Torsdag

Härligt med lov :D det som är mindre härligt är att det inte är nån som har lov samtidigt som mig här i Ljusdal :/

Riktigt skönt med en slapp dag bara :) åkte upp till stallet runt ett och mockade så det var klart när hovslagaren kom.
 Vilka fina hovar hon fick nu millan, hon som ska iväg på träning hela helgen :)
även jag red ut en sväng i snövädret med Millan. shit va med snö det har kommit alltså :o :) men som tur är är det inte kallt. åkte ner till köpingen med mamma och handlade efter maten oxå. så nu blir det bara till att ta det lugnt tror jag. ska försöka vara duktig att gå ut och gå med men absolut inge kul om de ska snö som det gör nu.
vid 20.00 blir det klippning med som kan behövas, fast ska inte ta bort allt det slitna för då gör det så att jag blir så gott som flint. haha. och bli inte brydd om ni ser mig i lite längre hår framöver, för nu blir jag seriöst galen.
Jag lovar att designen ska bli bättre. Jag har inte haft tid och så fattar jag ju typ hälften med ;)

- det borde finns nått sätt  som kan få det att gå framåt, men det blir kompliserat <3 

Hemma efter äventyret.


Maja på resande fot.
Nu är den lång långa resan över. åkte ju som sagt till Vadstena i Måndags och tog tåget hem till Ljusdal själv i dag.  Det gick bara bra, det var jätte lätt att hitta i både stockholm och linköping. så nu klarar jag av det med, man ställer sig för utmaningar hela tiden vart man än befinner sig. men resan har varit väldigt rolig + på den :) Margit visa mig oxå stan och stor var den då inte. hihi.. trevliga och väldigt roliga klasskompisar och kompisar har hon med ;) vilka kommentarer alltså. Haha ;D lite långt dit ner för att göra resan lite oftare, men men  ;) dock lite synd av en anledning men den behöver vi inte ta här och nu.

Du har nog visat mig vad kärlek är
allt vad den innehåller och bär
Jag önskar du vore här nu
För du är den jag håller kär


I morgon blir det stallet hoppas jag på. får se vilken tid det blir. och nu blir det tv och sen sova, riktigt trött faktiskt.


Torsdag.

Ingen tid alls att skriva nu. men det kommer, har ju fått höra att jag uppdaterar allt för sällan så ska försöka bli lite bättre på det :)

Onsdag.

Så var det onsdag  och ännu en dag närmare lovet :D
Ridskole dag i dag som vanligt, hoppning var det på pogramet och det gick bättre än förväntat :D och vet ni? hon sa INGET om mina hälar på hela lektionen, äntligen säger jag bara :)) blev lite stressigt på slutet men vi hann. tog bussen hem och nu ska jag bara ta det lugnt. sovmorgon i morgon till 10 med om man inte ska göra provet.
I mrogon åker jag hem, blir massa grejor med sig hem nu när det blir lov men det ska bli super att vara ledig en vecka :)
Så på Måndag bär det av mot Linköping och Vadstena till den bästa :) åker med pappa dit när han ska jobba och sen visar det sig när jag åker hem, antingen på Tisdag eller onsdag med pappa. ska bli så skoj att åka ner och se hur hon har det.  sen resten av lovet kommer nog jag att tillbringa dagarna uppe i stallet. :)

Jag är ju verkligen bra på att kolla tåg och sånt, (INTE) xD men det blir perfekt :)

Hejsvejs <3

Tisdag.

Nu är det så här att jag fattar inget utav att göra om designen, så ni får stå ut med det som är så länge tills jag fattar mer (: haha.. någon som vill hjälpa till kanske? säg bara till ;D Maja ropar på hjälp!   designen går framåt med lite testande hit och dit. fattar inte så mycket utan jag bara gör. bra jobbat.

 ha precis haft hörförståele i engelskan.. shit. så nu blir det matte som gäller, börjar fatta mer och mer i den nu med, äntligen :) jag hatar verkligen algebra och ekvationer.
I morse när jag var på väg till skolan fick jag ju skjuts, så ser jag att buss 1 går förbi mig fast bara på vägen "neranför"  :D så nu kan jag åka den med.. inte alls långt från mig ju, bara gå upp från en liten backe och så framme :) den går ju lite oftare också. så nu är Maja glad :)

jag hatar buss 1. jävla surgubbe till chafis, men jag våga iaf testa den i dag. jag håller mig nog till buss 12 :) Haha.



