Gott nytt år :)

Mitt lov har varit helt super änså länge och bättre ska de bli :)
I fredags åkte Anna och Jag upp till Kurrbo för att bo där några dagar :) helt toppen har vi haft mysiga skogsturer,barnvakt,bakning,hoppning och mycket mycket mer :D

I dag har jag bara varit hemma, har inte orkat gjort något alls inte ens hänga med upp till stallet och i dag som alla hästarna fyller år, men anna åkte upp och hade med sig massa mrötter och hårdbröd så grattis på dom :)
Nytt år är de snart med, tycker inte alls de var länge sen sedan sist. blir hemma med familjen, Anna Jörgen och Jannike. sen åker nog jag ner på Ljusdal till dom bästa som de var otroligt länge sen jag träffa :) :/


GOTT NYTT ÅR :D  <3<3  


Söndag.

Hej hej :)

Lördag: Vakna runt 10 och klev upp. va hemma på förmiddagen och julstädade med familjen, Affe och jag städa hans rum gullig är den pojken iaf.
åkte med hela familjen till gammel mormor och Sören, längesen man träffa dom nu.. mitt dröm hus är de och en dag ska jag bara flytta dit, lite renovering i stallet bara så är de så gott som perfekt :D
efter de åkte jag direkt upp till stallet :) mocka lite och  smörjde alla tränsen, nu är de äntligen julstädat där och julpyntat :) fint fint.  På kvällen var jag bara hemma och titta på tv med familjen.
söndag: vakna av mobilen klockan kvart över 8 då var de bara att hoppa upp, skulle med tåget som gick kvart över 10 till Gävle med syster och hennes kompis. ska handla klart de sista julklapparna och så. blev även lite inhandlat till mig själv i dag. ska ut till Valbo i morgon och handla lite där.
I dag när vi var klar i stan gick vi till stationen och hämta upp anna där när hon kom med tåget, hon kom senare i dag.
så skulle vi vara smart att ta bussen för de var så jävla kalt med de sluta med att vi frös ännu mer och att de tog ännu längre tid till att komma in i värmen.
börja med att vi satt oss på busse, skit pinsamt för jätte mycket folk och så gick vi in i alla som satt för dom hade sina ben ute i gången. satt oss tillslut längstbak, men måste kanske säga att de var första gången jag åkte buss i gävle.
bussen åkte i väg och in mot brynäs åkte vi, jippi tänkte vi men så lätt var de inte, bussen åkte inte där jag villa att den skulle åka så vi åkte fel och hoppa av helt fel med. anna och agnes trodde att jag viste vart vi var men jag hade absolut ingen aning. jag var helt snurrig av alla vägar och skit. vi börja gå och alla tre frös som ett jäkla as och mycket grejor hade vi med som vi måste bära på. tillslut kom vi till grandgården och de där, jag var fortfarande helt vimsig om vart vi var. Agnes kom med den smarta idén om att ringa vår farfars bror lennart. och de gjorde vi. han viste direkt vart vi var så han kom snällt och hämta oss. han är bäst  :) så hem kom vi men en väldigt sen middag blev de och vi var as hungrig. anna kom med tåget klockan 6 och 20 över hoppa vi på bussen men var inte hemma förens klockan 20.10    :o vilken kväll säger jag bara. och en sak som är säkert jag åker aldrig mer buss 1 här i gävle utan att jag har med mig någon som jag vet hittar och vet vart man ska hoppa av.
så nu sitter vi och tittar på tv och sitter här vid datorn, i morgon ska vi upp tidigt igen och ska ut till välbo och handla en sväng till. anna ska försöka köpa en spegel som är typ två meter lång och 3 dm bred, lycka till med att få med den från valbo och hem till ljusdal. LYCKA TILL...
Vad händer på nyår för alla er då? (=


Hejsvejs <3

Torsdag.

