22 februari

mer snö och kyla kommer.. vad är de jag hör dom säger på nyheterna? räcker det inte nu. var nog närmare -25 när jag gick i morse... blev gym när jag äntligen kom in till stan och sen ut till lervik. teori och ridning (hoppning i dag) gick faktiskt grymt bra så jag är mer än nöjd :) sprang till min buss när jag kom in till stan igen, hann precis skönt så jag slapp vänta 30 min, ingen lust att gå när de är så kallt.. tvättade när jag kom till lägenheten så nu är de klart och tvättpåsen är tom.. sen har de blivit lite plugg i kväll också, hovvårds prov på fredag ju :/
men men nog om dagen, kan ju bara säga att jag är väldigt less på vintern nu och behöver verkligen lite ledighet och sol (: men de är bara att vänta, den tiden kommer väl någon gång med, svårt att tro nu, men men.

nu blir de sängen för mig, ha de bäst..
god natt <3

20 februari

ja vad händer här i gävle då.. inte mycket för tillfället.
upp vid 8 i dag och gjorde sig klar, hängde med robin till träningen och tog bussen därifrån vid lunch sen :) gick till mammas moster och satt där, trevligt tills han ringer och säger att jag har nyckeln kvar i hans väska :s så de var bara till att vara kvar hos moster ingrid till typ 7 då jag tog bussen till stan, väntade till bussen gick 19.20 hem till lägenheten, så han kom med nyckeln så jag kom in. så sitter och tittar på melodifestivalen nu för mig själv. men han skulle komma senare igen. så de var den dagen.

i morgon kommer margit in hit till gävle så ska träffa henne då :) trevligt, har inte träffat henne på länge nu känns de som. annars vet jag inte vad som händer. mamma skulle städa på ede gården så slipper åka hem till ljusdal för att bara göra de, så skönt (:

men nu ska jag fortsätta titta på tv.
ha de bäst<3

17 februari

har inte lust alls att skriva i bloggen längre.. vet inte varför.
men från och med nu kommer det enbart komma upp inlägg när jag känner för det (: skönt att inte ha nån press till att måsta skriva.

men iaf så i måndags så kom jag till gävle vid 07.40 kom med tåget från ljusdal då. skönt att vara hemma några timmar iaf :) iaf så gick ridningen hyfsat bra, inte de bästa men kan ju inte alltid gå bra heller. åkte till lägenheten och pluggade lite och städade, blev lite sämre på kvällen, trött och slut för minsta lilla jag gjorde. och insåg att jag inte alls hade klarat av en heldag ute på praktik så blev hemma på tisdagen. gick iväg till den bästa på kvällen, tittade på film och myste bara (: herregud vilken film alltså, tur vi hade humor i dom stunderna och att vara trött och se den gör nog det ännu roligar ;) blev iaf att jag sov kvar där. klev upp vid halv 10 när jag vaknade och gick hem till mig igen. lite brydd när jag vaknade och inser att jag är helt själv, innan de slog mig att han åkt iväg på jobb..
tog tåget hem vid 12, så hemma vid 14.00 (: skönt att åka hem då jag inte var rikgit pigg, men längre in på dagen vi kom så blev jag bättre, som alltid alltså, typiskt. handlade hem semler också så de blev en slapp dag hemma i soffan innan jag tvingade mig själv ut och gå med mamma på kvällen, skönt med en promenad.
blev fika när vi kom tillbaka och lite plugg. gick och la mig i sängen redan vid 21.00 :) sen upp tidigt i dag igen :/ halv 5, men vaknade typ vid 5 då mamma ringde, var kanske lite tur de. blev tåget vid 6 till gävle igen, började ett nytt projekt i skolan, verkar helt okej, slappt nu men de blir de säkert inte om någon vecka :/

blev hopp special sen. hoppade en hel del i dag, kom även på mig själv med att jag inte andas när jag hoppar, opps! kanske något jag måste börja göra... sitter i lägenheten nu, har tvättat lite sängkläder och handdukar så nu ser min lägenhet ut som ett tork rum med lakan och handdukar överallt :o haha, de hann inte riktigt torka alltså.
men nu blir de sängen och titta på tv, slut efter dagen.. så nu blir de vila så jag orkar upp i morgon med :) funderar starkt på att åka hem i morgon då jag sen blir kvar hela helgen i gävle :) så skönt att vara hemma lite innan då så de inte blir så länge här. får se hur jag gör (:

ha de bäst<3

15 feburari

har inte tid att skriva så mycket nu.
tänkte plugga lite och plocka ihop i lägenheten sen blir de en promenad till Robin, oj va långt :p
jag som tänkte gå ut och gå en sväng i kväll, men så blir de inte, en liten promenad iaf blir de, kanske ska ta en omväg dit? ;) fast nja känner jag mig rätt så blir de inte så ändå..

