30 september

jag pallar inte med det här.. tur säger jag att jag har andra som bryr sig om en.

har varit i hifors hela dan och haft teräng träning (fälttävlan) hur kul som helst vill jag bara säga att det var :D
har övervunnit min rädsla så nu är inget läskigt längre känns det som. Underbar känsla, alla spärrar bara släppte när man hade hoppat nått språng över hindren, både uppför och nerför. kan ju meddela att jag hade världens bästa häst så de var inte svårt att känns sig trygg och modig. efter det så fick vi skjuts till stan, där väntan på tåget började och en tågresa mot ljusdal :)

när jag kom hem blev de middag och sen direkt till stallet, red millan och tränade grinden lite inför helgen, underbara millan sköter de galant nu ska jag bara få in att hålla den i en hand bara och inte i båda. hur detta ska gå i helgen vet inte jag men de kommer bli skoj, helt klart!! (: hann precis hem till idol så de blev fika till de sen dator en stund så nu ska jag sova straxt. upp på praktik i morgon igen, får se vad som händer då och sen resten av dagen och kvällen.

ha de bäst, god natt<3

SKOLA!

känns skönt att fortfarande kunna sitta hemma och veta att man inte missar skolan för de.
men nu beger jag mig till tåget :) hoppas bara de är tåg så de inte är ersatt med buss för då jävlar rent ut sagt!!!

ha de bäst i dag <3

Hemma

är vekligen bäst!

älskar livet som de är nu och hur de rullar på. kliver upp klockan 04.30 (inte de bäst) åker till skolan och sen hem till sköna helsingland igen och upp till stallet :) jag rider ett pass som nu på slutet hela tiden går bra, skönt med den känslan när det går frammåt, men som vanligt vänder de väl nån gång och man får de där motgångarna som man kan dö för, men bara att kämpa på så nån man toppen igen.

sitter hemma nu och har tittat lite på idol, ska titta nu igen snart innan sängen väntar och matteboken :) prov i morgon! sen hoppning på em :) sen blir de mys med Emma <3

natti natt<3


dagarna rullar på

26 september.
kör en liten kort uppdatering på vad som hände den dagen. full fart hela dan. jag sov hos mormor eftersom jag träffade en kompis på lördag kvällen, trevligt :) så på söndag morgon åkte vi till mobackes och tittade lite där och sen blev de fika där, mys dag med mamma och mormor. kom hem och då blev de stallet direkt efter jag hade städat. Linda hade lektion så jag fick lite western tänk, de är svårt men vi är taggade som vanligt min ögonsten och jag <3 de gick bara bra iaf, så de blev middag när jag kom hem och en tidig kväll.

för i dag är de måndag igen och de var skola som gällde! ridskoledag på fm då vi tittade på olika transporter och lastbilar sen även hur lastning går till. lunch inne i stan innan vi hade stadsorientering (foto orientering) eller vad han kallade det, sen blev de en timmes väntan på tåget hem som va ersatt med buss så jag tillbringade 2,5 h i buss i dag från gävle till ljusdal. inte de roligaste men de gick, sen bilen hem och gratta pappsen som fyller år innan de blev stallet och rida ett pass :) planen var att rida ut och köra galopp intervaller men mörkret kom innan så då blev de galoppfattningar på banan ist. gick bara bra efter en stund, bara jag slappnar av så går hon ju men de är vägen dit, jag hatar ju att rida men tyglar som bara hänger men de är väl målet med hela western ridningen så jag ska fortsätta pressa mig själv innan helgen :) när jag kom hem var de kvällsfika och idol härnäst.

nu måste jag verkligen börja läsa lite på religionen, judendom. prov i morgon :/ blir att jag åker hem i morgon med, stallet såklart. skönt att jag kommit på fötter igen och kör på som aldrig förr. känns toppen verkligen att kunna hålla på och träna och utvecklas som jag hela tiden gör på henne, underbart ♥

♥♥



♥♥

anmält till tävling nu, så nu blir de en LB1 i hudik den 9 okt och helgen efter de blir de LC2 och Lb2 i delsbo :) får se hur allt går, men vi gör de som en tärning för både mig och hästen. båda lika ny inom tävlingen, men skönt att ha kommit igång så man har något mål med det hela :)

ha de bäst, natti natt <3

25 september

blev en helt okej kväll i går, jag hämtade upp anna och vi tog oss en sväng om med bilen :) så underbart att kunna åka vart man vill, vi hamnade iaf i järvsö och satt där och babblade tills vi nästan somnade, då åkte vi hem.

