30 juli

här händer de grejer kan jag lova ;) hahah.
bildbevis kommer upp på bloggen när jag hittat sladden till mobilen.
vart ute och åkt båt med ett gäng trevliga grabbar. vattenskoter och
några försök upp på skidorna blev de för dom. medans jag satt och frös i båten :/
men nu är vi iaf inne och fått mat i magen och torra kläder på :)
ska straxt åka hem från detta dårhus ;)

ha de bäst<3

29 juli

regn regn regn!!!

att de aldrig tar slut någongång.
sitter hos pappa nu iaf och har nyss fått i mig lite mat.
sitter här ett tag sen åker nog jag skästra ist :) 

blev skästra ändå, åkte från pappa och hem och fika lite
sen så tog jag moppen och åkte, så har nyss kommit hit nu
och väntar på att jag ska slippa va själv så länge till.
men jag får väl sitta och knappa på datorn så länge.

ha de bäst och sov gott <3 

29 juli

mår som jag förtjänar efter en hel galen kväll/natt :)
A hämtade mig i ljusdal först, for till järvsö och fixa de sista och sen blev de båten ut till långön med ur trevligt sällskap :) grillade och hade de mysigt där, satte upp tältet och så kom regnet. bestämmde oss ganska snabbt för att återvända till skästra ist, så fick de bli, ner med tältet och ihop med alla grejer och i båten :) vädret blev bättre och solen kom fram igen men vi fortsatte ändå hemmåt. dusch och så där och sen fortsatte festen :) helt klart najs.
följde med och skjutsade folk till stadt med följde med tillbaka till järvsö ist för att gå in. så jag somnade gott där ensam i sängen men vaknar vid 2 tiden av att A kommer hem och vill att jag ska komma och öppna dörren. så gjorde de och somnade om lika snabbt igen.

i morse hände inget alls, pappa fick hämta mig vid 1. så nu är jag hemma själv. får se vad jag hittar på senare i kväll. de visar sig vad jag har lust med :)

ha de bäst<3


nu kör vi :)

ses i dimman allt folk.

27 juli

älskar sommaren överallt annat, synd bara att vädret inte är de bästa för tillfället.
men livet leker och jag älskar att vara ledig och kunna göra vad man vill.

har nattat i järvsö i natt med trevligt sällskap :) så åkte till ljusdal på fm så fick jag skjuts av pappa därifrån. åkte till stallet och red millan. sen nu blev de middag hemma i form av pizza. vad som händer i kväll är än så länge en gåta, men blir nog bara en hemma kväll med familjen, längesen de nu. borta bäst men hemma bra, jag känner för att ändra på uttrycket lite. funkar lika bra ändå :)

just i dag är det en månad kvar till jag och johanna åker mot Turkiet och Alanya :) grymt roligt och grymt skönt vi ska ha det :)




ha de bäst<3


25 juli

hemma i lilla tallåsen igen. hade en mysig kväll i går med trevligt sällskap och lika så i dag :) kom hem runt halv 6 då blev de middag och sedan ner till mathilda och snacka lite skit, härligt. min underbara flipp <3
sen nu sitter jag hos pappa med Anna Larsson, lika mycket skit prat nu, men ska ändå försöka titta på en film :)
får se vad som händer i morgon, hoppas på fint väder iaf, för de är ju allt annat än hur vädret har varit i dag.

ha de bäst<3

24 juli

åkte med anna till sanvik i går efter att hon färgat mitt hår.
kan ju säga att de blev väldigt bra, så anna får vara frisör fler gånger skulle jag tro ;)
iaf så blev de en lyckad kväll i går uppe i skogen. i dag blev de bara slapp och sen for vi hem. kom precis till
pappa nu så ska ta och fixa till mig lite nu och sen gå upp till anna en sväng innan jag återigen far iväg och har förhoppningsvis en trevligt =)



men nu ska jag kila, ha de så bra :) <3

23 juli

finns det något svårare än att skriva rubriker?
- nej just de, just därför blir mina så tråkig hela tiden. ni får stå ut helt enkelt ;)

iaf så har jag nästan nyss vaknat och har ingen aning om vad dagen kommer att innehålla för spännande saker. anna skulle färga håret på mig men den latmasken ligger ju och sover än :/ och inte vaknar hon för att man ringer heller.
så jag får väl hitta på något annat under tiden :) allt förutom att sitta här iaf, fint väder ute också så kanske man ska ta och åka till stallet en sväng (:

ha de bäst <3


god natt <3

tar och kryper ner i sängen nu, inget mer kommer
ändå att hända i kväll så lika bra att sova


