26 augusti

fick sluta vid halv tre i dag efter de gick jag,bella och emma till wayne´s coffee :) varm choklad och en ett winerbröd :) (stavningen) fick de bli, smaskens (: tog bussen hem och har inte gjort så mycket nu, ska nog städa badrummet och sen ta en promenad, hoppas de slutar regna nu snart bara. har regnat hela dagen nu :/

fick även välja skåp i dag och såklart tog jag ett överskåp :) hoppas dom inte säger nu sen bara att man ska ha de man hade förra året. började med första projektet i dag med och fick grupper om hur vi skulle jobba i det :) en helt okej grupp jag hamnade med. fick veta att special idrotten börjar på onsdag med, roligt roligt :) men nu ska jag ta och göra någon nytta här hemma, göra mig lite middag ska jag oxå göra. någon som har förslag på vad kanske?

AJ AJ AJ.....
Jag har bajs ont i fötterna, med rejäla skavsår på hälarna, men tvingar mmig ut ändå på en promenad. de gör till och med ont när jag sitter och har skorna på mig bara nu, så jag kanske klarar ned för trapporna och sen upp igen, men jag får bita ihop, vad ska jag annars göra i kväll? (:
Som jag sa, fick vända efter några hundra meter.. gjorde så himlans ont, försökte glöma de onda men de gick inte, dom är ju inte små mina skavsår :( så nu sitter jag här, ska snart gå iväg och ta en dusch. den funkar nu iaf lite, men inte riktigt bra, ska få ett nytt munstycke snart, eller vad det heter :) hoppas de går snabbt.

Jag har även kommit på vad duktig jag blivit på att blogga. eller hur?



ha de bäst<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0