....

vilket liv, allt i en ända röra. 
jag vet inte vad jag vill längre och jag vet inte vad den andra vill heller. Tänk om man viste hur allt skulle sluta, vad bra det egentligen skulle vara, slapp man går omkring och fundera på hur det skulle sluta.. fast gud va tråkigt det skulle bli ändå.. men det här funderandet jag har nu har jag haft länge och det tar aldrig slut, när en grej avslutas påbörjas en ny och ny tanka kommer. Kan du inte bara säga nått som får mina tankar att försvina en liten stund eller saga nått som gör mig glad och så alla tanka försvinner för evigt, säg nått bara, även om jag blir glad eller ledsen för stunden så försvinner det, jag lovar.. våga prata. 
men ändå gud va härligt det är at gå och fundera hela tiden på hur det ska sluta när man inte själv har en aning. 

Dagen har varit helt okej, varit slö hela dagen.. undra om de beror på att jag klav upp kvart över 4 i morse, de är ju faktiskt mitt i natten då. men jag hoppa upp och halv 6 kom pappa och hämta mig.. satt mig på tåget och somna till och från vilket var ganska skönt, för jag hade ju verkligen inte sovit klart mina timmar då. men men jag klarade mig igenom dagen och tur är väl att jag har mina braa kompisar som livar upp stämmningen :D 


Aldrig trodde jag att någon skulle förstå
Aldrig trodde jag att någon skulle lyssna
Aldrig trodde jag att någon skulle bry sig
Aldrig trodde jag att det fanns någon som du!



 


födelsedags dags :)

Födelsedags dags i daag :) så grattis grattis syster som fyller fjortis ;) <3
Dagen har varit bra, vaknade runt 8 då vi skulle upp å sjunga för agnes, runt 10 kom söt kusinerna +frida och patrik, trevligt trevlig, men mycket fika har det blivit både i dag och i går inte bra men jag får gå ut och springa bort de typ i morgon :P Brumma upp till kurrbo en sväng med och red Millan, efterlängtat, men de är de ju varje gång nu när man åker upp eftersom de blir så långt mellan gångerna :/
Men den här kvällen ska jag iaf umgås med älsklings mathilda och det var ett bra jäkla tag sen nu.. <3<3 får se vad vi hittar på för bus i kväll. Morgon dagen ägnas nog till att rida och ev åka och bada med bror... hoppas han inte är lika bråkig som sist bara.. hihi..
 Även att jag nu bytt praktik plats till Helena, ska börja där på fredag så hoppas på att det blir lika bra som jag förväntar mig att de kommer att bli, + på att jag då kommer att kunna åka upp med mamma varje fredag och slippa massa bussar och skit. På måndag blir de klippning och slingning, behövligt måste jag få säga.
Inte långt kvar till lov äre nu heller och ännu kortare till dex :)

och en massa + att jag vill flytta nu....... Säg till om ni vet nån ledig lägenhet i Gävle (:

men nu är de också så här att jag vill väldigt mycket nu, nästan för mycket.  villvillvill (=
Hejsvejs <3

en rubrik utan namn.

Veckan har hitils varit bra :)
I går började vi med ett nytt projekt som heter mosters stall, det verkar kul och kommer säkert gå bra men de kommer nog bli stressigt att hinna med oxå.
Nu är de bestämt, jag ska byta praktik plats och börja vara hon Helena Aronsson :) Sigrid är verkligen bra och man lär sig mycket men de blir för långt att åka vilket jag inte kommer att orka med i längden, man kan ju göra ánnat kul för dom 2 timmar de blir på buss varje fredag :) men Helena är bra och de kommer säkert bli lika bra att vara där och jag kommer säkert lära mig massor hörs det som :D längtar men de blir först efter höstlovet jag byter.
I morgon blir de ridskole dag igen, markarbete denna gång, hoppas de går bra...
gårdagen var vi ute på lervik med för att kolla på clinicen med pether markne, han vill man ju träna för dagligen :) super bra var de iaf :D

och bara så att du vet måste jag få träffa dig nuuuuu, jag står inte ut längre.
jag behöver dig och du vet vilken du är <3<3
Plus att jag inte vet vart jag befinner mig längre, går de åt rätt håll eller är det inte rätt för mig, även fast de känns så? så mycket som snurrar i huvudet nu.. Plus att de är nog de här jag egentligen vill. de känns bra på nått sätt, men mycket kan ändras än synd nog.
+ att jag saknar hästarna där hemme massor :D <3

hejsvejs (=

Herregud.