22 juli

jobbet är över, staketet är äntligen färdig målat.
åkte i panik till farmor och farfar efter vi var klara och tur var väl de, vilket jävla oväder de blev.
smällde och blixtra så nätt som samtidigt ett tag, lite läskigt var de faktiskt. när de slutat tog vi moppen hem. jag
åkte till stallet och har nyss kommit därifrån nu, red millan på volten en sväng. duktiga hon liksom. känns att hon haft vila ett tag, men hon kämpar på och är posetiv :) sitter hemma nu och funderar på vad som kommer hända resten av kvällen, någon som har något förslag kanske?  till helgen blir de nog sandvik ändå som de ser ut med fröken Larsson :)


kanske hon på något sätt blivit lite ljusare på bara ett år så där ;p 
men nu ska jag ta och hitta på något, här kan jag ju inte sitta.

ha de bäst<3

min lilla ögonsten och jag


21 juli

ingen klocka ställd i morse som jag sa, men vakna ändå ganska så tidigt men låg kvar i sängen ett bra tag, skönt att slippa stressa till något. klev upp och gjorde mig lite klar, pappa kom och så for vi på banken, fixade pengarna till resan så nu är vi ett steg till närmare alanya resan,solen och alla trevligheter med trevligt umgänge :)

hem och sen iväg till stallet, red millan som i dag kändes mycket bättre än i går. mjuk och fin trots sin vila på nästan 3 veckor. inte bra, men nu är vi igång. anmälde oss till ljusdals lokala tävling 19 september i dag också så vi har något att sikta mot :) annas har inget annat hänt i dag, middags gäster fick vi och nu väntar jag på att anna ska bli klar i stallet :)
och tänka sig att jag kom ihåg bilderna, fler kommer men anna är seg.

ha de bäst<3


bilder


20 juli

snart klar med staketet och då väntas det lön :) får se om jag blir klar i morgon eller så på torsdag.
inte hänt speciellt mycket i dag, jobb och sedan hem. städade faktiskt rummet så nu är de fint. middag och sedan till moster som fyllde år. blev tårta där och sen vidare på cykel för att träffa anna och följa med som fotograf när hon skulle rida. efter de hem till henne, jag fick byta om och låna ridkläder av henne sen upp till kurrbo, observera att vi även cyklade dit. jag red millan och denna gång fick hon va fotograf, kommer upp bilder i bloggen när jag har fått dom :)
sen blev de hemfärd. så i morgon väntas det träningsverk. jag som inte cyklat på väldigt länge och inte ens tränat lite grann.. får bli ändring på de nu !!
hemma nu och ska snart gå och lägga mig, i morgon ska jag fixa pengar inför resan och betala in, gud så härligt. tänk att vi snart sitter på planet mot alanya = D lycka. ska även försöka hinna med en massa timmar på jobbet och sen picknick med flipp :) och sen rida. får se vad som hinns med och inte. jag ska iaf inte ställa någon klocka :) längesen den inte var ställd nu så den behöver nog vila lite.

vad händer till helgen? jag har beslutångest över vad jag vill göra :) inte ofta man har de.

ha de bäst<3

19 juli

ännu en dag har passerat. vaknade upp ute i skogen med margit och en hund :) åkte hem till farmor och åt frukost sen
blev de jobbet i 2 timmar. alltid något ;p for hem och sen till stallet, red ut på millan. tänk dig känslan, rida barbacka på den bästa hästen i galopp med håret fladrande och solen som skiner på klarblå himel. underbart!
när vi kom tillbaka fick millan sig ett bad i solen ute ist för inne i kalla stallet. stod och mumsa gräs medans jag tvätta.

