29 maj

Har precis insett att jag nog driver världens tråkigaste blogg ;) men ska försöka bättra mig, bara de att de är så jäkla mycket i skolan nu som måste bli klart innan de sista sommar lovet börjar, bara 2 veckor kvar nu, UNDERBART =D

på sista tiden har de inte hänt mycket, förra helgen blev de iaf lite party i min lilla lägenhet med bästaste tjejorna från Gävle :) så efter att jag packat ihop och följt elin till bussen så tog jag tåget hem till ljusdal. jag åkte upp till stallet en sväng och red Millan, sen på middag till järvsö. när vi kommit hem åkte jag till stallet igen, plockade in korven och millan så dom fick stå inne, badade millan och packade transporten och smörjde lite. blev hämtad runt 12, hem och sova typ 4 timmar innan de åter blev stallet vid 5 på morgonen, jag gjorde klart allt och pappa kom runt 6 tiden. lastade millan och for iväg mot regnsjö, dressyr tävling där så vi debutera en LC 2 till att börja med och få lite rutin. hästen var spänd och var inte alls med på noterna på framridningen, dom andra hästarna var mycket mer intressant än vad jag var. regna i massor så banan var som en sjö mer eller mindre. tur att tävlingsbanan var bra iaf. % blev inte bra och inte poängen heller men jag är nöjd över henne ändå, tittade på filmen efter och hon gjorde sitt bästa :) duktiga häst.

veckan som varit har varit stress hela tiden, måndag och tisdag hade vi iaf studiedagar så jag blev kvar i ljusdal. onsdag var de redovisning på gång, så skönt att få de gjort. på em blev de hoppning, jag kunna dock inte vara med, mitt knä har börjat krångla så jag avstår så de inte blir värre :/ fått tid hos läkaren den 9 juli, lite långt dit men annars så var de på fredag och då ska vi till strömsholm med klassen så läkaren får vänta.

gjort klar en del skolarbeten i veckan, men än är en en inlämning och två prov som ska göra innan lov. ska försöka få de klart nu i veckan också. i går (fredag) for jag med elin hem till sandviken så mys kväll med henne och nu i dag fick jag åka med hennes mamma som skulle till ljusdal, slapp alltså tåget, skönt ibland faktiskt.

i dag har de inte hänt mycket alls, finns ingen häst att rida så jag får snällt vänta, var hemma och tog de lugnt bara. har varit och kört med mamma nu i kväll, inte långt kvar till körkortet nu :D ska iväg och sola nu vid halv 9 sen så blir de tv och sova. ska försöka komma upp i morgon innan de andra och göra frukost på säng åt mammsen, morsdag i morgon ju :) lite snäll kan man ju vara. nej de var allt för mig, nu orkar jag inget mer skriva.

ha de bäst <3

20 maj

åter tillbaka i gävle. hade körlektion i morse, gick bara bra de :) sen satte jag mig på tåget till gävle. och började göra klart fall 2 så nu är de inskickat. inte en dag försent heller, duktigt maja. gick hem runt två när jag skrivit klart. städade upp lite i lägenheten eftersom flickorna kommer i morgon, måste ju vara lite fint =D

har pluggat lite i kväll med på ett foder arbete som ska in som jag glömt bort. de de är rätt lätt så de ska nog gå bra. varit iväg och handlat lite med så då fick jordgubbarna följa med mig hem, underbart med sol,glass, jordgubbar och härliga sommar kvälllar. längtar! något mer kommer inte hända i kväll, inget spec iaf.

på söndag kommer millan och jag starta i regnsjö iaf, LC2 för de bli. så önska oss lycka till. första riktiga tävlingen för både henne och mig i dressyr så vi får se hur det går.



ha de bäst<3

19 maj

det har hänt en del sen sist. en del prov har de varit i skolan och np i matte B ska vi INTE tala om, fy fan säger jag bara. har vi verkligen räknat de där? men men, ig tack, tänk att de också är ett betyg i sig. men iaf så har jag hunnit med att köpa en tävlings kavaj också, nu väntas bara träning och tävling i sommar :) men millan har ju börjat protestera så vi får se hur de blir, någon som har tips hur man gör om hästen vill lägga sig direkt den kommit in i transporten. :/ fy. men prata med anna nyss så nu är dom på väg till sjöbi iaf, hoppas det går vägen nu ändå. så jag ska ängna min kväll till att plugga, ett arbete ska in i morgon ju sen har jag lite till att göra, plugg högen växer dag för dag känns det som. men snart SOMMAR LOV :D

hemma i ljusdal nu, blir körlektion i morgon bitte. 2 kvar efter den sen väntas skrivning och uppkörning :o snabbt allt har gått då. på fredag blir de iaf trevligheter med tjejorna :) efterlängtat nu. 

