Ridläger dags för Millan och Anna :)

Dagen har varit helt okej på många vis, men ett litet minus på vädret på förmiddagen.
Pappa väckte mig runt halv 12 så min plan på att sova länge i dag blev perfekt och avslutad ;)
Hoppade upp och åt frukost på engång nästan, sen blev de bara datan till typ 2 :O alltså jag har inget liv. sen kl 2 blev de lite käk och sen kom anna ner en sväng, hon har haft fult upp i dag, packning och ännu mer packning. först ridläger kläderna och sen allt uppe hos Linda som skulle med :)
Hon ska ju på ridläger i veckan med Millan i huden :) undra hur de går? första passet i morgon och självklart ska jag dit :D efter jag vart hos linda åkte jag vidare till huden och Anna i bilen bakom med linda och hästen...
åkte till heden och packade ur allt och sen bar det i väg hemmåt igen.. maten stog redan framme så åt på direkten.
efter maten åkte jag upp till famor och farfar en sväng, var så länge sen jag träffa dom :/ efter ett tag kom även Mona och stig.. dom har ju husvagnen uppställd påå nore camping och nu har jag lovat att komma och hälsa på nån dag, får väl ta och göra de då, men på vilken tid då? :O jag har egentligen inte så mkt att göra men någonstans på vägen försviner tiden bara bort. 
efter besöket brumma jag vidare in i byn där familjen envall bor :) Margit besöket måste man oxå hinna med nån gång. så länge sen jag såg henne. vi kikade lite på kattungarna och gick en sväng med en hund som när som helst ska få valpar :D sen var klockan bara för mkt och fotbollen hade redan börjat så fick skynda mig hem och kolla på den. och som hoppats så vann spanien :D 
nu sitter jag bara här igen och har inget att göra men det börjar väl bli dags att sova med,, om jag ska orka upp i morgon till klockan 8  :/ men vad gör man inte för att få se lite ridning :)

Vi hörs en annan dag, känner att de  blir mer och mer utdraget mellan gångerna jag skriver efter som de är sommar :D
Bara solen kommer nu så blir de perfekt :D :D :D älskar sol....

Pussssshej
  

Tjo hej ...

Tjo hej :)

I dag blir det kortfattat, i jämfört med igår.
vaknade först runt 9 och tänkte att jag skulle skjutsa Anna men då hade jag fått sms att jag inte behövde, skönt.. somna om och blev väkt igen av att Moa ringde vid 20 över 11 så de kanske var dags att kliva upp med,  och fråga om vi skulle ta ridningen på dagen ist för de var så fint väder :) solen sken och det var skönt väder förutom att de blåste jävligt mkt :/ men vi åkte upp till kurrbo vid ett och red iväg på en lång tur över skrottippen :)
Ingen orm vad vi kunde se i dag, Anna och Moa såg ju 3 st när dom red där. :/
Väl hemma i stallet igen gick vi och fika :) Moa hade tagit med sig bulle till oss två. :) Tog ner hästarna i hagen igen och sen brumma jag hem när Moas mamma hade kommit och skulle hämta hon. Kom hem och åt på engång, sen ringde Anna och hörde om jag villa hämta henne, då satt hon bakom en sten och viskade, för hon jobbar ju på ett ridläger och för dom ungarna får hon inte åka hem, hon får leka häst och allt möjligt innan hon äntligen får gå hem fråm sitt tunga arbeta ;D haha.
Efter allt tänkte Anna och jag åka och fiska men så mkt fiska blev det inte, åkte först till farmor och farfar och hämta mask och fika sen for vi i väg mot letsbo bryggorna :) men där blåste de för mycket så vi satt oss på bänken och fika ist  :) Gott.
sen åkte vi hemmåt :) men alla detaljer får ni inte veta ;)
Nu är jag äntligen hemma efter allt i dag.  Men i morgon bär det i väg på nya äventyr xD
Ska först till elin vid 9 och hjälpe henne att måla hus :) sen runt ett ska vi ut på en ridtur :) kommer hem, ska äta sen åker jag upp till Kuttre igen :)  Hästarna där är för jävla gullig :D
 


sov gott :)




finns ju inget bättre än att rida i regn.