i dag får vi se vad som händer, jag skulle behöva rida millan, men inte så roligt i detta väder men de är bara att masa sig iväg ändå och göra de man ska. för nästa helg är de km i western och helgen efter dressyr tävling i hudik, ev blir de tävling helgen efter de med i delsbo, jag får se :) men nu ska jag göra lite nytta så jag kan ta de lugnt resten av dagen.

skriver säkert mer sen.
ha de bäst<3

       

renovering på bloggen

inte den bästa designen men den får duga ett tag, bästa ju få en förändring här och de är inte ofta men nu blev det :) kanske förösöker fixa en lite mer "vintrig" när vintern kommer, men de får vi se då!

iaf så blev de praktik i dag, tog in alla hästarna så dom fick torka och äta lite, undertiden for vi till köpingen och köpte saltstenar och lite sånt. så blev en kort dag i dag men de var ju så tråkigt väder så att rida någon var inte att tänka på. men vi var ut i går och plocka svamp med dom, sen när vi kom hem igen hoppa jag milllan nått språng, duktiga hon, bättre teknik har hon fått nu med så nu är de bara fortsätta hoppa lite, ska åka iväg och hoppa henne framöver så de blir riktiga hinder och så. nu ska jag duscha och sen hjälpa mor att laga mat, sen får vi se vad som händer i kväll :) grymt sugen att hitta på något eller iaf åka iväg och slippa va hemma, men vart skulle de va liksom? ;)

ha de bäst<3

23 september

försöker göra om bloggen lite men jag testar mer sen för nu åker jag iväg en sväng :)

<3

filmen!

Jag har lyckats! =D
så här kommer filmen från delar ur LC programet



depp dag

svårt att gå upp när allt är tummen ner.
men jag är tvungen, kan inte stänga mig inne från allt
hur mycket jag än vill göra det nu.

du kommer alltid finnas i mitt hjärta <3

jag åker hem efter skolan iaf, jag behöver min familj,
dom som betyder allra mest för mig, jag ska inte deppa ihop.
mina vänner och min familj hjälper mig, de vet jag <3

ha en bra dag, jag ska iaf försöka lyckas vet jag inte om jag kan dock.

misslyckat

jag fattar ingenting!
försöker lite till sen får de dröja ett tag till nån som är villig att hjälpa mig :)

20 september

hemma från skolan. fick sluta lite tidigare i dag :)
har varit iväg och handlat lite och städat här hemma
nu väntas det plugg men föst ska jag göra ett försök att
få upp ett videoklipp här på bloggen får se om jag lyckas!

<3

tävlingsdag!

massa kärlek till hästen i dag alltså! 
att jag ens får möjligheten att ta del av hennes träning och allt.
det känns så underbart och ännu bättre känns det när de går bra.
hon skötte sig super i dag iaf, hur lugn och fin som helst även på framridningen
och runt om där hon för de mesta bara brukar stå och titta sig om kring och va nervig.
men hon skötte sig både på framridningen och inne på banan :) jag är iaf nöjd över dagen
och vad vi gjorde tillsammans <3 nu fortsätter vi sikta frammåt mot nästa dressyr tävling
som är i delsbo någon gång i oktober, minns inte vilket datum dock. men innan dess ska
vi också hinna med en tävling i western km också. får se hur de går.




bjuder på två bilder sen dagen, blev inte så många då jag mest satt på hästen.
ska försöka att lägga in en film här med, men förvänta er inte något. inte min
starka sida att försöak göra något sånt :)

ha det bäst, nu måste jag sova om jag ska orka kliva upp halv 5 i morgon :(
god natt <3


19 september

jag har varit se tidig morgon klockan 8... inte de roligaste att vakna den tiden en söndags morgon. men jag hoppade upp och for och städade ändå. sen hem och fixa lite innan jag åkte och solade en sväng, så skönt! nu ska jag packa ihop lite och göra mig klar för tävling sen upp till stallet och fixa hästen fin :) tråkigt att de inte går att knoppa henne när hon inte har nån man kvar alls, men hon är så snygg ändå min lilla prinsessa! nu är vi taggad! men varför kan jag bara Lb programet? åhhh, jag blir galen. jag får bara inte in lc i huvudet.. men hoppas de går vägen när jag väl är inne på banan.

