Lördag.

Ja ännu en dag har gått.
dagen har verkligen gått fort fastän jg gick upp klockan 8. åkte till ede och städa som jag inte gjorde i går, ångrade mig verkligen när klockan ringde i morse. men men åkte dit och städa gick sen ner till pappa och gjorde mig klar för skridso åkning med bästaste margit :) otroligt kul och se henne efter ett antal veckor. hade lite kul och åkte där sen kom anna och titta vad vi hade för oss med. gick åter igen till pappa med anna och åt lite sen åkte vi upp till stallet :) tur vi åkte när vi gjorde de, hästarna var alldeles galna när vi kom sprang och sparka mot varan sen träffa Nancy rakt på stolpen och vi hör ett knak, bara att springa dit, tråden och allt bara flög tack att inga hästar smet hade ingen lust att jaga dom vill jag mena. ridturen var great, red runt skroten mötte även en skoter tack och lov så krocka vi inte men de var nära. :P
fixa lite i stallet efter vi ridit och väntade på skjuts hem.  åkte till mamma och åt god tackos. sitter bara här nu och väntar på att jag ska få gå upp till anna så ska vi köpa godis :) sen blir de film eller nått med henne. tur hon är så städ villig och städar hennes brors rum så vi får titta där inne :) 

I morgon blir de nog stallet och även lite mys med underbara Mathilda som jag inte har träffat på ett antal veckor, verkligen viktigt att vi träffas nu. mys. <3




 

Onsdag.

Hej hej. dagen har varit helt okej bara att jag har frysit en hel del :/ inne på skolan på förmiddagen och hade ett litet test (hästkunskap) sen prata Molly om ryttartestet, och de ska vi få göra på ett projekt som kommer längre fram.shit. Åkte ut till Lervik efter lunch och hade undervisning där i form av att sitta på läktaren och kolla på när dom longera och visa massa hur man skulle vara klädd till hur hästens utrustning skulle vara och se ut. en del åkte in igenom ena örat och ut genom det andra. ;) massa saker som man inte har tänkt på tidigare men som man kanske ska börja göra nu då.
stod sen och vänta på bussen jätte länge, varför ska inte buss 1 gå förbi mig, SUR. haha.
Men kom hem ändå till slut. laga mat och titta på oth, bäst bäst bäst :)
Nu sitter jag bara här och har verkligen tråkigt och känner mig för den delen helt ensam vilket jag också är men de är inte kul längre. kan inte nått hända och allt som har varit bara försvinna?  Jag  vet inte vad jag vill faktiskt men jag vill inte att det ska vara så här iaf..  jag tror jar vill men vet inte riktigt om jag  vågar, jobbigt. vet ju hur du känner men vågar nog inte riktigt vara där du vill att jag ska vara.
I morgon är det torsdag och vilket innebär skola igen och hem färd :D längtar, och fredag är man ledig med, undra vad man ska hitta på då ra? :P någon som har lust att hitta på något kanske?

Nej nog med deppandet nu. blir inte bättre ändå har jag kommit fram till. måste bara få prata med någon känner jag.  
hejsvejs <3

Tisdag :)

Flum dag som den här var är alltid kul :D
Matte prov på morgonen, gick bättre än förväntat, kändes bra för engångs skull.
När jag kom hem gick jag ut och gick en sväng, hitta även en AFFÄR då, äntligen, och inte alls långt ifrån där jag bor var den heller :D ska titta mig lite runt i Brynäs mer nån dag så jag vet vad det är för ställe jag egentligen bor på :) hihi.
farmor ringde nyss och då var de klart 10 eller 11 Mars blire operations dags för min del, nu jävlar ska knä fan bli bra... bättre sent än aldrig. Tur att det inte blev på lovet iaf :D

Jag hugger i sten (winnerbäck) en låt värd att lyssna på (= 


Måndag.

Söndag. Tolknings time :D Anna och jag tog med oss skidorna upp och tolka lite efter Korven, riktigt kul. Synd bara att det var lite för mycket snö. Kommit massor hemma nu och just då åker jag till gävle där de nästan inte finns något alls.
På kvällen åkte jag iväg för att få massage. fått de i julklapp. :) skönt...