hem och käka mat och sedan blev de en tur med nya bilen vi fick hem idag :)
i morgon blir de jobb och sen stallet igen, hoppas på fint väder även i morgon alltså.

fick sms av bästaste johanna i går, frågade om jag skulle med till alanya den 27 augusti. så då sticker jag iväg dit med henne, hennes syster och hennes kompis. hur nice är inte de då? :D en vecka i solen. massa bad, steka, dricka, äta gott, vara galna och bäst av allt få vara tillsammans :) <3 snodde några ord där av johanna,men de är så sant så jag kunde inte låta bli. jag ska sova nu så jag orkar upp och måla i morgon, nu kör vi så pengarna rullar in till resan.

tyvärr så blir det inga bilder i bloggen nu förtiden, har ingen kamera numera då min är trasig... :( 
ha de bäst <3

18 juli

gud va tiden går fort. jag har hunnit med en massa och älskar sommaren mest av allt :D
har varit till gävle en sväng, badat,solat,vart till stallet, träffat vänner, festat och varit i sandvik och jobbat har jag hunnit med, vad mer kan begära under sommaren :)

de sista dagarna har jag varit i sandvik med linda och hennes familj, badat och haft de hur skönt som helst. skönt att få komma iväg några dagar hemifrån och bara tänka på annat, just denna gång var de verkligen bra och har kommit fram till ett och annat vad som är bra och mindre bra, vad jag måste sluta tänka på och vad jag kan tänka mer på, vilket ordbajsande det blev där. blev fest på fredag då robert fyllde år, grillning med massa trevligt folk och se i går bev de en skapligt lugn kväll med kubb och kortspel. uppe i skaplig tid i morse och insåg vilket dåligt väder de var, var ner till stranden ändå i hopp om att de skulle va bättre där så vi kunde åka lite båt, vattenskidor,ring med mera :) men vi packade ihop och for hem ist då de blåste och va kallt. hemma blev de mat och sen for jag till mormor och morfar, nyss kommit hem därifrån typ så nu åker jag uppåt och träffar Margit, vi bor på vallen i natt, sen i morgon blir de jobb och sen stallet :) tänkte åka och rida nu men var så mörkt på himlen och regnade lite smått så for hem ist när jag kom från ljusdal.

nu ska jag packa ihop lite och sen fara vidare, ha de bäst mina läsare <3


10 juli

har haft ett litet blogg uppehåll ett tag nu som ni kanske märkt. 
sitter inte alls mycket vid datorn nu, solen skiner och livet leker, bäst att passa på att ta till vara på dagarna som ges till sol och bad, justja får inte glömma jobbet.  men men, dagarna rullar på i vanlig ordning, jag har inte vart till stallet på länge så nu får jag skärpa mig. tillbaka till verkligheten då man tillbringar hela dagarna i stallet och kvällarna hemma sovandes. jag har iaf klarat av teori skrivning så nu väntar jag bara på uppkörningen :D fattar inte att jag snart kanske har körkort, ofattbart. sitter i letsbo nu med huvudvärk och kommer inte hem. får alltså glatt vänta tills folket kommer tillbaka från flaskrejset´jag orkade inte hänga på.  har ingen aning om vad jag ska skriva om, så bli inte brydd om de blir långt mellan inläggen jag skriver nu för tiden.

ha de bäst <3

1 juli

helt sjukt att det redan är juli! 
i dag har det blivit jobb, 4 timmar blev de och jag kan inte säga att jag hann mycket men en bit iaf. 
sen blev de hem och plugga körteori, middag och sen for jag till stallet :) älskar stället helt enkelt! 
red millan på volten, hon är så grym min flicka. fast jag ibland är tokig och galen på henne så kan jag inte
annat än vara lycklig och glad :) <3

nyss kommit hem typ, har fikat lite och ska snart ta en snabb dusch och lägga mig.
i morgon blir de jobb igen, syster hänger med så de blir nog lite roligare då och sol ska de ju bli också =D
ska få rida på deras ena häst i morgon med så får se hur det går. 
 
puss från mig <3

RSS 2.0