Igår kväll ringde Anna Larsson mig och undrade om jag villa skjutsa henne till Hedensstuteri, hon jobbar ju där, javisst sa jag, jag hade ju ändå inget annat för mig då, bra sa Anna, då kommer jag bner till dig halv tio, sa hon, ja då, de blir bra de, jag ställer klockan  sa jag.
Mhhm..  Inne i mina drömmar så kommer de en elefant(AnnaXD) som hoppar över mig, : MAJA, du måste vakna klockan är halv tio, jag flyger upp ur sängen, Anna sa att jag flög minst en halvmeter, Anna borde vara ganska trött på mitt försovande nu,...mhmm har ju gjort de ganska många gånger nu.
Skjutsar Anna till Hedens. sen hem igen, inte så mkt för mig hade jag, vid 12 åkte jag upp till Kuttre för att rida med Moa, men när jag kom var moa redan där.
Vi gick och hämtade hästarna och gick upp till stallet, när vi hade gjort i ordning dom klar och skulle gå ut hör vi hur det börjar spöregna :/ Så vi väntade ett tag men det blev inge bättre så vi gick ut ändå, lite muller hörde vi med vi red i väg ändå och det slutade regna och det vart helt okej att rida :)
Åkte hem runt halv 3 och gjorde iordning mig lite sen brumma jag ner till mormor en sväng men måste åka hem nästan på en gång för att pappa slutade.
Åkte hem och åt och sen klädde jag på mig ridkläderna igen :)  Anna ringde och villa ha skjuts hem från Hedensstuteri så vad hade jag för val än att åka och hämta henne efter som jag skjutsade dit henne i morse med all panik.
Åkte hem igen och vänta på Anna, nu skulle vi upp till Kuttre igen men den här gången Anna och jag :) Korven och Mac var nog lagomt pigg nu tänkte vi eftersom dom hade vilat i 3 veckor. Och gud va rätt vi hade :) Mac bocka och hade sig men Anna satt kvar än då vilket jag inte hade gjort ;)
Och ibland förstår jag mig inte på Linda, hon sa att vi kunnde rida över myren när det hade regnat i 4 dagar :O ojoj tänkte iaf jag... menmen.. vi red iväg i regn den här gången med, jag ska nog fan ta och bli nån regn ryttare xD Haha.
jag satt och var skakis hela vägen över myren, medans anna försökte lugna ner mig men de gick inte så bra tror jag. åska gjorde det med och de lugna ju inte ner mig mer precis :O HATAR ÅSKA, REGN OCH BLÖTA MYRAR..........
men till slut kom vi över myren och det var bara grus vägen hem som var kvar, de bara vräkte ner regn och vi var nu riktigt blöta, men tydligen kunde vi bli blötare, vi red in en väg som heter skånvägen och tänkte att de regna mindre där och de gjorde de men de droppa desto mer från träden. :O ut från blöta skogen och ut på vägen igen, som tur var var det inte så långt hem nu :)
När vi äntligen kom till stallet tog vi av oss ridbyxorna och gud va skönt de var men när vi skulle hem igen åkte dom på och gud va inte skönt de var :P men hem kom vi ganska så snabbt. härligt, bytte kläder på engång jag kom innanför dörren..
sen kom Anna ner IGEN. var tänk att vi skulle titta på film men ändrade planer så blev ist datan, macka och oboy :)
Nog om den här dagen.
I morgon ska jag iaf ha sov morgon :) eller först ska jag skjutsa anna till heden vid hav tio sen ska jag sova igen :) tycker inte om att gå upp tidigt men ska nog göra lika som i morse. fast jag ska inte ställa nån klocka över huvudtaget hon får väcka mig så kan jag sova lite längre, bara att jag blir så jävla rädd när hon skriker som om jag vore död.
men så får de bli iaf, ska försöka göra så att anna inte läser det här nu för då förstör hon min plan :) 
Ska inte upp till Kuttre förens på kvällen i morgon så blir nog en slapp dag fram till dess :)
Men nu får det ta slut på skrivandet, har skrivit as mkt nu ju.. märker inte hur mkt jag skriver fingrarna bara går av rena farten ;)  
   Bara måsta ladda upp bilden, så söta båda två :) 

sov så gott allihopa i natt :D Pusssshej..








