25 grader och SOMMAR :D

God dag :)

Vi börjar med 29/5, den var helt okej, :) först skolan sen ridning :) och det var bra jävla varm kan jag tala om. :D På kvällen hängde jag med Margit till tallåsen och kolla på fotboll när grabbarna spelade :) Gick inte så jätte bra för dom men dom kämpa väl. 

Går dagen var en lungn dag med, men de kändes faktiskt värdelöst att jag var på skolan i dag, hade inget och göra förutom att gå runt och kolla vad alla andra gjorde  :) (slapp dag alltså) xD slutade iaf till 2 och  vi fick våra skoltröjor i dag med:)  det känns verkligen att de är dom sista dagarns innan sommarlovet :D underbart :D
När jag kom hem åkte jag upp å red på en gång så jag fick de gjort. så varmt så man nästan inte vill ;D men de gick bra och de gick ju lättare oxå när lilla Troja var i hagen :) 
Åkte hem och hoppa in i duschen, moster,patrik,Tuva och Emma skulle nämligen komma och äta. Efter maten tänker jag dra ner till underbara Mathilda och färga hår :)vi ska bli blondare än vad vi redan är ;) Haha. 
Kom hem från Mathilda runt 1 jag är bäst på att passa tider xD

Dagen, har jag spenderats uppe hos hästarna :) kom hem runt halv 4. Då var de bara till att packa, ska upp till Jenna i kväll :D  Vi ska ha roligt :D  soligt och fint även i dag har det varit :) 
men i morgon blir det väl ännu varmare skulle bli typ 30 grader då :O :D 
ha de så skoj i kväll för det ska jag ha :D 

Hejsvejs för den här gången :)
 


Sommar tider hej hej, sommar tider :D

Nu märks det att sommaren har kommit med stormsteg :D så härligt att vakna på morgonen av att de är sol ute :)

Går dagen var iaf toppen,  ledig hela dagen. :) sen vid 12 fick jag ett mms av Linda och då hade fölet äntligen kommit, troja ska hon heta och var ur gullig :D senare på kvällen var mamma och jag upp en sväng på moppen för att kolla in Troja lite och hon var helt klart godkännd :D ser precis ut som sin mamma :)

Denna dag var precis lika som alla andra Onsdagar förutom att vi hade idrott, vi skulle orientera i Måga :) kan inte påstå att de gick bra men jag kom runt iaf :)
Var tänkt att jag egentligen skulle åka upp till Linda nu före jag skulle till Elin vid 5 men de orkas inte med nu efter orienteringen med solsken :/  :) ska nu försöka ta mig dit i kväll när de är lite svalare och inte så mycket flugor, måste ju checka in förlet igen :)  och desutom är det ingen bra årstid nu för hästarna så de gör inget att de blir sent. :) Men bättre är det för oss :D :D  Blev ingen sväng upp till Linda i kväll :/ de får vänta tills i morgon då jag inte har nånting för mig :) Längtar var ett tag sen nu  :)  å lilla Troja så sööt hon är :) nu är de synd för Anna att hon inte är hemma och får se på lille bebis ;)

Har nyss kommit hem från Elin nu, lika kul varje gång :) i dag klättra vi lite och de märktes tydligt att dom tyckte de var jobbigt. svetten bara rann xD
Så nu bara sitter jag och latar mig med mina fina fina skrapsår och jack sen dagens orientering och ridtur :) var ju så smart att rida i kortärmad och då får man skrapsår :O hatar.
Men sommaren är äntligen här och snart äre examen :D SOMMAR LOOOV. 
 Oj va mycket de blev nu igen, man bara skriver och märker inte att de blir så mkt :O

Tjingeling för i kväll :)



Soligt och ledig dag :)

Tjolaho :)
här är jag igen :) ojoj, går ju riktigt bra att skriva lite varje dag ;)

Vilken underbar dag det har varit :) först till skolan och fundera ut vad jag skulle göra, vi hade nämligen buffert i dag. :) men de visade sig att jag var klar med allt, betyder att jag är ledig i morgn med :)  så jävla skönt :D + att jag nu har fixat MVG i teknik till slutbetyg (troligen) :D 
Så jag åkte hem vid redan halv 12 bussen. Åkte då upp till min mors jobb ett tag och lekte med alla dagisbarnen, spalade lite spel bland annat :)
Åkte sedan hem vid ungefär halv 2. Och sitter nu bara här och latar mig :)  Blir nog ingen ridning i dag heller :/ dels för att Anna har åkt till Danmark och för att jag inte vill rida själv.