skriver mer när jag kommer hem senare i kväll (:
ha de bäst<3

14 feburari

alla <3 dag i dag då (: 

helgen har varit hur bra som helst. jag stannade kvar i fredags och var med robin, tittade lite på tv och hade en lugn kväll bara ( :  sen på lördag blev de en sväng in till stan för att fixa lite, kvällen spenderades med några av hans kompisar, film och bastu typ, trevligt tevligt var det :) somnade rätt sent men tidigt uppe i dag ändå, vaknade av att solen sken rakt in genom de lilla köks fönstret, riktigt vårväder ute i dag alltså, solen sken och 5 grader varmt ute kan inte bli bättre, hoppas de håller i sig nu och att all denna snö försvinner. 
iaf så har de inte alls hänt mycket i dag men vid 1 kom jag på att jag ändå ville hem en sväng så jag tog två tåget från gävle till Ljusdal, ett snabbt besök hemma innan jag åker till gävle igen i morgon bitte, frågan är hur jag kommer upp? hur trött och slut som helst, skulle verkligen behöva ett lov nu så jag får vila upp mig. vädret gör mig hela tiden deppig. tur att de finns trevliga människor som piggar upp en ibland :) 

men nog för mig i kväll. önska mig lycka till hur jag ska komma upp i morgon, men jag får väl sova på tåget ner.
ha de bäst<3    

12 feburari

blev en sväng till gymmet innan skolan började. duktiga vi är (:
sen pratade vi lite om studenten, inte långt kvar nu känns de som. tänk att nästa år 10 juni går vi ut :D helt sjukt att förstå för mitt huvud. men så är det. jobbade lite med droger,alkohol,narkotika och tobak i dag och svarade på massa frågor... tittade på nån film också som man fattade nada utav, var nog inte bara jag som inte fattade idag..  sen blev de ett pass på friskis med klassen innan vi slutade. kändes i benen att man hade gymmat på morgonen, men de gick bra :)

tog bussen till lägenheten efter, ätit mat,duschat,städat ihop lite och sånt där som behöver göras ibland..  så sitter här nu och väntar på att Robin ska komma :) får se vad vi hittar på för bus i kväll, blir säkert trevligt vilket som (:

ha de bäst<3

11 feburari

sov över lite i morse så inget gym blev det, vi taggar för i morgon ist :)
sitter i skolan och har lunch nu, räknat matte och haft engelske på morgonen. jag hatar verkligen eng
och jag fattar absolut ingenting, trist. haha... livet är inte lätt ibland.

blir lunch nu, elin och jag har med oss tackos med kyckling från i går, mums (:

ha de bäst<3

10 februari

hemma från praktiken vid 7 ungefär. tog bussen direkt till affärn och handlade hem frukost. sen gå hem vilket väder :/ snö och blåst hela dagen. hoppa in i duschen och efter de blev de middag innan de blev trevligt sällskap av robin (: hände inte mycket alls på kvällen, gick och la mig i skaplig tid, duktigt av mig. 

upp och hoppa vid 6 i morse då jag försov mig lite. blev gymmet med elin då, gick bara bra där, börjar komma igång nu kanske. sitter i skolan och gör inget alls nu, snart lunch efter de hoppning. i kväll blir de natchos med elin oxå och plugga hovvård. 

lunch nu, ha de bäst<3 

8 februari

Ja känns som de var ett tag sen jag skrev fast de bara är fyra dagar sen.
men men skriver lite nu innan de blir dags att dra sig till bussen, inte kul att gå i detta väder med massa väskor och -6,5 ute :/ helgen har varit som alla andra skulle jag kunna tro. mysig hemma kväll med familjen på fredag och och mysig hemma kväll med mormor på lördagen :) var iväg till badhuset på lördag fm och simmade lite, efter de blev de stallet direkt och rida millan :) allt gick verkligen jätte bra tills en lastbil kom bakom oss, då var de inte lika kul längre. sånt som händer men inte kul var det, stressad häst till max verkligen.
mormor kom på kvällen och tänkte vara barnvakt, så jag stannade hemma med henne och morfar.