Grattis Affe :)

Midsommaren var väldans trevlig :D
Åkte hem från hudik vid typ 8 på Lördag kväll :) när jag kommit hem for jag direkt upp till Kuttre för att öva lite med Bonzai, han har faktiskt blivit riktigt duktig nu :)
Nu känner man att sommaren börjar komma, riktigt fint väder har det varit i dag med :)
Låt det förbli så..
I dag har jag varit hos mamma en snabbis för att gratta affe :) 3 år i dag :D GRATTIS :D
Åkte hem till pappa vid typ 12, stanna där och tvätta moppen och sånt innan jag åkte till Elin för att hjälpa henne med att ta ur allt ur smirres halm box, jobbigt var de :) vi räkna ut att det blev 40 skottkärror totalt och vi gick 4 km var bara mellan stallet och gödselstacken :) Bra jobbat Elin :)
sitter och tar de lungt nu bara väntar på att Anna ska ringa och säga att hon vill ha skjuts hem från heden.. Hoppas på Bonzai i kväll med :)
Men i morgon då kör vi igång med hård träning för Mac och Millan om dom ska orka vara med på lägret som anna fick för hon har hjälp Maria med allt nu..
Jag fattar inte vad som har tagit åt mig jag skriver ju typ ingenting längre :O tiden räcker inte till fast en man går upp kl 8..

Och jag har precis fattat hur mycket jag saknar mina katter :´(  mitt fel och jag kommer nog aldrig förlåta mig själv för det här. FaN.....


<3  <3  <3

Pussss hej :)
 

Glad midsommar :)

hejsan hejsan :)
 var ett tag sen jag skrev nu och jag är suuur..  nu får fan solen ta och komma fram och göra mig lite glad :)
dagarna är bara depp. SOOOOL vill vi ha :D
I dag gick jag först upp runt 8 för att åka ner till elin och släppa ut hennes hästar som jag lovat att jag skulle göra när dom var bort, gick bra men trött som attan var jag. senare körde mamma upp mig och affe till hedsta, skulle åka traktor med affe men han tyckte de inte var så värst roligt.. men kul hade jag xD HAHA.
men kvällen ska iaf spenderas med min underbara mathilda, hur längesen var det inte vi träffas då? :( för länge känns det som iaf :/ Men i kväll blir de skoj :D ska till Hudik med hon och var i nå hus som hennes mamma passar :) Hoppas det blir trevligt. :)
men i morgon ska iaf jag rida :) Smirre <3
Sen på Söndag fyller Alfred (lille bror) år så grattis på han :D<3
Och sen på måndag får vi äntligen rida i kuttre igen :D dom har haft vila på 3 veckor nu :( men nu drar de roliga igång igen :) sen vecka 31 är de läger för anna och mig som gäller vi ställer upp husvagnen på lindas gård och så är vi där en vecka :) KUL :D
men måste gör mig klar nu, ska vara hos Mathilda tre typ :)
 
Glad midsommar eller vad man säger :)
tjingeling <3


Jag vill ha sol.. :D

Hejsan Hejsan :)

Helgen har varit bra, kan inte säga att den var super för de har regnat typ hela tiden, sista dagen åskade de till och med och de var då inte lite... hatar åskan...
Menmen, gick dock inte så bra för tjejerna.. :/  men tittar man på förutsättningarna ett lag hade så kan man förstå varför de inte gick så bra för oss..
dom kom iaf på en 16 plats och jag nämner inte hur många lag det ar med xD

Kom hem i går kväll, slutkörd så de blev sängen på engång :)
I dag tänker jag åka ner till Smirre lite :) Elin är i stockholm så jag får klara mig själv, tror säkert att de går bra, hoppas vi :)
Hoppas få rida med Anna och Leigh så jag slipper rida själv.
Men kanske åker dit tidigare med, dom verkar vara seg så de tar ett tag för dom.. :/ ;)
Har inget annat planerat än att åka till Smirre i dag så frår se vad som händer :)

det är oxå en grej jag inte fattar, varför kan de inte bara få vara sol och varmt nu när de är sommar :D nej då ska de vara målningt och regningt. :( Hatar......

Men nu blir de inget mer skrivet för den här gången, hej svejs. :)

Utkast: Heej :D ...

