27 april

sitter på ett tåg till gävle som är väldigt mycket försenat, inte kul alls.
De var ju heller inte någon mening att åka ner i dag känner jag men nu är
jag på väg så de är bara att åka vidare. börja med att de var buss från ljusdal till järvsö,
sen tåget vidare men de krånglar och är typ 40 min försenat.. blääääää!

bild från tågresan!

Suttit och skrivit på projektarbetet nu men nu är de tomt i hjärnkontoret så nu lägger jag ner det.
ha en bra dag i de soliga vädret :)
puss & kram

26 april

är hemkommen från 2 mysiga dagar i gävle :)
tog tåget till Ljusdal vid 8 så morfar hämta mig så jag fick med bilen hem från dom så hem och byta om och direkt upp till stallet, tog en tur på banan och sedan ut i skogen :) mötte även på en räv, hann dock inte få upp mobilen så jag fick den på bild den. sedan blev de pyssel i stallet och hemfärd!

stoppa i mig mat och sen iväg till föne för att kolla hur långt andre hunnit med huset.
just nu är jag hos pappa och ska försöka plugga, sen får vi se hur det går :) har även hämtat ut ett paket som kommit från hm i dag, får se vad jag sparar och inte sparar ;) 

nu tillbaka till plugget så man kan släppa de där sen! skulle va så skönt att få allt klart inom en snar framtid. så man kan ägna sig åt de man vill sen (:

påsktårtan.

lillebror fyller 2 år på långfredagen :)
puss & kram  

25 april

Sommaren är här och jag älskar verkligen detta väder! ♥
solen skiner, sommarlåtar spelas och jag ser inte ett moln på himelen, kan inte
bli så mycket bättre tycker jag :) sitter ute i solen nu och föröker plugga men
att blunda och bara njuta av våren och sommaren är bara för najs så
plugget får vänta tills det blir regn väder eller nått. måste ta vara på vare sekund
av detta väder nu när de håller i sig.

på onsdag bärjar skolan igen också och om drygt 3 veckor sätts betygen så de är bara att kämpa på
och få klart allt i tid! jag är iaf i gäve nu, skönt att komma hemifrån ibland. I lördags hade vi lite grillmys hemma hos mig, trevligt sällskap och massa god mat och dricka innan de senare blev stadt, grymt roligt vare!

Hästen står kvar hos helena och allt flyter på, så funderar på att anmäla till några tävlingar framöver, iaf till den i Ljusdal den 22 maj!

en till sak som jag glömt att berätta är att jag fick jobbet på järvzoo i sommar! skönt så man vet vad man ska göra i sommar, till en del iaf!
 
 inte långt kvar nu :D








ha de bäst i sommarvädret alla läsare så hörs vi :)
puss & kram ♥

18 april

vilket underbart väder det är ute och här sitter jag och glor f¨ramför datorn.
men ska snart masa mig ut, kanske hämta lillebror och åka och ta en fika eller köpa glass, mums säger iaf jag åt de förslaget :) dagarna rullar på och snart är de inte långt kvar tills jag tar studenten tillsammans med mina underbara vänner, känns lite tråkigt att vi alla då kommer att gå olika vägar, men jag kan bara tacka dom för fom här tre fina åren vi haft :) ♥

sitter och försöker få in alla bilder i mobilen till datorn nu men de verkar inte vela fungerar så pappsen får faktiskt hjälpa i kväll, inte ens en sån sak klara jag själv, man får ju skämmas!

I går gick de äntligen hela vägen och vi fick upp millan till helena i letsberg där hon kommer vara 2 veckor skulle jag tro. skönt att ta henne till ett nytt ställe så hon får bli lite vuxen utan sina kompisar där hemma. så nu blir till att träna, funderar på att anmäla till en lokal dressyr tävling i ljusdal som är i maj, vi får se hur hon utvecklas och hur avspänd hon kan börja vara. tiden får visa vad som sker.

sen har jag klickat hem lite kläder och smått och gott från hm, som kommer i veckan, roooooligt :) hoppas de passar. sen måste jag hitta en studetnklänning med men har inte hittat nån jag vill ha, böjar känna mig lite stressad faktiskt :p men men de ordar sig säkert i sista sekund.

skulle egentligen lagt upp lite bilder här nu på de som hänt men eftersom de inte funkar får de bli en annan dag.

puss & kram ♥


RSS 2.0