Söndag, upp med tuppen och iväg och städade. sen packa åkte till gävle redan vid 2 tåget och mötte upp elin då blev de spinning igen, usch va jobbigt de är... tog bussen till lägenheten och fixade lite i den, men de blev ganska snabbt sängen (: tittade på wallander och sen sov jag.

ridskola i dag, så bara att släpa massa väskor men jag tänker faktiskt lämna min väska dar nu och hoppas att jag har dubbelt här i lägenheten tills i morgon på praktiken vilket jag är ganska säker på att jag har. ska ju dit på onsdag igen. sen blir de hem och tvätta, har äntligen fått en tvätt tid nu, kan behövas, tvätt korgen svämar över, så kan nog bara ta lite i dag annars hinner de nog inte torka är jag rädd för.
men nu ska jag göra mig klar och knata till bussen, sen får jag väl sitta inne i stan och vänta hur länge som helst innan nästa går till lervik..

Hemma i lägenheten igen då. ridningen gick faktiskt bättre än väntat mot för vad de gjorde förra gången, så de var väl bra.. har tvättat nu på em, efterlängtat måste jag säga, tvättkorgen var överfull. haha.


ha de bäst<3

4 februari

muntliga redovisningen om sig själv, check!
super skönt att få de gjort, lämnat in alla andra arbeten som skulle in i dag oxå :)
så i kväll är det bara att plugga på till matte provet som är i morgon. ser inte fram emot det, men men.
anndra så gick jag till skolan i dag, kan ju sova mycket längre då. härligt (:
ruggit varmt de var i min lägenhet i natt också så slutade med att jag hoppasde upp och öppnade förnstret (:

ätit lite middag har jag nyss gjort med så nu blir det tv och ladda om inför morgondagen.
spinning bas med Elin igen då, sen ska jag kuta till tåget som går 17.10 för att hinna med det hem. måste hinna med det alltså.. annars får jag vänta till 19.20 :/

ha det bäst<3

3 februari

ja vad har hänt de senast dagarna. vet faktiskt inte. säkert inget spec.
i dag var de först skola, jobba på som bara den så blev faktiskt lite klar sen skulle vi ha teori på hoppspec inne på skolan, men janet var sjuk. var bara julia och jag som inte visste så vi satt där glatt och vänta innan vi tillslut gick hem då vi fått reda på att det inte var nått. alla andra hade tydligen fått reda på de i går kväll via sms, men inte vi.

iaf så gick jag hem och plugga typ 2 timmar. så nu är jag klart, ska läsa igenom och kolla vad jag ska säga på presentationen bara :) så skönt, jag som typ inte ens hade börjat på arbetet i går. duktig jag är :)
sen gick jag ner till affären och handlade lite innan det var dagst för storstädning i lägenheten, så nu är de rent i varje liten vrå här hemma. somnade i 40 min när jag tittade på tv med, skönt :) rikigt trött. elin och jag var ju på spinning i går, shit alltså, dålig kondition och dåligt med ben muskler har jag iaf, men på fredag kör vi spinning bas igen :) i morse var vi vaken med tuppen och åkte iväg och gymmade före skolan med, hur vi är var där direkt när dom öppnade vid 06.45 så blev en timme då och sen gick vi till skolan :)

sitter i lägenheten nu, fin som den är och tittar på tv :) tittar på lyx fällan, tänk vad med skulder man kan ha? helt sjukt ju :o snart plingar det nog på dörren med, eller kanske inte snart men om en timme ungefär, trevligt :)

ha de bäst<3

1 februari

Lervik i dag. jag har som vanligt glömt att beställa mat. jag förstår inte hur jag lyckas.
men jag tar med mig mat själv i dag, mer att släpa men de är ju jag van vid, vid de här laget.

nu ska jag packa klart och sen kila iväg till bussen, får vänta på nästa buss till lervik väldigt länge men jag vill bara inte gå med den tunga väskan och de kalla vädret. -12 nu, jag vill verkligen ha sommar. hur ska denna snö försvinna är ju den stora frågan.

ha de bäst<3

RSS 2.0