LOOOOOOV :D :D

ja så har jag oxå haft magsjuka, verkligen de bästa som finns. INTE :( men nu är jag frisk iaf..
var ner till ljusdal en sväng idag. till sjukhuset och kolla knät, så nu blir de operation i feb :) riktigt skönt med tanke på att jag inte kan vara med på allt i skolan. så nu är de bara att börja oroa sig igen som jag gjorde sist. mamma sa att jag hade skakat som ett asplöv när jag låg där och skulle sövas. :/  hemska tanke. 
sen var jag iväg och köpte lite julklappar  :) nästan klar, sen så ska ju jag, Agnes och Anna till Gävle på Söndag till Måndag då blir de HANDLA mer där :D roligt roligt.
Åkte upp till farfar och farmor i kväll och bli att jag ligger kvar där, var ju ett bra tag sen sist, sen i morgon åker jag med 8 bussen hem och gör mig klar för ridning, åker spark till tallåsen runt 9 och hämtar upp anna sen bär de av mot kurrbo :D hoppas på bra sparkföre. och all snö har ju smält bort också. jäkla skit, aldrig ska man få ha en vit jul.. :/
På jul ska jag bara vara hemma, hela släkten kommer till oss i år igen, sköt att vara hemma. vakna och springa ner till granen som man gjorde när man var mindre fast fick bara öppna ett paket då. härliga tider. men nu är alla lampor släckta här så jag får ta och släcka och gå och lägga mig jag med. sov så gott ;)

hejsvejs <3

Onsdag :)

Tjohej :)

Nu ska jag sammanfatta dagen kort, 1 krasch blev de. Hade hoppning i dag på ridskolan, vilket inte blev så bra som jag hoppats, banan var lätt så den glömde jag inte, men jag var nog så gott som i min egen värld hela lektionen, jag missa flera gånger när dom byttevarv när dom börjada trava osv. ;) men hoppningen blev inte så bra från min sida, vi hoppa bana. första varvet hoppa jag lite före hästen och + att jag inte kolla åt vilket håll jag skulle kolla ner i hästen hela tiden :/ vilket jag vet att det blir väldigt fel då.  andra varvet blev en krasch in i hindret, en liten rivning och jag kolla för mycket neråt. fick hoppa om de hindret vilket gick mycket bättre då :) hoppning är kul men jag är inte bra på det ;P och om hälarna är "säkerhetsbältet" i hoppning, får jag problem, ska nog ta bort mina hälar ser om de blir något bättre ;)
När jag kom hem la jag mig och halv sov en sväng och titta på tv, riktigt skönt efter en dag som denna. senare får de nog bli lite plugg och tv :) bonde söker fru i dag ju :D  onsdagar är de helt klart bästa dagen att titta på tv, mycket bra :) 

I morgon hoppas jag på hudik och hämta en hingst med min praktikvärld :) men får ju inte tag på henne :/ får testa ringa henne snart igen (= 
Fredag är jag ledig så då blir de att jag åker upp och rider millan och fixar lite :) får se om jag tar mig ner till Ljusdal och hälsar på min gammla skola, vill du kanske följa med Mathilda? :) 
Nästa söndag kommer ju Anna och Agnes hit till Gävle med, vi ska handla lite julklappar, kommer bli så skoj ;D och nu är det bara 8 dagar kvar tills vi får jullov :D :D :D Skönt att vara hemma 3 veckor utan att behöva tänka att man ska tillbaka till Gävle på Måndag morgon :)
Hejsvejs <3  



Tisdag.

Va fort tiden går. Haft projekt hela dagen i dag så snart klar med manuset :P
fan att jag hittade de där, de skulle jag inte ha gjort, de är först nu som jag inser vad som kunde ha hänt, vad var de som gick fel egentligen? men hör inte du av dig så varför ska jag då göra de? orkar inte mer. eller är de så ni killar är? orkar inte tänka mer nu. låt tiden gå förbi och att mina tankar på nu försviner eller att de blir till något bra. 

i kväll har de bara blivit bak och tv och nu blir de sängen.  Riktigt nervös inför i morgon, tror ni jag kan hålla reda på en bana jag ska hoppa? de har hänt en gång att jag faktiskt har de och då vann jag ju med :) får se hur de går, hoppas att jag får pescadito iaf och inte hilma som jag fick förra gången, seg som en, ja jag vet inte vad :p 

Låt det komma, låt det ske, låt det gå  <3

 http://www.youtube.com/watch?v=vrYOQ52U3LQ  <-- riktigt bra film :)
Hejsvejs <3
 


Måndag.

