27-28 april

vi jobbade på med projektet hela dan, om jag inte mins fel. efter skolan åkte jag hem till ljusdal där de blev köpingen en sväng med mamma och mormor, kikade i lite affärer och fikade (: mys.
sen var klockan så mycket när vi kom hem så jag orkade inte plugga något alls, tur jag fick lite gjort på tåget hem.
i dag onsdag var de först körlektion, övade lite på tvärinbromsning, gick ju bra de med efter en stund (: satt mig återigen på tåget ner till gävle så blev lite plugg då med, så nu har jag bara pm et kvar, eller bara och bara är de väl inte men ändå. arbetade lite med projektet innan de blev dags för lunch. sen blev de hoppning på grs, fick tuffe i dag, var inte riktigt med på toterna (jag alltså) men efter nått språng vakna även jag till liv så då gick de bra :D sen fick jag sätta mig och göra provet (gröna kortet) så får se hur de går nu med då. de visar sig.

och nu sitter jag bara här och äter lite mat, ska snart börja med plugget så jag är klar med talet tills i morgon. jag som hatar att prata inför folk och absolut när de handlar om ett skolarbete :/ men men vad kan jag göra åt de liksom, bara att prata på de är jag rädd för. och vet ni vad, ingen är verkligen så smart som mig, jag har tappat mitt bankomatkort :( ingen aning om vart de är heller.. får se till och spärra de och sen fixa ett nytt, va segt alltså. någon som vet hur lång tid de tar att få ett nytt? (: nej nu måste jag äta upp och sen plugga, känns inte så lockande men de måste göras.

talet och pm:et är klart :D ska läsa igenom de lite så jag kan de nu bara (: ska fortsätta på matten nu lite, jag som har två prov i morgon att göra :/ att jag hela tiden sparar på mig arbeten, jag lär mig aldrig verkar de som.
men är de inte någon gävlebo som vill gå och köpa glass till mig så jag kan äte de till kladdkakan jag nyss gjort?
i morgon kommer mamma och malte ner, mamma vet verkligen vad jag behöver och när jag behöver det, underbart att dom kommer ner en natt. men innan jag får träffa dom ska jag göra en dag i skolan. nu blir de matteplugg och sen andra avenyn och sova :)

ha de bäst och god natt <3

26 april

en sak händer och då är allt ja hur ska jag säga, tummen ner typ och jag menar de verkligen den här gången. allt jag vill är att spola tillbaka tiden till för två år sedan, när vi sökte till gymnasiet. tänk om jag hade gjort ett annat val, vilken person hade jag varit då egentligen. men just nu vill jag inget hellre än att det ska bli sommar lov och jag kan få bo i ljusdal en lång tid. söndagar spenderas med att packa och sen åka tillbaka till gävle, jag är less på det nu.. jag lever med väskan i handen i princip. inget jag vill göra. tankarna flyger omkring i mitt huvud om hur jag ska göra nu och i framtiden. lämna allt och börja om och få vara hemma? ta en paus och börja sen igen? eller fortsätta kämpa på 1 år till? jag vet de är inte lång tid kvar nu och jag har gjort mer än hälften av gymnasietiden. men tankarna flyger omkring ändå. jag behöver en förändring och det är nu!

men till dagen, somna rätt sent i går och upp 4 timmar senare inete bra om man ska till skolan alltså. vi åkte med bussen halv 8 från station ner till gurresta för ett studiebesök. så dagen har varit bra ändå (: nu sitter jag i lägenheten och försöker skriva på mitt tal men jag står still, helt still. vet inte alls vad jag ska skriva mer.. har lyckats fixa tvätt tid 16 till 19 i dag med, sprang ner när jag kom hem och jo visst fanns det en tid till mig, så i kväll blir de städning och tvättning. ska gå ut och springa lite också hade jag tänkt..

städningen blev gjord och tvätten blev och gjord (: + en del plugg, duktig jag har varit i kväll. nu blir de sängen.
natti natt <3