får se om jag hinner med tåget till gävle i kväll med, de hade varit underbart men troligtvis hinner jag inte de. men jag ska packa ihop så är de bara att åka om jag ser att jag hinner (: men allt brukar ju dra ut på tiden på tävlingar så de är inget att hoppas på, men men man vet aldrig..

nu måste jag kila iväg, ha de bäst<3

18 september

sitter här och bara latar mig, orkar inte göra något alls. ska snart göra mig klar för att åka till farmor, hon fyller år :) sen direkt till stallet efter de, blir nog en lång dag även där i dag. men de är så härligt, att bara gå runt och bara vara. ska försöka låna med mig mammas kamera och knäppa lite kort på de fyrbenta :) för nu var de verklige längesen de blev nå bilder. iaf så skrev jag ut programen i går så nu är de bara att få in dom i skallen, inte så svårt. men jag glömmer ju dom lika snabbt. haha.

ni får ha de så bra, skriver kanske mer i kväll tillsammans med bilderna :) <3
saknar de bästa av de bästa just nu ♥

blev dock inga bilder, regnade och va inte alls roligt väder ju, får bli en annan dag.

hemma från farmor och stallet. fick rida i spöregn i dag, inte de roligaste eftersom de för övrigt kändes som jag hade en snopp mellan benen som tyngde ner hela ridbyxorna, tur de bara var vatten ;) haha!! nog om snoppar nu, de gick iaf skit bra, galoppen går bättre och bättre och jag gillar de! bara att hålla i den här träningen med henne nu och komma ut så mycket som möjligt på träningar och tävlingar! 3 oktober övergår vi till att presstera något i western km, får väl se hur det går, men sen till dressyren igen, är en tävling längre fram som jag kanske anmäler mig till om de går bra i morgon, för försöka åka iväg när de inte är så långt.. men nu ska jag försöka göra något av den här kvällen, får se vad den kan bjuda på, de vet jag inte än men hoppas på några trevligheter! nu kallar hårblåsen så jag ska kila iväg..

ha de bäst<3

17 september

praktikslit i dag :) fast kan säga att jag har de rätt slappt men får saker gjorde ändå. var ut och red med linda på fm när jag kom, hitta massa trattisar så min hjälm blev till en svampkorg ist, funkar lika bra de! sen blev de lunch för två hungriga magar. innan vi gick ut och fyllde vatten och krossa en massa korn och havre, så nu räcker det ett tag, men kan ju säga att hela jag är full med fint damm som bara kliar så nu blir de en dusch innan jag gör nått annat i dag.. efter de longerade vi bonzai inspänd och sen red linda en sväng på han. så duktig han är :)



sen har vi inte hunnit med så mycket mer i dag, i morgon blir de en hel dag i stallet igen, så skönt att ha prakitk på samma ställe som där man är på fritiden. ska trimma millan lite lätt på banan + bada henne. och klippa lite här och lite där, började i dag, så nu har hon ingen man, men de var behövligt. fy hur den såg ut så nu blir hon manlös tills den växer ut fint och jämn ist för tofsar som hänger lite varstans.

nu blir de middag och sen får vi se vad som händer :) jag är grymt sugen på att hitta på något, frågan är bara vad.
ha de bäst<3


16 september

nu är jag hemma i ljusdal igen, sjukt fort veckorna går egentligen. var ju nyss hemma här..
men de är för skönt ibland (: har haft ridskole dag idag, hoppade och jag hade hilma, ni kan ju gissa om de blev fart i henne eller inte hon som för övrigt brukar vara så seg men hon fick bra snurr till sist och de kändes helt okej :) efter de väntade jag på tåget till ljusdal, hem och käka sen direkt till stallet för att rida millan, hon fick hoppa lite i dag hon med, och hon är för underbar alltså, älskade häst <3

nu ska jag snart lägga mig och sova, upp i morgon på praktik sen får vi se vad som händer =)

ha de bäst och god natt<3

älskar kvällar

som inte blir som man har tänkt sig. det var just vad denna kväll blev (onsdag)
blev middag och sen bara tv som gällde, sällskap fick jag också som jag egentligen inte skulle få. ytterst trevligt måste jag få säga <3

vakna för ett tag sen, frukost och packa lite grann sen går jag till bussen :) ingen mening att gå i detta skit väder :/ efter ridskolan i dag far jag hem, rider millan och taggar för en dag med praktik i morgon.