Jag vet inte vart jag ska börja.. Allt på en gång.

Det känns iaf som om jag lever i en bubbla som aldrig spricker och jag får inte ut dom orden jag egentligen vill säga.
men de blev som en shock för mig i dag, när du helt plötsligt bara står där. jag viste helt inte vad jag skulle säga..
men de var nått mystiskt med dig, eller vad jag ska säga.. allt är så svårt nu, skönt att få komma hem i morgon och bara umgås med dom bästa på kvällen :D dom är efterlängtad kan jag lova <3 

<3

alltid lika svårt att skriva en rubrik.. men den får väl heta typ ......

Var ett tag sen jag skrev nu...
skriver lite kort om vad som hänt i helgen, den var toppen iaf, började på lördag att måla stallet som vi har väntat på så länge :) fint blev de..
hann inte göra så mycket mer på lördag.. Söndag klev jag upp kl 6 för jag skulle hänga med linda till Delsbo, kl 7 var jag upp i stallet och började med att ge korven och mac lite hö, sen började fin putsningen på mac och jag kan säga att han var JATTE ren,,,, NOT..... jag har aldrig sett nå värre. piss överallt....  men med lite borstning och tvättning och torrshampo gick de bort, iaf de mesta :) lastningen gick bra och vi var på väg mot delsbo..  kl 9 startade första klassen och den gick väl bra, hon kom inte sist iaf :) 7 av 9 och den första rosetten :) andra klassen kom hon  6 av 9 och ännu en rosett kom :) tredje klassen kom hon 3 av 8 och i och med det blev det den tredje rosetten, de gick bara bättre och bättre och mac skötte sig utmärkt. i den fjärde och sist klassen hon var med i blev hon äntligen etta, de vi hade väntat på ;) 1 av 3 är inte så dumt och inte nog med det blev hon även klubbmästare i den klassen oxå :D så ett ärevarv fick hon bjuda på.
Vi packade ihop och körde hemmåt, en hamburgare på vägen blev det, smaskens.. väl hemma gjorde vi klart i stallet och sen skjutsa linda hem mig.
När jag kommit hem började tjatet om att jag skulle få åka iväg på clinic med mac 30-31. och vist fick jag de :D ska bli så roligt att få komma iväg.
kanske ska säga att de jag pratar om handlar om westen både tävlingen och clinicen.. lär mig säkert massor jag som inte kan ett dugg om westen, inte så mkt iaf.
jag han i princip bara komma hem och byta om så kom jag på att jag villa rida, så pappa skjusade mig och mamma hämtade mig :) mysigt de är att rida själv och dessutom att de är en massa härliga färger,, jag har kommit på att den bästa årstiden att rida på ar hästen, vintern är de för kallt, våren är de för kladdigt på och på sommaren är de för varmt.. hösten är perfekt, inte för kallt och inte för varmt och den har lagom torkat upp de slaskiga.
På kvällen åkte vi ner till kusin för att gratta henne, grattis sofie :D kom hem och började tvätta, kom på att jag inte hade gjort de inför veckan som väntar i gävle,, jag trivs faktiskt riktigt bra, trevliga kompisar och bra lärare. kanske lite väl mycket plugg nu, vi har 3 arbeten som ska vara inlämnade på torsdag och ett prov då.. sen i morgon har våran grupp även en redovisning att göra i morgon. i morgon tror jag oxå att jag ska stanna kvar ett tag för att jobba, hemma får man ändå inget gjort.
och de känns som jag lever i ett kaos nu, jag vet varken in eller ut. och de är tur att jag har så bra kompisar som jag har och som jag kan prata med om de här, och i  dag när man kom till skolan blev de ju inte bättre.. men de behöver vi inte gå in på.. kul på dagarna har vi :D massa skratt och lek, och jag måste säga att jag och petra är bäst på kort :D känns som jag bara måste få träffa den bästa nu, jag vill leka de går inte längre utan dig nu, jag behöver dig och du är bäst :) <3
men hoppas på bowling och käk med brudarna på torsdag :D Mathilda,Magit och Stina :) ni är för bra. <3 
 men nu känner jag att jag har skrivit tillräckligt för idag, blir mer en annan dag :) 


du och jag bonzai (= söt pricken nr ett.


Pusssshej <3

RSS 2.0