Måndag & Tisdag.

Måndag.
Så har måndagen gått. Vaknade hos mormor och morfar, gjorde mig klar sen skjutsa morfar mig till tåget i lite panik ;) vi blev lite sen. två timmar på tåget en måndag morgon är inte allt för kul men jag överlevde.
Sen blev det skola hela långa dagen till klockan var tre. hade skrivning på fall ett med. hoppas på att det gick bra. Sen hade vi lite matte och engelska och vem hade tur och fick hämtning på skolan i dag då? jo om inte lilla Maja. pappa jobbar i gävle i veckan så han hyrde in sig i min lilla bostad :) haha.
Blev lite plugg och tvättning på kvällen annars hände inget spec. :)
Sov gott.

Tisdag.
God morgon.
Just nu sitter jag här och känner att ögon är på väg ner. riktigt trött. men skjuts till skolan i dag, viken tur man har. Det är inget man får varje dag här i Gävle.
I dag vet jag inte vad som händer. matte,engelska kanske? någon som inte lyssnade i går vist ;) dags att lämna in artikeln i dag med. I dag kommer det stora testet, hittar Maja i Gävle? ;)
Ha de så bra i dag, dags för mig att åka snart.
Snart lov är det med :D

Hejsvejs <3

F,L,S :)

Gud va fort en helg går. redan söndag.ska skriva lite om min helg nu, läs eller inte. välj själv.

Fredag.
Praktik.. åkte hem en sväng och städa och åt lite sen upp till Letsbo igen :) for till farmor och farfar först sen så åkte jag med sparken till Margit och var med henne :) spela kort och hade trevligt. sedan tog vi skotern till farfra och farmor min och fika och titta lite på let´s dance. sen så sov jag där.
  

Lördag.
Vakna upp i Letsbo först sen s¨kom Göran och hämta mig, åkte hem och bytte om bara sen så for jag upp till stallet med Anna som då inte var frisk. När jag kom hem så åkte jag.göran och Affe lite skoter, skojigt. sen så fick även jag köra en bit :) På kvällen blev det fin middag och mys med familjen bara :) 
     

Söndag. 
Den här dagen fick jag lov att åka upp till stallet själv. bara tok med flickorna Larsson..
 Men det gick bra, mocka och så där och sen tog jag en tur runt myren med Mac :) sen blev det lite städning i stallet. att det kan vara mycket roligare och städa där än vad det är på mitt rum, men nästa helg får det bli storstädning även där, det kan behövas :) Ska åka ner till Ljusdal en sväng nu, sovninghos mormor och morfar i natt. Plugga på nu Mathilda  så tar vi oss en promenad senare :)
Bara en vecka kvar till lov nu med, massa ridning kommer det att bli kan jag lova, och en hel del promenader upp till stallet om jag ens ska komma upp. Hoppas på att åka med pappa ner till Linköping och att jag sedan åker vidare till Vadstena och hälsar på Margit, skulle varit underbart :)     

Tisdag.

Ännu en dag har tagit sin form och börjar lida mot sitt slut, snart är det ju lov om det fortsätter i den här takten, härligt.
Dagen har varit helt okej :) ryggen börjar nog till och med bli lite bättre, inte tagit nån ipren i dag är jag lever än, hoppas det bara blir bättre och bättre nu så jag kan rida i morgon :D  Hoppning..

 Har gjort klart hästens beteende nu med, ska bara läsa igenom och så. har även kommit en bit in på fall ett också, fattar mer och mer om  jag säger så, det gjorde jag ju därimot inte igår. haha.
På lunchen hade vi mer än skoj om jag säger så. Vi tog bellas sjal och binde den runt emmas ögon, så ledde vi henne till skolan, fast vi tog en liten extra sväng med, på drottningsgatan och så, undra vad dom tänkte, tog en sväng in på station gjorde vi med ;) haha.
har jag sagt att jag hatar algebra och ekvationer? men det gör jag iaf... :/ 
I kväll blir det massa plugg sen ska jag försöka komma ut en sväng med, ut och kolla läget ;P hihi. 

