Turkiet del 2


Turkiet del 1


27 maj

sitter i lägenheten och är så gott som klar med allt som ska ner i kartongerna!
vet inte om de är med glädje jag flyttar hem eller om det är med tårar i ögonen, blandade
känslor helt enkelt. Min mamma och pappa är på väg hit nu med släpvagnen så ska väl försöka
få in allt i den, borde gå :)

Har även varit på stan en snabbis i dag, så fick med mig lite smått hem. men vart fan ska jag hitta
student skor? :o jag blir lite stressad över de om jag ska vara ärlig, är ju inte lång tid kvar nu.. hoppas
de löser sig. handlade även med mig jordgubbar hem som jag ska mumsa på när jag gör de sista i den
här lägenheten. 
 
laddar upp lite bilder sen turkietresan nu med :)

puss och kram ♥

26 Maj

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, illa! men jag har ingen motivation till det alls
så de får vara som det är. har precis kommit till lägenheten typ, var iväg och solade en sväng efter skolan här på brynäs, måste försöka hålla brännan jag fick i turkiet till studenten nu :) ska snart ta mig något att fika och sedan möta upp syster klockan 6 vid tåget.

allt är klart i skolan och nu är de riktigt nära till studenten =D tänk att de har gått 3 år sen jag
började här i gävle, helt galet men de har varit en rolig upplevelse. nu är tiden dock över och i morgon
kommer mamma och pappa ner för att hämta hem alla grejer och städa ur lägenheten. jag är här redan så ska ägna mig åt att packa lite i kväll + umgås med min syster som kommer ner på besök, mysssss! ♥

i dag har vi endast haft en föreläsning och i morgon är vi lediga som jag varit en vecka nu redan! till helgen jobbar jag min andra helg och sen till veckan åker jag även ner till Margit för att titta på hennes student :)

turkiet resan var välbehövlig och bra på alla vis, men underbart skönt vare att komma hem också :) bilder kommer upp här senare i kväll eller någon annan dag! ;)

puss och kram ♥


8 maj

vilket underbart väder det är ute nu :) har nyss varit upp till stallet och fixat de och sen tog jag en promenad med Millan, underbart! ♥ tog även en hel del bilder så tänkte lägga upp några stycken här.









nu dags för kalas och sen packa klart allt innan vi åker i natt :) sen blire nog sova nån timme på kvällen om man ska orka. plugga måste jag också hinna med i dag innan vi åker, men de löser sig!

puss & kram


6 maj

Ja då har de gått några dagar sen jag skrev, men de har inte hänt mycket alls.
pappa var in till mig i gävle en sväng i Måndags och vi fixade min cykel samt handlade flyttkartonger, nu är de inte långt kvar och de är först nu jag börjar inse det på riktigt, känns skrämande men de blir nog bra när de är klart, jag jag gruvar mig mest för är att flytta hem :p Vill ha ett eget litet krypin nu. 

I Tisdags åkte jag hem en sväng och red och sen blev de mys med mormor och morfar, blev även sjuk så onsdag och Torsdag var jag hemma från skolan, snuvig och förkyld, men nu är jag iaf på bättrings vägen även om de inte är bra. tog alltså ett senare tåg till gävle då jag hade kvar alla grejer där, blev mys på kvällen och likaså på Torsdagskvällen! :) i morse tog jag tåget hem till ljusdal igen, hem och bytte om och sen upp på praktik, fixade stall + red hästen som var mycket duktig i dag :) blev en sväng till farmor och farfar med innan jag åkte hem och tvättade klart.

Nu i kväll har de enbart blivit mys i soffan med familjen! yatzy spel med mammsen och film ♥
nu är de dags för mig att sova iaf, upp tidigt i morgon då jag ska hinna till stallet innan vi ska fira mig hos pappa, firar mig den här helgen eftersom jag är borta på tisdag då jag egentligen fyller :D

tänkte även berätta att jag börjar jobba diret när jag kommit hem från turkiet, så skönt med lov/semester innan sommaren då jag kommer jobba hela sommaren, känns skönt att veta vad som ska hända iaf, jag minns förra sommaren då jag gick runt med panik den här tiden för att jag inte hade något jobb. men nu ska jag verkligen sova...

puss och godnatt <3

2 maj

ja då lider denna kväll mot sitt slut med, vilket känns väldigt skönt!
tog tåget till gävle i morse, usch för att kliva upp den tiden alltså som jag måste göra då..
ut till lervik och övade allt praktiskt sen blev de lunch och idrott. zumba, vad är de för påhitt och för konstigt egentligen? jag hängde då verkligen inte med för fem öre iaf.. så till slut satt jag mig ner på golvet! ;)

tog bussen hem och sen kom pappsen en sväng, ivög och händlade flyttkartonger och mat :) de närmar sig nu verkligen för mig att flytta hem, på ett sätt vill jag men de kommer bli så fruktansvärt jobbigt samtidigt. jag pallar inte med att bo hemma men hur ska jag kunna ha en lägenhet utan jobb? de blir lika svårt de.. så de är bara att kämpa på och få ett jobb annars flyttar jag ut i tält :p känner att jag behöver något eget och helst flytta från ljusdal också dit man inte känner någon och bara kunna börja om livet från noll! jobbigt de med, men de kanske hade varit bra, jag vet inte. iaf så är de en vecka kvar till resan till turkiet! så jag skulle behöva plugga en massa nu och få klart allt före jag åker. blir svårt men de är mitt mål!

nyss fått i mig mat alltså och nu ska jag försöka få lite plugg gjort så jag kan göra prov i morgon.

så ni får ha de så bra alla vänner <3

1 maj

I går tog jag tåget hem från Gävle 10.10 efter två mysiga dagar där <3
så väl hemma tog jag de bara lugnt, åt middag med familjen och sen for jag till Helena för lite kubbspel och
massa mys bara, men runt 9 kände jag ändå att flickorna nere på ljusdal och krogen lockade lite mer :)
så fick skjuts ner och där var de redan full rulle, så jag bara hakade på och vilken kväll de blev :) den bästa på länge måste jag nog mig själv erkänna trots att denna dag har varit väldigt jobbig! haha, men de får man ta.
tyvärr blev de inga bilder sen kvällen men det är ju jag dålig på att ta annars också.

nu blire pizza time och sen packa för gälve tills i morgon då jag åker igen.
ha en bra kväll <3


RSS 2.0