Heej :D

Nu åker ja iväg till Karlstad kommer hem på Måndag kväll :)
 skicka gärna ett sms eller två xD


hejdå :)

Jag vill ha sommar igen :)

Tjohej :)

Jävlar.... Nu som man trodde det skulle komma solsken och inte en massa regn :(  vädret gör mig deppig...
 Jag vill ha SOMMAR igen :D

Sov först till 12 ungefär, skönt att vila ut lite. la mig vid tv på direkten och bara lata mig men runt 2 bestämde jag mig för att ringa anna och höra om hon var på väg hem så vi skulle kunna åka upp till Linda och longerat Bonzai :) men hon var inte klar på länge så jag ringde till Ella ist och hon hängde gärna med upp. :)
Hämta henne runt halv 3 så åkte vi upp. Linda kom ut och hjälpte oss lite så nu vet man tills nästa gång men det läre inte bli förens till veckan :/  Åker till Gävle i morgon med Cissi och träffar min blivande rektor :) läskigt.
På fredag börjar camping livet, kring 11 åker vi från Ljusdal mot Karlstad :) Agnes lag spelar cup där i helgen.
pappa och jag tar med husvagnen och campar lite ^^,
Så så mycket skrivande här blir det inte på några dagar, skriver igen när jag kommer hem. Vi beräknas vara hemma på Måndag kväll ;)

   I blan känner jag bara för att vara lite på nytt :)

...... :)

Tur att de är sommar lov säger jag bara :D
ännu en sag har gått och den har väl varit helt okej, var först ner en sväng till Elin :D de spörregnade och åskade så medans vi väntade på att rida städade vi stallet :)de blev fint.
efter de bar det oväg ut i ett finare väder men inte helt bra som jag vill ha det med sol och värme :D
Efter turen till Elin bar det iväg upp till Linda för att lära Bonzai lite vett och etikett  ;) kag tänker inte säga hur de går eller några kommentarer. Vi har börjat longerat han nu och de kan jag säga att vi skulle börjat med för länge sen, men hans busigheter övergår väl säkert snart till kundskap :)
Kom hem och var med anna en sväng sen åkte vi ner till stallet för att anna skulle rida och jag skulle kolla, dom hoppade bana på typ 70 cm, kul att kolla på. :)
Åkte hem till anna dirket efter, :) hade tråkigt och bakade kladdkaka,, gotti gotti.

Även att jag är grymt less på min familj med, tur jag åker iväg med pappa över helgen och få lite omväxling av personer :D hoppas det blir lyckat.
Ljusdal vinner säkert oxå cupen i Karlstad. :D hoppas å lycka till.
I morgon var de tänkt att jag skulle till Hudik med agnes men så blev det inte så hoppas på sovmorgon :D har inte haft det än på lovet :O


tävling :)

Hejsan :)

I går hängde jag med Moa och Malin till regnsjö :) Moa skulle på sin första tävling med Mynta :) och det gick fruktansvärt bra för att vara första gången och att inte ha haft henne så jätte länge. Vi kom dit och anmälde oss och visade alla papper, vi satte på Mynta tränset och tog ut henne ur transporten, nu var det inte länge kvar tills första klassen, LD som hon skulle rida, 80 cm :) i den fick hon två värgingar men hon red om samma bana igen och då gick de galant, inga vägringar, de kanske var Moa som var lite nervös i första rundan..
Lc gick ännu bättre 90 cm och de fickade hon strålande :) red felfritt och hon blev därför dubbel nollad hon startade på en 24 plats och när hon hade hoppat sin runda låg hon på en fjärde plats, hjärtat började dunka nu och vi gick förväntansfulla runt och kollade in dom andra som skulle hoppa efter henne, som sämst kunde hon komma 10 av 32 startande men efter det att det var någon som strukits sig och vägrat ut sig kunde hon nu bli smämst 8 om jag fattade rätt, slutligen hoppade hon ner sakta men säkert och efter det att alla hoppat låg hon nu på en sjunde plats verkligen bra för att det var första tävlingen tyckte vi och Moa var mycket nöjd, in på pris utdelning blev det och fick många fina priser, runt i ärevarvet och efter det var dagen slut och det var till att lasta mynta och fara hemmåt.
Grattis igen Moa :D Tack för en super dag och att jag får hänga med fler gåner ;D

Moa på sin första tävling.
  <-- redo för första klassen 80 cm.

Dagen har varit bra förutom vädret, målnigt och det blåste väldigt mycket. :/
för det första började det med att jag sovöver, Jag skulle hämta anna halv 10 för vi skulle upp till kurrbo för at hjälpa till att ta in hästarna för hovslagaren skulle komma.
efter det att det blev klart tog vi ut hästarna igen och vi brumma hemmåt. halv ett åkte jag till Elin för att rida med henne och colett :) lite hopp hopp blev det i skogen och det var super, men jag var jävl

Examen och tårar.

