vet vad jag ska göra ;D
Pusshej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0