Hej hej, sitter i skolan nu och snart är de lektion igen :/

I helgen har det varit super, fredagbörja med att jag hade sovmorgon till 2 då jag skulle på praktik, skönt. kom hem runt 6 då blev det promenad med bruno med flera. sen bara tv.

Lördag: Anna och jag åkte upp till kurrb runt 12, så härligt med snö nu oxå, riktigt mycket hemma faktiskt och så kommer man tillbaka till Gävle då är det inte ett dugg. red ut på myra en sväng och vände, Troja fick även hänga med, hon hoppa ner i ett dike på myren så vi såg bara öronen, hihi. men hon kom upp ;) sen mockning och hemfärd. söta ungar har hon iaf. lördag kväll var vi till sandras mormor och morfar för han fyllde, 70. efter de fick farmor skjutsa mig till Mathilda, riktigt längesedan så tumme tumme upp på det som tjejen säger :)

Söndag: så skulle jag åka upp själv till Kurrbo.  och jag säger bara herregud, jag var mer över sadeln än i den och Millan var mer uppe hos gud än nere med mig på jorden. ;) :O en avrammling,minst 5 ggr ner i diket,MINST 20 bocksprång och jag vet inte allt var det var, när vi kom fram till bommen ner till myren tänkte jag om jag skulle hoppa, synd att den är fast och inte går att röra på bara. och kkanske lite hög. men runt kom vi utan några skrapsår som det skulle ha blivit om jag inte hade handen för, men väldigt ont i handen fick jag, känndes som jag hade brutit den.
hon var rädd för presic allt, den sten vi har gått förbi 1000 ggr under sommaren hoppa hon förbi och vedhögar som hon har gått för bi var jätte läskiga. och inte nog med de när vi var mitt i vägen kom en stor bil med 2 skotrap på, tror ni hon blev rädd eller, de är bara förnamnet. :/ ingen rolig tur som jag hade hoppats på. tur att hon inte backa ner i ett dike på myren bara, fast aksnek synd för då skulle hon inte gått i närheten utav de sen. men väldigt väldigt nära var vi, hade inte jag slängt mig av i galoppen som jag gjorde hade vi nog varit så gott som halv död både hon och jag, fast mest av rädsla skulle jag tro. hemskt var de. men på volten före gick de desto bättre, massa volter,åttor,och serpentiner av olika sag blev de för att träna härnan lite. och runt myren som de brukar ta en timme ungefär att rida runt tog de i går 2 timmar, helt sjukt. och jag skulle ha knäppt kort på henne när vi kom tillbaka, svetten bara rann av henne. (inte för att jag hade kört hårt utan att hon blev så stressad och taggad till att försöka få av mig på snabbast vis) jag längtar tills i morgon då Anna eller Ella ska upp och rida henne vilket behövs. undra hur de går. sen på onsdag,torsdag ska hon också gå sen på fredag när jag är ledig åker jag upp så hoppas hon är lite lugnare då. både hon och jag är så jävla envis kom Linda och jag fram till när jag kom tillbaka. samma ålder.  nog om den dagen.

Måndag: sitter i skolan och drygar nu, ska nog snart gå hem, blev iaf klar med brevet till Wang Li, engelska landet och statestikuppgiften över hästarna på lervik. ÄNTLIGEN :D den skulle egentlgen inte vara inne förens nästa torsdag, jag känner inte igen mig själv, bara en massa plugg hela tiden, måste nog säga att jag är lite stolt ver mig själv.
nej nu går jag hem, blir nog att jag bakar chokladbollar eller nått, smaskens.
 
hejsvejs <3

Thursday.

