den 30 juli 2009

hemma en liten stund i dag, men jag orkar verkligen inte skriva nått nu.
skriver när jag kommer hem på riktigt ;) ska hoppa in i duschen nu och sen åka tillbaka till kurrbo eller följa med anna på match när hon spelar. får se hur jag gör :)


ha de bäst för de har jag. <3


första dagen i husvagnen

och fler ska de bli.

har fått låna lindas dator som jag hoppats på och ska blogga lite, kan ju inte gå en hel vecka utan att få skriva av sig en enda gång.
men iaf så har dagen varit bra, lika så gårdagen, i går då så börja jag med att åka till lingbo och kolla på hästarna där och kolla hur de såg ut där, väldigt bra så ska börja vara där till hösten och kanske någon mer gång i sommar :)
åkte tre tåget hem därifrån och man kan säga att jag prata konstant i telefon från lingbo och till ljusdal.
mamma hämta mig och anna hängde med ner, åkte och handla som blev lite mer pengar än beräknat men så är det när man ska göra något kul (:

åkte hem och packa klart och åkte sen till anna och hämta hennes packning, hela bilen full innan det var färdigt. haha, anna och jag är då bra på att packa vi, och då även lite mer än vi behöver egentligen, åkte upp till kurrbo med husvagnen och gjorde oss hemmastada ;) på kvällen tömkörde vi mac och sedan longera bonzai.
väldigt lugn kväll i övrigt var de.
fast somna väl inte förens vid 2 halv 3 ändå, annas syster ringde och sa att de tokbrann i ett stort hus med lägenheter i i tallåsen, (gamla posthuset) för er som vet vart de ligger. och så nyfiken som vi är åkte vi ner med robert ovh kolla hur de såg ut, helt förstört, lika så i dag när vi åkte där var de fortfarande brandbilar kvar på plats, tänk att stå och se på när ens hus brinner ner till botten och då alla grejer med, fy fan säger jag bara.

vakna runt halv 11 i dag och åt frukost med mera, åkte sedan ner till tallåsen och gjorde lite saker. packa ännu mer och såklart tanka :) runt ett var moa redan där innan vi kommit dit, hon som skulle ta bussen, men inget blir ju som planerat någon gång, haha.

åkte till "skånvägen" (hoppstigen) med fyrhjulingen och jag som är så bra på att köra, körde dit :) fixa till hindren som är där och gjorde dom även lite högre än de var förut :)
åkte hem och åt och sedan red vi ut en sväng.  tömkört mac har vi också hunnit med i dag, sen så har vi även städat stallet, mockat ut allt och gjort shettisarna fin har vi också gjort, dom åkte ju hem i dag, tåkigt. men nu så har vi kommit in till husvagnen efter en lång dag ute, fint väder har det varit i dag med :) underbart med lite sol nu äntligen. 

i morgon åker vi eventuellt upp till bäckan och åker vattenskider och ring efter båten, och i år SKA jag komme upp på dom förbanade skidorna ;) tyvärr så skriver jag nog inget i morgon men de får ni stå ut med :) skrev destomer i dag, anna förstår inte hur jag orkar, men jag orkar allt såklart :)

fick bli lite gamla bilder nu, har inte kamera sladden med mig så de får bli nya bilder när jag kommer hem igen efter denna vecka i husvagn :)




ha de bäst <3


husvagns camping.

varit till lingbo nu och precis kommit hem, har packat klart och allt nu med så nu åker vi upp med husvagnen till kurrbo. ska försöka hinna med och skriva lite här med varje dag, får se om jag får låna lindas dator kanske ;)


HA DE BRA <3

26 juli 2009

upp å hoppa x 10 är vad man får av moa en morgon som denna. men men, kanske är tur så man kommer upp någon gång. iaf så har jag precis gjort mig klar och ska hänga med till sjöbo med moa och mynta nu och själv så tar jag med mig millan och kör lite dressyr medans dom kör hoppning, fast kanske blir nått skutt för mig med, de gick ju iaf hyfsat förut, om man bort ser från dom gånger hon sprang på sidan, fast tror nog ändå att hon föredrar dressyr eller western.

ha de bäst så kommer jag väl hem någon gång under dagen, har ingen aning om när de blir <3

Så nu har jag kommit hem, en lång dag blev det, allt tar längre tid än vad man tror. jag är iaf jätte nöjd.
allt gick bra, bara det att hon sprang förbi en del hinder när vi skulle hoppa, men när hon väl hoppa kändes de riktigt bra faktiskt :) kul var de iaf. hoppa endast 80 cm då hon blev allt tröttare mot slutet och inte alls villa vara med på noterna, börja backa och hade sig, med de gedde sig till slut och jag fick över henne på ett litet kryss hinder. galoppen funka riktigt bra den med hon gick stadigare äv vad hon brukar kändes de som, sen hur allt såg ut är en annan femma.

