30 juni

sista dagen på månaden, jag säger de igen gud va allt går fort!
de blev iaf jobb i dag sen inget mer än så. åkte ner till mormor så jag sover hos dom i natt,
hjälpt henne att bära möbler och sen varit och tittat på grejer så efter de var vi världa en kebab när klockan paserat 22.00 :)

nu ska jag sova för att jobba ännu en dag i morgon (: ha de bäst!

puss & kram ♥

29 juni

Snart slut på juni månad, shit va tiden går fort och tanken slog mig precis att jag behöver ett jobb snart nog! hojta till om ni vet något ;)

i dag var de jobb för fulla muggar iaf, började halv 10 och sen slutade jag och åkte därifrån vid 5, hem och käka och sen åkte jag iväg till stranden en stund, man måste passa på, dock var de verkligen skit kallt i vattnet. Ligger nu ny duschad i sängen och funderar på vad som händer här näst! orkar egentligen inte göra något men orkar inte ligga här heller, så kanske man ska sova fast klockan bara är nio? eller också inte jag hoppar den iden.

i morgon blir de mera jobb i den stekande hettan, inte mycket folk då jag gissar på att de flesta ligger på stranden och har de väldigt bra :D Nu får de vara bra för mig, ska leta mig något att äta, hoppas de finns något riktigt gott i kylen eller i skafferi, tveksamt då jag kollat säkert 10 gånger redan. haha. 

  älskar sommaren <3

puss & kram ♥

23.29


den här söta låg i brevlådan i dag + en till jumpsuits men den är tydligen borttagen nu? :o visar bild sen när jag knäppt kort på min egen.


Den vill jag ha, kanske jag måste klicka hem den med? hmm! :)

God natt <3

28 juni

Underbara väder kan jag börja med att säga! de är dagar som dessa som gör en på bra humör och är inte vädret bra  måste man ha ett otroligt bra sällskap som gör en glad :)

i Söndags kte iaf jag till gävle direkt efter jobbet, blev en mys kväll och sen sova, hände inget speciellt alls. På måndag blev de stan en sväng och sen ett svalkande bad i de fina vädret och sist men inte minst grillning och ännu mer bad, kvällen kunde knappats blivit bättre om jag får säga de själv :) i morse tog jag tåget hem redan vid sex och sen dess har jag hunnit med både de ena och de andra, blev först en stund i solariumet och sedan en cykeltur upp till farmor och farfar! När jag kom hem blev de lunch och sen la jag mig på gräsmattan och solade tills syster kom hem och vi for till nore och badade och solade lite till, bilen har blivit tvättad både på in och utsidan och sen har även rummet blivit ordentligt städat!

Nu sitter jag här och orkar inte röra en fena, ska snart gå och sova för imorgon väntas jobb i den stekande hettan trots att jag hellre hade legat på stranden med en glass i handen än att stå i en kur och sälja korv och glass..

blev inga före bilder på rummet men här får ni iaf bilder på hur det ser ut efter :)
flugsmällorna är ett måste d de kryllar av flugor, så att inte ha en p sitt rum är omöjligt.
Ni måste ju hålla med om att de ser lockande ut att få krypa ner i den renbäddade sängen :) <3 dock hade det vart ännu bättre med sällskap att få dela den med men jag får st ut med kuddarna ;)

puss & kram ♥


24 juni

inte gjort mycket alls i dag förutom att kollat till hästarna så dom mådde bra (:
nu fix inför midsommarfirande hos moster med hela släkten! <3

jo föresten smäller flugor för fullt så de har varit mig dags syssla ;p äckel flugor!!!

bjuder på en bild om hur jag ser ut i dag.
svart hög kjol och en blommigt linne upptill + en söt liten blomma i håret.


i morgon blir de jobb, börjar 9.30 till ca 4-5 sen på kvällen hoppas jag på att få trevligt besök, får se hur det blir :) men nu ska jag kila vidare och göra mig klar och sen åka iväg, eller gå blir de väl snarare. 


puss & kram hoppas ni får en underbar midsommar, här vräker regnet ner men hoppas det är finare på andra håll! :) ♥

nu är jag hemma från moster frida och hennes familj, riktig trevlig kväll tillsammans med familjen och släkten, god mat och dans ;) senare la jag mig och titta på en film, när rastlösheten trängde sig på allstå ;) när jag kom ner hade mamma och dom redan gått hem, jaha? så fick skjuts hem av min andra moster då, skönt så slapp jag cykla, nu ska jag bara hämta hem den i morgon..