Måndag.  Så var det dags för skola igen. I dag hade vi bokredovisning muntligt, kunna nog ha gått bättre tror jag (=
Fast lunchen var ändå bäst.
Jag- fast nu mera är han bög.
Emma- död?   Haha. det är ni som gör min dag bra :)
Jag har ju ocksågått och blivit stor flicka som åker buss både till och från skolan nu :) hihi.
Nu på kvällen har jag bara varit hemma och tvättat och pluggat lite matte, har matte prov i morgon på statestik delen. hoppas det går bra bara (:

Blev så glad i dag när jag satt här vid datorn och allt var tyst plötsligt hörs ett knarr i dörren och gissa var det var? jo ett brav från bästis Margit. du är bäst och jag behöver dig verkligen <3
puss på dig.                                                                                                                                                                            


Kärleken går dit den vill, men inte dit den borde  <3

Onsdag.

I dag blev de ridskole dag igen då :) fast jag hatar hästen jag fick. OTROLIGT SEG.
Och ett stort plus på mig i dag är att jag törsa åka bussen hem och att jag kom hem och inte åkte vilse. grattis till mig xD
resten av dagen blir det till att plugga demokrati. troligt vis prov i morgon som jag ännu inte har gjort och sen är de matte prov på tisdag på statestiken.
fick ett mail av jultorp ranch i dag med, hoppas hoppas på sommarjobb där till sommaren :D dom skulle höra av sig till mig närmare våren.

Lite om min dag de där nu ska jag sätta mig med alla demokrati papper :/

Hejsvejs <3


En helt vanlig onsdag.

Jag vet inte vem jag kan lite på längre, känns som om alla är emot mig och trycker ner mig bara mer och mer. Jag orkar inte mer nu. förstår du inte de? Trodde du hade fått de förklarat för dig redan men tydligen inte.
Var de kanske inte jag som fixade det här till dig? men de tänker du förstås inte på. Du känner tydligen inte mig riktigt som du borde göra, men nån gång inser väl du att du har faktiskt fel. Men gör som du vill. jag bryr mig inte, tyck vad du vill jag bryr mig inte. jag är hellre själv, för du vill ju inte med mig, de är tydligt.


Det är dig jag håller kär.


Tisdag.

Vad tiden går sakta, sitter och jobbar med sagor och myter nu. jobbigt. ska skriva en analys om en saga nu egentligen men orkar inte. jag hade hoppats på att det var mat vid 11 nu men får vänta en halv timme till, jag är jätte hungrig.  Jag är äntligen klar med fall ett nu iaf, skulle skriva om jordens uppkomst en mytologi hur jorden skapades :) så efter lunch blir de åter projekt arbete hela dagen ut, lite drygt faktiskt fast skönt att det inte är "riktiga" lektioner.

Hejsvejs <3

Måndag.

Oj oj! det var verkligen längesen jag skrev nu.
Inget spec har hänt direkt på sista tiden. skolan har börjat igen och det känns faktiskt ganska skönt om jag får säga de själv. massa ridning har det också blivit :D Hemma i Ljusdal har snö nu försvunnit. trist.. och lika så här i Gävle har snö försvunnit men jag kan inte påstå att det har varit så mycket snö här tidigare heller.
Förra veckan gillade jag att åka tåg verkade de som, först ner på Onsdag när vi börja sen hem på eftermiddagen, ner på torsdag morgonoch sen som jag kvar till fredag och sen hem på fredag. mitt nya intresse verkar de som. ;) Haha.
I morgon blir de skola hela dagen igen, sen på kvällen vet jag inte vad jag ska göra. ska iaf se till att bli klar med fall ett i morgon, får se hur de går, men är nästan klar så de ska jag nog klara av :)



Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
o om nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

För så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom...

Nu har jag inget mer för mig att skriva.
Hejsvejs <3


RSS 2.0