Så var allt det över, en dag med glädje och tårar lämnar jag nu ifrån mig min klass till något annat.
Det känns fruktansvärt och jag kommer sakna dom grymt mycket :) <3
men jag vet att alla kommer lyckas för alla har såna personligheter. alla har något speciellt :) alla är vi så olika på alla vis och de är de jag tycker så mkt om, man fick vara som man villa och man blev acepterad för den man var.
många tårar och lessna miner blev det, men man såg även att dom var lycklig :)   KLASSEN :D <3

Sista grejen med klassen :(

Ja så är det snart över det roliga.
I måndags åkte min klass upp till skytesvallen för att göra en sista "resa" med klassen :/ det känns förskräckligt att det snart är över, de känns inte som om man slutar i morgon utan att man ska typ börja 8:an eller något igen ;)
Skyte var helt klart okej :) jag,jenna, stina och Anders åkte och handla på måndag morgon och åkte efter de upp till skyte med maten. klockan 5 skulle klassen samlas och runt halv 7 började Mathilda,Stina och jag med maten :)
På kvällen var de bara umgås som gällde :) spelade lite kubb och hade trevligt.
Natten blev lång, kommer inte ihåg vilken tid vi somnade men sent blev det :)
vaknade runt 8 i morse för då var maggan redan pigg så vi gick och käka frukost och tog de lite lungt, vi försökte även få liv i mathilda och stina men de var svårt ;) runt 10 kom han som skulle ha paint bollen :) gud va roligt det var :D sen blev det lunch och sedan hemfärd :) jag utklassa även vissa på kubb  :D jag är grym.
Kom hem och åkte vi väg vid 5 till stallet för att kolla på annas lektion men dom skulle rida ut så då kolla jag på jenna och henriett ist : )  
I moegon blir det till att spegla lärarna, känns inte så lockande om jag får säga det själv. :P men vi slutar till lunch så det är skönt :) klockan 5 blir det middag med klassen och lärarna på hembygdsgården och klockan 7 är det examen i parken :D äntligen lov :D
Sen är det bara SOMMAR LOV som väntar :D :D

hejsvejs :)

helgen :)


Vi börjar med Fredagen :) den var helt okej, åkte och red på idrottsvalet sen på kvällen var jag bara hemma och tog de lungt :)
Lördag, var i vag och red på förmiddagen och hade trevligt med Anna. :9 så fruktansvärt varmt bara men det var härligt :D SOMMAR :D
På kvällen bar de av mot hennan till Jenna :) vi skulle ha trevligt i hennes farmor och farfars stuga och super trevligt blev det oxå :D vi var väl typ 17 pers :D JAG VILL HA DERAS STUGA :D skoj skoj, grillning blev det först sen blev det en hel del fotboll och lite båtåkning när bollen hamna i vattnet för alla gånger villa inte mathiilda och gurris bada  xD första doppet i år för min del blev det med :D  var faktiskt inte så kallt som jag trodde, typ 20 grader :) när klockan blev runt 2 somna sömntutan Stina :P men Mathilda och jag + massa andra var vaken :) då blev det mer fotboll och badning för en del, bastun stog väl på till ungefär 5 när dom sluta med badandet. men läggdags blev det inte förens kl 6 på morgonen :O massa folk sprang runt och var allmänt dryga och mosade banan i ansiktet på dom som sov och kleta kolasos i ansiktet med mera, massa tok var det iaf ;) men runt 6 blev det tyst och man kunnde somna ;)
sovmorgon blev det ju inte direkt vakna vid 10-11 :O då var man lagomt trött. käka frukost och packade ihop. Sen hämtade Mathildas pappa oss men det tog ett tag innan han hittade xD men hem kom vi.
Söndagen var bara slapp dag. små sov tills 3 då jag åkte till pappa en sväng, skruva lite moppen som gick skit efteråt. men nu ska pappa fixa till den i veckan hoppas den går bättre då ;D hack moppe jag har nu xD
men runt 6 åkte jag och Ella upp till kurrbo för att rida en sväng :D Millan och mac ni är bäst :)
men nu ska hästarna få vila 3 veckor typ :( men dom måste få lite dommar lov dom med ocm dom ska orka med oss hela sommaren :)
I dag var det oxå slapp dag. åkte till skolan sen drog jag,jenna, stina och anders iväg och handla inför i kväll :) vi ska till skyte med klassen, vi måste ju avsluta så som vi började 7:an :) kommer sakna denna klass otroligt mycket. <3 så mkt roligt vi varit med om. :D :D



image10

RSS 2.0