24 april

underbart väder de har varit i dag :) vi åkte till järvzoo på fm i det fina vädret (bilder kommer när jag hittat sladden) kom hem runt 14 så då gjorde jag mig klar och sen blev de stallet, red millan på volten en stund, mamma följde med och filmade och affe lekte med charlie medans linda skötte hindren, perfekt =) så de kanske kommer upp nån film här sen om någon blev tillräckligt bra, hon var otroligt spänd i dag och vela helst springa med huvudet högt, men i mellan åt gick hon fint och slappnade av, men de blev bra när hon fick hoppa lite sen, de gillas starkt. men gud va svettig hon blev, kanske inte så konstigt med tanke på att solen hetteda hela tiden med, så skönt när molnen kom ibland. skyndade mig och gjorde stallet efter och sen brummande jag hem och åt grillat med familjen. perfekt avslutning på dagen, så nu ska jag bara ta de lugnt och titta på tv hela kvällen, får dock inte somna som jag gjorde i går, vaknade vid 7 i soffan i morse :/ haha. 

i morgon åker vi ev ner till västerås och köper oss en bil, min första bil :D herregud, är jag verkligen så gammal redan? så min moppe kommer att säljas inom kort. trist, vi som varit med om så mycket tillsammans ;) men vi får se hur de blir, hoppas!

ha de bäst<3


21 april

Måste först bara säga att i dag fyller världens bästa MARGIT 18 år, så massa grattis till henne :D <3

lång dag i går, men sånt är livet ibland. kom tillbaka till gävle kl 8 så då blev de faktiskt plugg resten av kvällen, både till skolan och till körteorin :) satt uppe till närmare 12 men sen somnade jag som en stock.
klockan ringer i vanlig ordning, men just den här morgonen skulle jag nog kunna sova lite till. klar kvar över 7 :o vad är detta. ska nog börja sova till 8 om de bara tar en kvar att göra sig klar på, så kan jag gå kvart över, perfekt!

men vad kommer hända denna dag då, jo först skola, vi ska nog börja på de nya projektet i dag, odling :s usch och fy... sen efter lunch blir de ingen hoppning för oss, vi ska åka iväg på löshoppning ist. så vi får sluta lite tidigar i dag, bra för mig som ska hem till ljusdal, då kan jag ju faktiskt ta 4 tåget och inte 5 som jag brukar få göra på onsdagar.
men ska sätta mig och plugga lite nu innan jag går mot skolan.

kvällen är här. sitter hos mamma nu, tittat lite på tv och pluggat i kväll så sitter här nu och ska snart sova (: körlektion i morgon (pappa följer med i bilen och kollar lite) innan jag far mot gävle igen för en dag i skolan, sen tillbaka till ljusdal igen, måste ju hem och fira lillebror lite som faktiskt fyller 1 år i morgon :) tänk va tiden går fort.. varje gång jag kommer hem och ropar malte så hör jag hans små fötter tassa omkring och skyndar sig allt vad han kan med dom små benen och sträcker upp armarna och ger ifrån sig världens flin och vill komma upp, det kallar jag syskonkärlek <3 så underbart att komma hem när man möts av de varje gång.  men nu ska jag faktiskt gå och sova så jag är pigg i morgon.. behöver sova några timmar känner jag.

sov gott <3

19 april

började med att vi hade teori på skolan fram till lunch och sen blev de bussen ut till grs och ha longering. gick helt okej för mig. sitter i lägenheten nu och ska straxt bege mig till tvättstugan och tvätta lite, behövligt! sen får vi se vad som händer restan av kvällen, plugg skulle vara bra med jag behöver städa lite i lägenheten med, vart ska jag börja liksom? sen måste jag åka hem till ljusdal med.. hur ska jag hinna allt, får nog hoppa upp tidigt i morgon och åka hem då, ska på återbesök med knät.. sen på kvällen blir de teorikurs (:

så nu är de två första maskinerna startade.. och jag ska äta lite middag innan jag börjar göra något mer vettigt.
ska i vilket fall som helst få skriva grönakortet nästa tisdag :) så ska väl läsa på lite till det med. mycket nu! säg till om ni vill ta över lite plugg exempelvis.. jag tackar inte nej direkt. men ska ta och göra lite vett här nu.

ha de bäst<3


17 april

lite ändrade planer för helgen, amanda följde inte med till ljusdal ändå. så de blev först kalas hos kusinen i går när jag kom vid 6 och sen tokig som jag är åkte jag till stallet vid 8 och red, på en fredag kväll liksom. men så underbart var de (: skönt att bara komma iväg dit när tankarna hela tiden vill flyga iväg på annat än dom borde. de får en verkligen på bättre humör och millan skötte sig lysande (: när jag kom hem var klockan nästan 22 så la mig nästan direkt och kollade på en film då, men somnade ganska så snabbt, ops!