nu ska jag krypa till kojs och sova iaf, i morgon väntar ju jobb och förhoppningsvis trevligt sällskap som kommer på kvällen, i like it! :)

natti natt <3

23 juni

dags att ta tag i dagen men vad ska man egentligen göra?
jag har nyss sprungit 15 minuter på vår crosstrainer = duktigt! och dushat..

nu är frågan vad man ska göra resten av dagen, tråkigt väder ute så inte så vill inte vara ute men sitta inne känns inte heller så lockande!? har städat av mitt rum nyss med, plockat ihop på alla kläder som ligger överallt och inte minst på soffan..

kanske man ska baka något? men då kommer vi till de andra problemet, att jag inte orkar ta reda på all disk som blir.. hmm? jaja vi får se vad som händer helt enkelt.

okej, har inte hänt mycket alls i dag, åkte till farmor en sväng med syster och pappa, trevligt! så i morgon ska även pappa och jag vara lite hurtiga och springa elljusspåret så de blir till att hoppa upp i tid så jag ska hinna, så ska snart gå och lägga mig faktiskt, nu får det vara nog på dessa sena kvällar.. :)


Sudentfotot, Älskade NBHH08 <3

Ha en bra dag, puss & kram ♥


22 juni

Underbart men några lediga dagar är det :)
i dag var jag upp med tuppen ändå för att sjunga för lillebror, tänk att han redan fyller 6 år och till hösten börjar han på skolan, oj oj va tiden går fort.. gick iaf och la mig efter det igen och vaknade inte förens halv 10, så då klev jag upp och gjorde mig iordning. Åkte ner på ljusdal och fixade lite saker och sen blev de lunch med Anna på kina,, mums! sen blev de lite solning på stranden innan de blev ännu mer kalas för Affe och ridning på kvällen!

fick även hem löne specifikationen i dag med glädje! :)

så nu blire sova snart! ha de bäsT.
puss & kram ♥


19 juni

ja då har jag gjort denna dag på jobbet också, känns skönt för nu är jag ledig en vecka :)
i går var de mys här hemma på skansen med små bröderna och syster, fick även lite sovsällskap utav lillebror, mys att slippa sova själv men han var hemsk att dra av mig täcket så de var lite kallt :p

när jag kom hem från jobbet la jag mig faktiskt och sov ca 30 min, otroligt skönt för jag var super trött, men efter de tog jag på mig mina löpar skor och gick ut och sprang, duktigt och oväntat ifrån mig!

Nu ligger jag i sängen och har pressat egengjord juice i maskinen mamma fick i pressent av oss, mums säger jag bara, så himla gott alltså! :) ska snart sova hade jag tänkt så jag kan vakna utvilad i morgon.

puss och kram ♥

18 juni

okej, är fan så trött som man kan bli just nu!
nyss kommit hem från jobbet typ, lång och tråkig dag då de mesta dels har regnat, men inte deppa för de inte. ska kasta mig i duschen nu sen får jag se vad som händer, antingen köpingen med brudarna eller också en skön hemma kväll tillsammans med syster och bröderna, mamma och göran är iväg på fest i kväll.. hmm, de visar sig vad man orkar med ;)

men iaf så rullar jobbet på och jag trivs bra.. Min älskade syster har även fått sitt körkort nu så var iväg och körde en sväng med henne i går kväll, trevligt och inte nog med de så har hon turen att vinna en "bil" eller en bil att ha över helgen iaf!

 kolla den liksom, och texten allra helst ;)

 

jaja nog för mig!
puss & kram ♥

15 juni

hann inte skriva i går när jag kom hem eller ska vi säga sanningen så var de så att jag helt enkelt inte orkade.
vilken em/kväll! :) helt otroligt, fattar inte så här i efterhand att jag gjorde de, men de var väl tur att jag inte tänkte så när jag väl var där för gud va himla roligt det var men de känns i kroppen i dag vill jag säga..
två bilder får kvällen kommer senare, hinner inte just nu.