ha de så bra <3

15 september

nästan nyss kommit hem från skolan, hoppningen på em gick faktiskt ganska bra mot slutet.
annars har de inte hänt något speciellt i dag, hade en timmes matte innan lunch bara. ska sätta mig och räkna lite till sen så jag kommer någon vart. sitter iaf här och har precis gjort mig lite mat. verkar som om de blir en ensam kväll här i lägenheten i kväll, men jag klarar mig (: tänkte jag skulle äta och räkna matte sen lägga mig för kvällen, är helt slut och orkar ingenting. behöver sova en massa känns de som! mobilen jag har lånat är snart helt död, bateriet är slut och jag har ingen laddare :(

ha det bäst<3

kväller

åkte ändå hem i dag efter vi hade slutat klockan 2. middag hos mormor och sen rida millan,
duktiga hon alltså så nu är vi taggad till söndag :) har även gjort klart apu uppgiften nu och skickat in
den. huuuuuuur skönt som helst. nu ska jag ta och göra natt och sova.

god natt <3


14 september

jag är fortfarande utan mobiltelefon men bästa elin tar med en i dag (:
så då kan ni nå mig igen om ni känner för det :) iaf så hade jag hara en slapp kväll i
går, titta på tv och myste med R och gjorde inte alls speciellt mycket, härligt med såna kvällar ibland!

iaf så ska jag bara äta upp frukosten och sen kila iväg till skolan för ännu en dag, projektarbete,religion och ledarskap innom lek och idrott är vad som ska ske innan jag får gå hem för dagen. ha en bra dag för de ska jag försöka ha.


Jag vill inte hålla dej för hårt
för då kanske du tröttnar.
Jag vill inte hålla dej för löst
för då kanske du glömmer.
Jag vill hålla dej lagom så säg hur du vill ha det.


träsket!

som rubriken lyder så tappade jag min mobil i en damm på idrotten i dag när vi hade nån slags golf vid högskolan. fast den där dammen likna mer ett träsk än en damm, massa alger och äckel och natuligtvis så lyckas jag tappa min där :/ så nu är den sten död!! så att ni vet så försök inte att få tag på mig.

iaf så har dagen varit ganska bra ändå :) först riskola där vi fick städa på anläggningen typ och sen lunch och idrott. efter de hade vi projekttid och uf tid men jag lämna in min idé och sen gick jag :) så är hemma nu och försöker dessperat få tag på en mobil jag kan låna tills jag köper mig en ny. klantiga jag!!

men ska ta och käka nått nu och sen räkna lite matte och vara duktig :) sen väntas de nog film eller tv resten av kvällen. ha de bäst<3

helgen :)

har verkligen haft en mysig och bra helg (: sånt här gillar vi!
fredagen började med praktik där jag slet som ett djur vissa stunder. red millan direkt på morgonen när jag kom. gicl väldans bra, linda tittade till oss och gav lite råd med, vi kämpar på tillsammans! sen var tanken att jag skulle longera bonzai men när hästarna hela tiden smet och ville följa med gav jag upp och började städa stallet ist, städade lite och sen fyllde spån och tvätta vattenhinkar och ställde ut, nu är de bara vintern och kalla kvällar vi väntar på så ska dom få komma in. dom går ju ute på nätterna än. sen flöt dagen på, longerade azella som ska sättas igång lite smått nu och sen även troja. allt gick bara bra, sen var de ridbanan som fick sig en omgång, plockade bort allt och harvade sen. när praktiken var över bar de iväg hemmåt, duschade och fixade sig lite innan man hämtade R vid tåget, kvällen skulle spnenderas med han i min egen lilla by Skansen/Tallåsen/Ljusdal. blev bastu och film mys hela kvällen =)

vaknade runt halv 11 dan efter, då blev de en titt i ljusdal, inte så mycket att visa men men, sen åkte han hem på 12 tåget. hem gjorde sig klar för dop, lilla nora skulle döpas, så fint allt var, och tuva den gulliga sjöng blinka lilla stjärna och bä bä vita lam, hur gullig får man våra, att bara våga sitta där och sjunga inför massa folk när man bara är 3 år, hon får helt klart tummen upp från mig <3 efter de åkte jag till Järvsö och träffade och umgicks med trevligt folk till klockan blev halv 12 och jag tog bilen hem :) tack för kvällen folket!