i dag har de hänt en hel del, jag klev upp vid 9 för att åka på ede och städa, skulle ju vara något barn kalas där i dag så vela bli klar innan dom kom. sen hem och bytte om och direkt till stallet nästan, gjorde klart stallet och sen red jag millan på volten, så duktig hon är min lilla prinsessa :) sen plocka jag och dona lite i stallet innan jag red mac, även han på volten en sväng.. duktig kille han med. nu i kväll ska jag bara ta de lugnt, ska ut och övningsköra lite med passen men sen blir de ryggläga i soffan hela kvällen skulle jag tro. knäppte lite nya kort på millan i dag med i solskenet, så nån kommer upp här lite senare.



ha de bäst<3

16 april

ja jag fick ju faktiskt en hel del gjort i går trots allt. gjorde klar två uppgifter och skickade in :) var ut och sprang en sväng här på brynäs med så nu skriker mina benhinnor AJ! sen blev de tv resten av kvällen och bara tog de lugnt. ska straxt tralla iväg till skolan nu, två prov i dag :/ men hoppas de går bra.. jag tänkte egentligen vara duktig och hoppa upp i morse och gymma men när jag vakna och insåg hur ont jag hade stannade jag kvar i sängen en timme till, inte helt fel.

tar 19.20 tåget till ljusdal i kväll, amanda följer med också (:
ha de bäst<3

15 april

sitter på skolan och har inte allt nån ork till att plugga och särskilt inte när det inte finns någon information som jag skulle behöva. så får leta vidare tills jag hittar helt enkelt. hade körlektion på morgonen så kom inte till gävle först vid 12. det gick bara bra, betydligt bättre än förra gången om jag säger så, kanske inte så konstigt med tanke på att jag var väldigt nervös då och + att det var en ny bil jag satte mig i. men nu kör vi på med både körningar och teori alltså (: 

funderar på att gå hem till lägenheten nu, vi får ju sluta och känns som jag kommer jobba bättre hemma faktiskt så de får nog bli så.. får se vad kvällen annars erbjuder men de blir nog slugg i massor för mig, ligger efter så kan ju vara skönt att få de klart, sen så har vi matte prov i morgon och jag har också idrotts prov som jag inte hunnit gjort än. så plugga plugga plugga sen!

fick i natt en kusin till med, en liten flicka blev de (: så bara dom har kommit från bb så kommer jag åka dit och gosa, gulligt ju <3

ha de bäst (:

13 april

åker hem till kära ljusdal nu vid och och sen direkt till älsklings stallet och hästarna tills det är dags för teori på körskolan vid 17.00 orkar helt enkelt inte vara kvar i gävle och vad passar bättre än att åka hem då och upp till stallet i solsken och rida några pollar :D måste äta upp frukosten nu och sen gå så jag inte missar tåget. 

mycket trevlig dag må jag säga att det varit. livet rullar på fast allt inte är 100% hela tiden. och just för stunden är de faktiskt skolarbetet som hamnar på efterkälke. jag är så taggad för att klar körkortet så allt annnat hamnar efter :/ men ändring på de nu sista tiden innan sommar lovet :D iaf så red jag millan och nancy på volten i dag och mac fick en uteritt i de soliga vädret, underbart :D för de första var millan riktigt pigg så de var bara till att få henne lugn innan vi kunde börja arbeta, men sev var hon fin och vi avslutade med att hoppa några språng :) älsklings häst <3 nancy var seg som vanligt men duktig ändå för att vara så tjock och fet ;) och för engångs skull var mac lugn och behaglig att sitta på när vi red ut, inte ofta han är det.

blev körteori på körskolan sen och sen fick jag köra hem. sitter hos pappsen nu och har umgåtts med han och syster i kväll, trevligt inte ofta vi är tsm nu för tiden <3

natti natt <3

12 april

då var de dags, första skoldagen på väldigt länge..
blir teori inne på cityskolan först och sen på em rider vi.
ska bli skönt att komma iväg och träffa lite folk så kanske
jag kommer på andra tankar ett tag, skulle vara skönt,
somna inte förens vid 2 i går för sent om man ska upp till skolan alltså, men
med winnerbäck i högtalarna somnade jag tillslut.

får se hur denna dag slutar, kanske skriver något mer men nu måste jag börja
gå mot skolan, fin väder ute ju..

Jag försöker vara stark. Jag försöker klara mig, men sängen känns så stor här utan dig.  Jag undrar hur du mår, om du tänker på mig nu, i mina tankar finns det bara du.  Å jag vet, ja vet, att jag inte fungerar utan dig. Men jag vet, ja, ja vet att allting kommer ordna sig om jag får somna bredvid dig.


ha de bäst<3

.....

orkar jag med det här längre?
när ska livet vända och bli något posetivt egentligen?