på fm i går var jag även till hudik en sväng, fick med mig lite smått och gott hem faktiskt :)
men nu hinner jag inte skriva mer, borsta tänderna och sen iväg på jobb! 9.30 - ca: 17.00 sen efter de tar jag 6 tåget till gävle för att umgås med en väldigt trevlig person :)

puss & kram ♥


14 juni

Stressig dag för att hinna med allt jag skullegöra och vela göra, mamma fyllde år så förbredde mycket inför de! var på ljusdal och köpte de sista till hennes pressent + blommor sen efter de tog jag mig lite vila och solade 20 min men efter de var de full fart igen, iväg och handla mat som syster och jag skulle ordna på kvällen, hem och blåste balonger i massor (man blir aldrig för gammal för balonger och födelsedags pynt som serpentiner och andra roliga grejor ;) heller inte att ha ljus i tårtan bli man för gammal för, är de kalas så är det :D  ) och slog in ett paket till efter de tvättade jag ännu mer tvätt och hängde, slängde nämligen i en maskin innan jag åkte, allt för att mamma skulle slippa vettu ;)

sen kom resten av familjen hem, lite prat med dom och sedan for dom iväg för att vi skulle fixa middan, vid de laget var hon väldigt nyfiken, men vilken besvikelse då hon trott att vi skulle beställa mat till att Agnes och jag lagade den, hmm? vi lär nog aldrig bli kockar men gott blev de ändå! folket kom och de blev dags för fika och fina presenter! av oss fick hon en uicepress och en skål med frukt som hon sedan ska kunna pressa. lägger upp två bilder här på bloggen sen dagen.

i morgon är de cykling i bergscykleparken med jobbet, trevligt :) men dock så är jag livrädd, ska försöka ta något kort men kommer de inte upp här på bloggen så kan ni leta efter mig på sjukhuset ;)

Mamma 40 år! GRATTIS :D




nu ska jag snart krypa till säng så ha de så bra.
puss & kram ♥

13 juni

skolan är slut och jag har inte alls fattat de själv ännu men de kommer väl!
tråkigt att inse de bara när jag inte kommer komma tillbaka till samma klass igen, älskade NBHH08 ♥
men de är bara att ta tag i livet och ge sig ut på nya äventyr så får man se vart man hamnar, i sommar är de jobb på järvzoo som väntar iaf och efter de får vi se, hösten och de kommande åren innan pensionen är alltså oplanerad..

haft en lugn dag hemma i dag, tänkte åka till gävle men tåget var inställt och ersatt med buss så jag tog bilen hem igen, handlade present till mamma och lillebror, de fyller ju år snart :) så grattis till dom :D <3 varit till mormor en sväng i dag också samt farmor och farfar en sväng :) nu i kväll blev de middag på sibyla med syster och nu fortsätter vi vår myskväll med att spela spel och titta på en film vi hyrt ♥

 min fina syster, älskar dig <3
så ha det så bra, puss & kram

8 juni

student veckan är i fall gång! startade redan i söndags för mig och några vänner :)
därefter har de hänt en massa, söndagens strt blev ju allt annat än lyckad, började hemma hos kusinen med cissi, där jag gjorde mig i ordning sen mot Gävle strand för lite förfest hos cissis kompisa och därefter krogen! efter de minns jag inte så mycket av kvällen mer än att jag hade en otroligt bra vän som hängde med mig både till akuten och såg till att jag överhuvud taget kom hem :)
måndagen var de brännboll och efterfest på goya men då låg jag i soffan hela dagen och var så gott som orörlig.. I tisdags var de mösspåtagning och lite mys på skolan och i dag har de varit skattjakt och massa tokigheter med lärarna! några bilder kommer här nedan..
bara några dagar kvar till studenten nu och gud va fort tiden går..
puss och kram ♥

5 juni

De har hänt en massa dessa dagar!
jag var ner till vadstena till mig kära vän margit för att fira att hon tog studenten :) otroligt härligt med några dagars "semester" bortanför ljusdal och gävles trakter. annars har jag bara varit hemma med familjen och myst de här dagarna :)

I kväll åker jag iaf mot Gävle :D sitter bestämt på tåget nu. så nu taggar vi för en utekväll med brudarna :) inledning av studentveckan alltså som börjar med brännbollen i morgon redan, så frågan är hur man ska orka upp tidigt då och börja om igen liksom ;) men de klarar vi! är de studenten så äre!

nu ska jag vila en stund på tåget och sen förfesta lite med en kompis innan vi möter upp de andra, fått nyckel till kusinens lägenhet och fått bekräftat att jag får låna han soffa i natt :)

men nu ska jag sluta skriva, ha de bäst :)
puss & kram ♥


3 juni

tänkte lägga upp några bilder på vad som hänt den senaste tiden, orkar inte skriva just nu då jag ska gå och sova, men några bilder kan ni allt få :)



puss & kram
natti natt ♥


RSS 2.0