Nu märks det verkligen att sommaren har kommit med :) soligt och fint ute så jag borde nog masa mig ut och inte sitta här inne framför datorn.

Jaha, kvällen spenderades hos pappa en sväng :) och framför tvättmaskinen ;) rena kläder har jag nu iaf  xD
I morgon är man ledig åh :D härligt. har inte så många planer vad jag ska göra än men på eftermiddagen ska jag iaf åka till Elin och rida Smirre pojken :)
Får se om jag masar mig i väg och rider Millan med :) hade varit kanon :D

Men nu får de inte bli nå längre. Tjohej så länge :)
 

    image7  <---   HAHA. ;D




Morsdag + massa skoj :D

Jaaaa, SOMMAREN är snart här verkar de som :D Äntligen.
 
Gårdagen var iaf underbar  :D  har nästan nyss kommit från mormor och morfar, mamma hämta mig hos mathilda så åkte vi och fika hos dom :) jag hatar verkligen att bli väckt av mobilen. händer alltid när jag är hos Mathilda.  ;)
Grattis mor på morsdag :D

Nu är jag iaf hemma och har inget att göra.  
snart bär de av till farmor och farfar med pappa och ska äta där :)  Maten var god och efter de gick Agnes och jag ut en sväng ;) agnes var då oxå super man xD 

Efter de bär de självklart av till hästarna med Anna :) I dag lyckades jag ju till och med ramla av, eller ramla och ramla, snarare gled av ;) på grund ut av att jag satt lite knasigt :O haha. och mina ridbyxor gick sönder med :/ så nu ska jag bli bäbis och sy dit en sån där lapp med en häst på  xD

Och nu är det bara en riktig skol vecka kvar med :D så skönt, sen äre SOMMAR LOOOOOOOOV :D längtar, men jag längtar där i mot inte till att säga hej då till alla i klassen :/ bästaste bästaste klassen även fast många är väldigt knasig xD

I morgon äre väl inget specielt tror jag, mer än att jag ska göra klart så mkt som möjligt så jag har hela veckan på mig att rida :D Och i morgon åker Anna till Danmark med så de blir väl till att rida själv hela veckan :( men lika roligt ändå :)


Tjolaho, ännu ett inlägg fråm Maja. går ju riktigt bra de här du :D


image4image5

<3

image3

dags för mig.

hej hopp :)
¨nu är det dags för mig att bli en bloggare.
inte för att jag tror att det kommer gå så bra med att skriva varje dag, men det är värt ett försök :)
dels för att det är så skönt att bara skriva av sig ibland.

för stunden är jag hos min underbara vän mathilda :) vi sitter och lyssnar på musik och pratar, kanske inte det roligaste men mysigt :)
idag så har jag ridit på dom fina hästarna, det var kanske inte lika kul eftersom anna inte var med, men det var ruggit bra väder, sommmmmar :D
sen åkte jag ner på ljusdal och åt middag med mina föräldrar, det var gott kan jag lova :)
sen åkte jag hem till mathilda och kolla på hennes söta kattungar :) efter det gick vi till stina, där vi spelade kubb åt gott och kolla på fortsättningen av melodifestivalen , den stora alltså :P vet inte vad den heter, gick iaf riktigt dåligt för sverige :o som vanligt.

ska iaf lyckas skriva minst TVÅ ggr i veckan! så det kan bli tomt, men jag är inte så insatt i det skrivande ännu, men blir't!
nu ska jag kila :) <3

RSS 2.0