Hejsvejs <3

Torsdag.

Vakna och var as trött.
skolan, artikel skrivning blev det då i massor.
Lunch. FLUM. jag lekte blind, haha. emma och bella tyckte iaf att det var kul.
Mer artikel skrvning.
föreläsning, krishantering.
HEM :D

Nu sitter jag här i min ensamhet i klassrummet och väntar på tåget som ska gå 16.15. skönt att få komma hem. :)
I morgon blir det praktik. sen får jag se vad som händer till helgen, hoppas på ridning iaf :)
gud va tiden går sakta när man väntar på något. helt otroligt. men ska nog ta och knalla ner till station nu ändå och vänta där (:

Hejsvejs <3





Fredag & Lördag.

Fredag.
Praktik på dagen, ficka stallet och red sedan ut en sväng.
kvällen blev hur bra som helst även fast planerna ändrade sig lite. Åkte ner till Stina en sväng och umgicks med henne och Mathilda, efterlängtat, så då blev det myys med dom. :)

Lördag.
Vaknade runt halv 11, grattis till mig som kan sova länge igen, vakna ju alltid super tidigt förr. mammsen och jag åkte ner på köpingen och handla lite och sedan fika :) mamma är bäst :)
Kom hem och sen körde plastis pappa upp mig på skoter till stallet, kuligt att åka lite. var där och red ut en sväng på macis :) sötisen själv.
Åkte hem och käka lite och sen följde mamma med mig och städade på ede gården som jag inte gjorde i går.
Fick lite massage ut av mamma tills hon upptäckte att jag har nån slags infektion i ena halvan utav ryggen :/ nu när jag tänker på det så gör de ju faktiskt riktigt ont. jag som trodde det bara var tränings värk. så nu blir det till att vila, får inte åka upp till stallet i morgon heller :/  sur. På kvällen har det bara varit mys med familjen. och mer retsam än min lossas pappa får man leta efter ;) 

Söndag. Bara vilodag hemma sen på kvällen åker jag med syster och hennes kompis till gävle, dom ska praktisera på måndag till Fredag, så tomt i min lägenhet kommer det inte att bli. förstår inte riktigt hur vi ska få plats.? fyra stycken i en liten 1:a  ;D

 
Hejsvejs. <3


 


Torsdag :)

Tjo Tjo..
Torsdag i dag, demokrati prov och jobb med projektet, förstår inte riktigt vad vi ska göra och skriva men men.. Provet i dag gick väl helt okej, hoppas jag på iaf, gjorde även två egna frågor som jag svarade på.. man får inte vara dum, och jag har kommit på att jag inte är så dum som jag kanske verkar vara. x) 

På matteprovet (statestik) fick jag VG - hatar när dom skriver ut - och + de syns ju ändå inte i betyget, men jag är nöjd.
Kommer även hem lite tidigare i dag än vad jag tänkt. nämligen 2 timmar tidigare :) härligt. blir pluggning när jag kommer hem, skicka in sagan och arbetsmiljön :) skönt att bli av med det. 

Ingen bio på fredag blir det :/ tråkigt. kanske ska hitta på något med Emma ist :) annars är det kanske någon som vill hitta på något? :D

Kanske skriver mer sen.. <3


Onsdag :)


Riktigt trött jag var i dag när jag vakna då, skulle lätt kunna ligga kvar i sängen. jag ska gå och lägga mig tidigt ju när jag bor själv, bättre nästan och bo hemma när nån säger till en att gå och lägga sig, men vem höll mig vaken då tro? ;) hihi. fast de är lugnt (: redan onsdag i dag och i morgon åker jag hem, börjar känna mig lite mer hemma nu. Ridskoledag var det i dag igen då. känns som om jag är på rätt väg nu iaf, skönt när det går framåt. hade lite framdelsvändningar och markarbete i dag, bomövningen var verkligen bra för mig. vändningarna gick super :) I kväll ska jag bara ta det lugnt och tvätta lite + plugga. härligt att ligga i fas med det man ska göra i skolan, var ju inte så ofta så i den tiden på vintergatan. men shit vad jag saknar klassen <3

i morgon blir det först skola och sen det förbaskade jävla demokratiprovet, kan inget har gått för lång tid så jag har glömt typ hälften.. men det får gå som det går. med 4 tåget åker jag hem, skönt att komma hem en sväng men på fredag efter praktiken tar jag återigen tåget till Gävle för att gå på bio med raggar Bella och idé Emma och Bellas kompisar vem dom nu är :) det blir trevligt de :D Lördag morgon åker nog jag hem i skaplig tid skulle jag tro, måste hem och hinna rida en sväng oxå ju :)