ha de bäst<3  

16 maj

långhelg har det varit och den är snart slut med. trist men otroligt skönt har de varit :)
onsdags kväll kom jag hem och på torsdagen blev de stallet, red millan som faktiskt kändes bra, hon hade tydligen levtrövare i transporten både till träningen och från träningen i onsdags så anna sa att de var tur att hon kom hem levandes. fy när hon berättade alltså, tur jag inte var med. men iaf, på torsdag hände inte mycket mer. på fredagen hade jag körlektion på morgonen och sen efter de klipp + färgtid, så nu är de slitna borta och även den gula färgen jag hade i håret. tråkigt väder hela dan, regn och åksa :s

i dag var det toppen väder verkligen :D runt 20 grader hela dan, plus lite mer i solen. jag åkte till stallet runt 11 och red millan på volten, lite trökig och stel i ena bakbenet, så de blev varken långt eller nå roligt pass. säkert sen transport resan i onsdags. så hon blev lite ompysslad ist, en rejäl rykt och lite tvättning. men alltid lika kul att komma till hagen sa hon så hon kan rulla sig skitig igen. prata lite med linda och sen for jag hem. gjorde mig klar lite snabbt och åkte ner till mathilda, glass och promenad blev de då. sen for vi hem till mig och grillade sen ner till mathilda igen, tog cykeln ner och handlade gotta och satt oss sedan på varsin gunga och pratade om allt mellan himmel och jord, när vi suttit säkert en timme blev de mys på hennes tak med tända ljus,grönsaker/dipp och yatzy :) mysig att ligga där ute ju och bara prata, du är bäst min flipp <3 kom hem vid 1 typ så nu sitter jag här och hör och häpna har jag pluggat lite, klockan är två på natten och jag pluggar :o vad har hänt. men ska stänga ner allt nu ochs ova känns det som. plugg hela dagen i morgon måste de bli..




Jag saknar dig massor gumman <3


ha de bäst, god natt <3

10 maj

ARTON :D
tränade för gabby i dag på grs, helt okej gick det till slut, men vad jag gjorde i början ska vi hålla tyst om. haha. ingen avramling iaf. tog tåget hem sen så nu är jag äntligen i ljusdal (:

i går kväll blev de middag med min älsklings flipp :) och sen en mysig kväll helt klart, gud va skönt att få prata av sig med någon man verkligen litar på, jag behöver dig verkligen. tack för att du finns hjärtat <3 
blir skolan i morgon, grs hela dagen, så blir till att titta på träningarna och sen göra avels provet, känner mig ganska säker på de faktiskt. plugga lite till i kväll bara. sen tänker jag åka hem och köra lektion :)

ha de bäst<3


3 maj

Jag är inte alls kry. åkte ju till mormor i går kväll och skulle sova där och åka till gävle med 6 tåget. men jag blev hemma, blev sämre i går kväll än vad jag hade varit och i morse lika så. men känner mig lite bättre, kanske för jag tagit en alvedon. hmm. legat hemma hela dan och tittat på tv. en lat dag helt enkelt (= men på em kände jag mig bättre och satte mig i bilen med en snorig nästa och plastis papi ändå mot Edsbyn (: där vi hade hittat en bil. och den blev de så snart är jag bilägare :D ska tillbaka och hämta den nästa vecka. så efter att varit på benen några timmar är jag trött igen.

ska skriva klart de här och sen äta något och lägga mig i soffan igen.
jag är egentligen ledig i morgon så både sjuk och ledig på samma gång. måste försöka att orka iväg och köra en lekton och sen till söderhamn på halkbanan. sen på kvällen bara vila, för på onsdag SKA jag till skolan.

ha de bäst<3

2 maj

är små förkyld och orkar inte göra mycket alls. stannade hemma från stallet i dag ändå. super fint väder men gud så kallt :/ körde ist upp till farfar och farmor med pappa och fick oss en fika där (: morfar kom en stund efter och ville ha kaffe men han och jag åkte vidare till frida och ungarna ist, vilka go kusiner jag har egentligen. sen iväg och städa och sen tvätta moppen och knäppte kort på den. min pärla säljs alltså snart, ut på annons ska den iaf. och en bil ska bli min. ska snart packa ihop lite grejer och åka till mormor och morfar, blir sovning där så jag kan åka tåget vid 6 i morgon till gävle, usch va tidigt det är egentligen... sen ska jag plugga gärnet på provet vi har i morgon också.. 


ha de bäst<3 

1 maj

Gårdagen spenderades med Emma och familjen bara, inget speciellt med andra ord (: vi grillade och eldade borta i skogen och hade de enbart trevligt. inte så sent blev de heller så emma och jag hoppade upp och åkte till stallet vid 11 i dag. tanken var att åka till Helena och hoppa henne i dag men då hon tappat en sko så blev vi hemma och jobbade lite lätt på volten där ist (: tråkigt men de gjorde inte så mycket ändå. hon gick super i mellan åt verkligen, de gör susen att sova ute nån natt så man blir lite trött. haha (: sen så åkte vi hem och väntade på att skjutsa emma till tåget vid 16. sen blev de middag och efter den sov jag typ 1 timme, otroligt skönt, känner att jag börjar bli lite smått sjuk :/ men inte kändes de bättre efter den vilan, huvudvärken är tillbaka och jag är lika snuvig och ont i halsen än... men de ska inte hindra mig från att åka till stallet i morgon. Köra lite bil ska jag också hinna med i morgon, men jag blir hemma tills på måndag morgon och åker ner då, segt att kliva upp men de är mycket värt att få stanna hemma hela söndagen och slippa åka.

nej nu ska jag kila upp igen och titta på filmen som går på 4:an
9 dagar kvar =D

ha de bäst<3


RSS 2.0