<3

11 april

lugn dag har dt varit. klev upp och gjorde inte mycket alls. packade lite och sen gick jag ut och sprang ett varv runt sillerbo, sämre kondition får man leta efter ;) haha. sen övningskörde mamma och jag lite innan de blev packa klart och dra mig mot tåget. på tisdag är de teorilektion igen och på torsdag är de körlektion (: 
sitter i gävle nu och väntar på att de ska börja något bra på tv och att jag ska få för mig något så jag börjar plugga. får se vad som händer i kväll annars.

känner mig verkligen inte taggad för att skolan ska börja igen heller :/ men de är bara att köra på så gott de går fast de kommer ta emot en hel del... men hoppas på att de går fort till det är sommarlov.

28 dagar kvar :D

ha de bäst, de får räcka för i kväll <3

8 april

här är jag igen och just nu sitter jag i gävle.
åkte hit i går med 18 tåget så agnes fick fixa städningen på ede :) tack för de.
blev tv tittande hela kvällen med R (: så i dag har de inte hänt mycket alls. en slö dag med andra ord.
åkte till mig vid 4 tiden, de blev de middag och sen en liten promenad innen de blev tv och sällskap igen.
men i morgon åker jag tillbaka till ljusdal. blir stallet när jag kommer hem då direkt, så hoppas på fin väder då så jag kan rida en tur på några iaf :D

ha de bäst <3

6 april

sitter hos farmor och farfar nu och har precis ätit frukost.
ska göra mig klar och bege mig hem snat, stalllet blir de resten av dagen iaf. rida och göra stallet.
hoppas lite sol lyckas titta sig fram med, just nu ser de mörkt ut men jag slutar inte hoppas.
ska ringa trafikskolan i dag och boka körlektion med :) men nu måste jag kila iväg och ringa innan dom går på lunch eller nått sånt.

ja då var körlektioner bokade och likaså riskutbildningen. bara att vänta in datumen nu.
blev en lång dag i stallet i dag, linda hämta mig vid 2 så då gjorde vi klart stallet i onsäng och vidare till kurrbo, städa iordning lite utanförstallet med plast och skräp sen blev de stallet och ridning (: ner till tallåsen och sen tillbaka upp igen. blev en tur iaf, så otroligt skönt väder i dag ju =D så de blir stallet i morgon med en sväng. sen på em/kvällen blire gävle.

ha de bäst<3

5 april

En måndag som är en söndag.
underbart väder det var i går men nu när jag tittar ut genom fönstret så snöar det :s åkte till gävle i går kväll med 18 tåget som senare blev till buss. stannade i kilafors och där var de stopp, hade hänt något efter i holmsveden tror jag så vi kom inte fram, blev till att sitta där i ungefär 40-50 min innan en buss kom och vi kunda åka vidare, seeegt.
men 21.10 var vi iaf framme i gävle. så 3h resa till gävle blev de i går, inte de roligaste, men vad gör man. hoppas på bättre tur i dag.. jag fick iaf mycket gjort, lästa igenom alla "stadskörnings" sidor i teoriboken :) nu är jag igång och inget ska få hindra mig.
men nu ska jag resa mig och göra mig lite klar, packat ihop ALLA sängkläder som låg i tvättkorgen och de i sängen, så ska ta hem och tvätta allt nu. jag lyckas ju aldrig få en tid här i tvättstugan så nu tar jag hem det ist. hoppas tvättmaskinen är ledig, ska nog ringa och förvarna mamma lite ;)

Jag ska bli en bättre människa nu och förändra det jag gjort och gör. har insett att de kanske inte fukar riktigt så även fast jag vill så mycket så kanske jag måste lära mig att vänta ist? det visar sig.


ha de bäst<3

. . . . .

kärleken kan vara besvärlig men samtidigt njutbar

3 april

GLAD PÅSK :)
gårdags kvällen var toppen, tack för den mina vänner :)

nu ser vi fram emot en veckan lov som kommer, med massa sol hoppas jag på. 
och ibland saknar jag faktiskt gävle, här i ljusdal har jag kommit fram till att jag inte ska bosätta mig iaf när jag blir äldre...  

är det okej att vara rädd och förvirrad ibland? 
hoppas bättre tider kommer snart.

ha de bäst<3

RSS 2.0