Här sitter jag halv 8 på morgonen och äter frukost :/ snart skola, måste säga att jag inte är alls lika trött som jag brukar vara på morgonen. ... efter skolan åker jag hemmmm ;D massa regn blask är det här i gävle och det är iinte alls kul. inte kan jag ta cykeln i dag heller, så de blir till att plumsa i vattenpölar...
även att jag i går såg att engelska landet skulle vara inlämnat v. 50 men de är jag klar med så de känns skönt. trodde verkligen inte jag skulle bli de.
byggt färdigt mitt puzzel har jag gjort oxå :D

Hejsvejs <3

Tisdag.

vilket skit väder det har varit hela dagen :( Nu får de vara slut på det här, antingen kommer det snö eller så kommer de sommar :) de sista alternativet lät bättre. 
Sov första natten i nya lägenheten i natt vilket gick bra, känns lite konstigt att jämt vara själv. cykla till skolan i dag med.
har jobbat med demokrati projektet och engelska landet hela dagen, så nu är jag äntligen klar, ska bara läsa igenom och så. ÄNTLIGEN :D
Efter skolan gick jag med Emma på stan en sväng, jag skulle handla julklappar till syster och bror min, så nu är det klart  :) jag är för engångs skull ute i tid. bara 22 dagar kvar till jul afton är det med, gud va fort tiden går.
i kväll blir det bara plugg och tv. i morgon är det ridskole dag och jag är inte taggad till de har så fruktansvärt ont i knät  fattar inte varför det har kommit så plötsligt för några veckor sen, har ju inte haft ont före det. knepigt.
Men blir nog iaf inte att jag åker hem i morgon som jag har gjort någon onsdag nu, hinner bara hem och sova och sen åka igen. jag har funderat på varför jag egentligen flyttade hit till Gävle, när vi prata i 9:an om vem som skulle flytta var nog jag den som man trodde skulle bli kvar hemma. men så blev inte fallet och nu sitter jag här i gävle med en super klass och en lägenhet  :) jag ångrar mig inte ett dugg, även om de kan bli lite tråkigt ibland och att man saknar kompisarna och familjen och hästarna sjukt mycket. 

Så kom änglar! Kom älvor!
Det börjar bli kallt.
Graderna sjunker så fort överrallt,
och det hjärta, som skulle bli ditt på nåt vis,
fryser nu sakta till is.

Den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat.
Där satt jag med mina grönbruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

Så kom änglar och ta mig till honom
och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för honom
nån annanstans.


Hejsvejs <3 


Måndag :)

Åkte till Gävle i morse, och tro det eller ej, jag försov mig :/  vakna utav att affa ropa - Maja du ska till gävle i dag, är du vaken. snacka om gulligt. hon är för söt bror min.
har jobbat med engelska landet och demokrati projektet hela dagen :)  jag gick ju även till MIN lägenhet i dag :D plugg plugg blev de när jag kom hem så nu kan jag inte ha så mycket kvar på engelskan, hoppas. jag ska bli klar i morgon. bara att det nästan inte finns nå fakta om Kalifornien.
Jag hade även tvätt tid i dag, de gick väl bra förutom att jag höll på att låsa in mig själv i tvättstugan :o gick inte att öppna, jag kunnde snurra hur många varv som helst på låste de tog likssom aldrig stopp. men tillslut gick de men gud va rädd jag blev. 
Sen blev de ytligare lite plugg om demokrati brevet. Men nu kommer de bara bli tv hela kvällen, funderar på att baka nått.? :) 
Tidigt i säng blir de i kväll iaf och i morgon ska jag cykla till skolan (: Inte finns de nästan nå snö kvar heller, bara massa slaska och blött.

Hejsvejs <3   

Fredag,Lördag och Söndag :)

Fredag i stockholm var super :D ++++ på det. kom hem till gävle runt 8 och sen gick mitt tåg hem 9 så de blev en timmes väntan där sen till ljusdal klockan 11, lagomt trött var man då efter typ hela eftermiddagen på buss och sen tåg.

Lördag.
varit hemma största delen utav dagen. åkte ner till sjöbo till klockan 8, stalljour blev de då, gick väldigt fort så jag han hem i mellan innan man ska dit till insläppet och fodringen.
har börjat packa lite i dag de jag ska ha med mig i morgon också. flytt för hela slanten blir de då :D
i kväll ska jag bara vara hemma och vila, tidiga mornar blir det i helgen. men sånt är livet.
mormor kommer väl ev hit i kväll och ska passa affe plutten.

Söndag.
FLYTT :D


RSS 2.0