söndagen började med att jag åkte upp till stallet och red Millan, som gick hur bra som helst :) alskar hästen helt enkelt! städade på ede och sen åkte pappa och jag mor gävle, en frys,tv och ett tv bord skulle ner och allt fick plats :) så nu sitter jag här i lägenheten och ska se filmen som går på tv 3 :)

ha de bäst, sov gott <3



8 september

hann inte blogga nått i går som jag hade tänkt. men iaf så åkte jag hem efter skolan. sluta redan halv två. så tof två tåget hem, blev mat och sedan upp till stallet. red millan på volten och arbetade lite :) hon blev fin mot slutet och efter lite rop och tjat från Linda.. men de är hur bra som helst tycker jag, bra med kritik ibland. sen longera jag även bonzai över bommar, duktig killen blivit. nu börjar vi ridningen igen lite smått. efter de åkte jag direkt ner till sjöbo och ridhuset och kollade på anna när hon hade lektion, sen vidare mot mormor och morfar med idolmys och fika =)

idag hade jag endast matte lektion och sen hoppspec :) helt okej kan jag säga att de gick var ju ett tag sen man hoppade nu, men de funkade och jag ramlade inte av. i morgon är de ridning på grs igen. men nu funderar jag på att duscha och sen räkna lite matte, måste komma igång nu och verkligen klara den här jäkla kursen. senare i kväll får vi se vad som händer.

ha de bäst<3

skola

dags för skola igen. packar väskan nu sen äta lite frukost
sen är de nog bara att gå iväg. jag åker hem i dag efter
skolan, så skönt! måste hämta lite grejor och så.
har inget mer att skriva till er nu tror jag.

men ha de så bra i dag<3

bra kväll trots allt

blev en trevlig kväll i kväll ändå. först blev de massa tänkande på vad jag ska göra för projekt, så nu är de nästan bestämmt men ännu lite förslag finns så vet inte riktigt nu, tidigare i dag var de ju tvärtom då visste jag inte alls. till de blev de lite glass jag hittade i frysen :) tv är trasig men R kom hit och gjorde mig sällskap ett tag efter hans träning, gulligt av han :) så nu är jag själv igen och har precis duschat, blåsa håret nu sen sova. ska hem i morgon en väng med och hämta lite ridgrejer så då passar jag på att rida ett pass med millan också :) längesen nu, men jag har bestämmt mig, SKÄRPNING!! haha...

sov så gott <3

...


Jag ligger ensam i min säng och tänker på dig.
Dina armar runt mig som jag saknar.
Den trygghet du ger har jag aldrig känt innan,
och du håller mig starkt men varsamt i din famn.
Känslan av närhet när din hud rör min och vi ligger tätt ihop,
ändå känns det som vi är för långt ifrån varandra.
Jag lyssnar till dina andetag när du sover,
lugnt och fridfullt känns det när du ligger bredvid mig.
Jag behöver inga ord, bara värmen och din närhet.
Jag blundar och önskar att du var här.
Kom och sov bredvid mig.



6 september

skola i dag igen då. lervik blev de först då vi skulle lära oss att stängsla och så. sen lunch och idrott. efter de var de tydligen fristudieort och arbeta med projektarbetet eller uf företaget men jag gick tillbaka till skolan för att få reda på lite av de jag missade förra veckan, och jag säger bara herregud!! hur ska vi hinna med? men men de får bli ett mysterium ett tag framöver. annars så har de inte hänt så mycket i dag, sitter här och har precis ätit nu och funderar på vad jag ska göra resten av kvällen. får se vad som händer och inte händer.

ha de bäst<3


5 september

god morgon alla som läser min blogg!

jag är kvar i gävle, fick mysigt sällskap i natt som sov över :)
fick sovmorgon till halv 11, hur skönt som helst. i morgon börjar ju skolan
på riktigt för mig jag har ju varit borta en vecka men i morgon drar det igång
så de var skönt att sova lite. jag har precis städat båda badrummen här så nu
är de fint där, ska fortsätta med stora rummet när jag har varit i väg och handlat
lite frukost, nu är de tomt här igen. skönt att veckorna blir som vanlig snart så man
har nånting när man kommer ner på söndags kvällarna eller som det blev nu i helgen.