Jag har kommit över spärren och jag vet nu mer och mer vad jag vill och inte vill. ett bra tecken, men tiden får visa vad som händer.
Funkar mer och mer hemma nu med, jag lämnar nu det bakom mig och ser bara det positiva. skönt att nästan allt har rett ut sig.
en väldigt tråkig sak är att jag nästan aldrig hinner träffa vännerna hemma i Ljusdal, alltid kommer det nått ivägen när man har pratat om det. Men det ska bli ändring på det. jag lovar (:

Lycka upplever den som är lycklig  


:)

Fick bli lite bilder i dag med bara för att jag kom på ett lätt sätt att lägga upp dom på :) Nu ska jag bara leta lite så jag kan fick en ny design, min som jag har nu är så jätte bra, not. dågon som vill hjälpa? :)
Lika att jag inte fattar något utav facebook, men de går iaf stadigt framåt.

    Saknar <3              Jag saknar dig massor gumman <3 saknar <3
  jag som liten :)
  <3
Nonesaknar <3
 <3
 saknar <3

Måndag.

Måndag och en ny skol vecka :)
Den här veckan blir det till att leta fakta som ett as angående fallet katastråf, ska jag vara värlig vet jaginte riktigt på vad vi ska söka. Nästa tisdag är det iaf skrivning om det på skolan.
massa arbeten som ska in nu.  tur jag har sådana bra kompisar :)
jag har även fått lite svar på det jag länge sökt efter i dag, tur det finns kompisar som man i vanliga fall inte träffas så ofta men ändå har bra ord att säga en som får en att kämpa vidare.

I morgon blir det stan med Emma :) på kvällen vet jag inte rikitigt, skicka in sagan och leta massa fakta om fall ett. :)
Hoppas även på besök nästa vecka från Agnes och två av hennes kompisar som har praktik :) ni är välkommen :D

<3<3<3<3

Söndag.

Ännu en dag har gått av helgen och den är snart slut :/ I dag blev de stallet som vanligt.. inte ovanligt vill säga.
18 minus ute men vi åkte upp ändå vi. I dag fick även Millan följa, väldigt längesen hon var ut nu, tre veckor sen kanske? pigg var hon iaf och jävligt sööt :D Anna och jag kom på en ny sång, "vinter sången" vi har ju även en sommar sång :) haha. hur vi är men så här går den iaf.

Vinter sången.

Anna- det är vitt vitt vitt
Maja- lika som mac mac är.
Anna- det är kallt kallt kallt
Maja- bur bur burrrr
Anna- galopp i snön snön snön
Maja- Ihaaa ihaaa iaaaa 
Anna- Åhhhhhhh
Maja- Bryt
Anna- På färden kan man möta kossa kossa kossa
Maja- Mu mu mu mu
Anna- Eller en älg älg älg
Maja- Eh eh eh
Anna- Eller kanske en skoter skoter skoter
Maja- Rraawrrrrrrrrrr
Anna- Åhhhh
Maja- Hej


Sommar sången.

Här kommer vi igen Anna, Maja,Millan åå Mac.
Vi rider galopp och hopp å hopp hopp hopp. 
Vi stannar och äter kakor och saft, slurp slurp slurp slurp
Vi skrattar å ha roligt, haha haha 

Fortsättning kommer när vi kommit på hur den gick, var ju ett tag sen :)
Men erkänn att om är bra ;D vi ska nog bli låtskrivare.

Sitter just nu hos farmor och farfar och åker ner med farmor i morgon till tåget sen blire Gävle hela veckan :)

Hejsvejs <3


RSS 2.0