nästa helg kommer pappsen ner till mig, ska hjälpa mig lite i lägenheten, jag har gjort
en liten lista, sen kommer han ner med en ny tv och en frys, min tv är verkligen paj nu och
så har jag bara ett litet frysfack så kan bli skönt med en extra liten frys så jag kan ha lite mer mat
så även jag överlever :) men nu måste jag sätta fart, ska iväg och handla lite sen kommer
underbara Elin till mig och sover över, massa mys vi ska ha och en massa prat ska de pratas :)
saknar min flicka ju, inte setts alls i sommar och sen inget första skolveckan och sen var jag borta
så nu ska vi gå igenom allt vi har missat :) ♥

ha det bäst <3

4 september

R kom i natt vid halv 2 ungefär då blev de sova direkt för gud så trött jag var.
vaknade första gången vid 9 men kände inte att de var lägligt att kliva upp 9 en
lördags morgon så vi sov vidare ett tag till. vid 11 gick han iväg och jag kunde börja
packa, har nämligen varit hem en snabbis i dag och hälsat på familjen ♥ underbart att se
dom efter nästan 2 veckor, men allt var sig likt och dom var som när jag sist såg dom.
blev en sväng till farmor för att hälsa på henne, farfar var iväg och jagade björn (?)
sen blev de städning på ede och sen mys middag med familjen innan mamma skjutsade
mig till tåget. så nu sitter jag här i Gävle igen i min lägenhet och lyssnar på winnerbäck,
ska straxt sova men måste nog packa ihop lite i resväskan först, allt är bara utslängt på golvet
just nu :/ måste ta tag i det och sen i morgon även fixa en tvätt tid. synd man inte kan ta två
direkt, de skulle behövas nu kan jag säga ;) men men de bekymmret tar vi i morgon.
nu kryper jag ner under täcket och kollar om tv funkar sen sova någon timme innan jag ska
upp och öppna åt R som kommer :)

sov gott <3

hemma igen

hemma i sverige igen efter en underbar vecka i Alanya :) en vecka jag verkligen behövde för att kunna släppa allt och bara vara och kunna ta de lugnt och tänka en massa. fast det var svårt att sitta still och jag vela göra saker hela tiden. men samtidigt som den har varit lugn och skön med massa sol och bad så har jag även kommit fram till hur mycket personer faktiskt kan betyda och hur mycket man kan sakna dom när man är borta. men nå väl, de är väl sana dagar man behöver för att verkligen veta vad man vill och inte vill.

i vilket fall som helst så var veckan bra på alla de sätt jag kan komma på. buffen var helt okej, kanske inte den bästa men man blev iaf mätt mer eller mindre. melon är nog de jag ätit mest i veckan men vad gör de liksom. på måndagen var vi iväg till Aqua park, ett vatten land med rushkanor åt alla möjliga håll. jag som är rädd för såna grejer lyckades ändå åka en massa med lite övertalning dock. men så kul det var. men dom kanor som fanns vid poolen på hotellet var ändå bäst, inga regler om att man inte fick åka med madrass och sånt där. eller de fanns men inget som följdes så i dom åktes de hejvilt kan jag lova fast än dom inte var stor.

tisdagen spenderades till havs med en båt, en tur vi hade bokat och följde med på. hoppade på båten vid 10 på fm och åkte runt på havet till klockan var 16. sannade på olika ställen där vi hoppade ner i det klarblå vattnet och badade. var som att bade i en stor pool. sen åkte vi vidare till ett ställe med en grotta så där gick vi in och sen vidare till en strand som låg brevid för att få fast mark under fötterna för vilka vågor och vilket gung de blev på båten. otroligt fint och mysigt var de iaf.

sen resten av veckan har vi spenderat vid poolen och vid havet. på kvällen efter middagen har vi även gått ut på alanyas gator och tittat i affärer, strand promenader med mere på tisdags kvällen var det även en tisdagsmarknad som vi besökte. senare på kvällarna har vi bara tagit de lugnt vi har inte orkat gjort mycket alls så vi har blivit kvar på hotellet, spelat kort och myst (: lika trevligt de och lugnare.

blev hämtade på hotellet 11.45 i dag (fredag) då började den långa resan mot sverige, två timmar till antalya med buss och sedan en evig väntan på flygplatsen tills planet skulle gå. på arlanda var vi inte först 8 ungefär. fick vänta på väskorna i en evighet också men sen fick vi äntligen sätta oss i bilen mot gävle, skönt att få komma hem på ett vis med, kunna äta riktig mat, träffa familjen och alla vänner. har inte varit hemma i ljusdal på ca 2 veckor nu så de känns att man vill hem och bara krama om alla. saknar dom där uppe i lilla hälsingland. men nu är jag i gävle och har inte långt hem om jag vill ta tåget :)

har precis ätit lite mat och duschat nu ska jag krypa ner i min egna säng och somna gott :) får även lite sällskap senare när krogen stängt.
bilder kommer när jag fått dom av johanna :)
ha de bäst<3

RSS 2.0