Var tänkt att husvagnen skulle upp till kurrbo i dag/kväll men det dåliga vädret stoppar allt, så den får komma upp i morgon kväll ist. för klockan 10.10 sätter jag mig på tåget mot lingbo. ska dit och kolla på en verksamhet/stall eller vaad jag nu ska kalla de för, ska ev börja vara där till hösten eller om de blir tidigare, visar sig i morgon hur allt går.
jag är iaf nervös, tänk att sätta sig på ett tag till en ort/by som man aldrig varit till förr och sedan hoppa av där och leta efter nån man inte vet hur ser ut. lite nervöst är de. med de ska nog funka bra.

men nog för mig i dag <3
ha de bäst.

fick bli några bilder på millan nu, eftersom hon är helt klart sötast <3  (bilderna är sen tidigare i sommras och en sen western träningen i delsbo)


24 juli.

otursdatumet för både anna och mig tror jag...
är det nån som är dum så är det väl jag.?. varför ska jag vara så klantig hela tiden och göra bort mig, fast det inte var tänkt så och absolut inte tänkt till just dig, som de nu hämnade hos. fan.  

Mer uppdatering kommer :) ska iväg till gävle nu i kväll med mathilda iaf, myys :)
kvällen i går blev som sagt myyys, blev först en äcklig kebab inne i stan sen vidare hem till mig, satt uppe till 12 för att titta på nån film som började då, helt okej, men visst finns det bättre, somnade runt halv tre men lika pigg ändå när klockan väcker oss vid 9 :/ 
sen blev de stan till fyra då tåget tog oss tillbaka till ljusdal. handlade iaf en jacka och leggings och en luvtröja :)

åkte direkt upp till stallet och red med anna och moa, nästa vecka blir de campning där uppe med husvagnen (:


ha de bäst <3

23 juli 2009.

kom precis hem från stallet nu :) red Millan på volten och själv tycker jag det gick skapligt, bara att hon hela tiden vill in till mitten i vänster varv och förut som de hela tiden var höger men de ger väl sig :)

skulle även hoppa några hopp på nancy som anna först red på så vi bytte häst ett tag, nancy som inte har gått på volten på hur länge som helst skötte sig bra men blev väldigt trött, men de är förståligt. och så till när jag skulle hoppa henne. jag red mot hindret men hon stanade, red mot hindret men hon sprang förbi, tredje gången la jag till pisken och vi red mot hindret, piska till henne en gång men han inte mer än göra de så kasa hon av mig, där landa jag.. :/ men de gick bra, väldans ont i ena axeln har jag nu men men. så nu har även jag ramlat av en gång på väldigt länge, om man inte ser på den avramling jag gjorde i går men millan, vi red barbacka och galopperade men jag fick inte stopp på henne så vi red förbi både anna och moa och sen bara gled jag av och hängde runt halsen innan jag till slut föll till marken.

ojoj, men väldigt kul har vi iaf :) anna och jag var även upp till stallet i går kväll och longerade banzai och tömkörde mac. gick bara bra de med. sen skulle vi ta ut shettisarna, och de sluta som de sluta men vi får skylla oss själv. tänker inte berätta vad vi gjorde mer än att de blev farligt. men visst hade vi otroligt kul anna? :D

har jag berättat att jag ska till lingbo och kolla på en hästgård på måndag, där jag kanske ska börja vara till hösten och hjälpa till och så :) så dit åker jag på måndag och sen på kvällen blir de kurrbo en vecka eller lite till med husvagnen :)

I kväll är planen att åka upp till farmor och farfar, kanske träffa på margit, ska ringa henne nu :)
vi hörs, ha de bäst <3


21 juli 2009

ja vårat internett kronglar lite hela tiden, så jag blir snart galen faktiskt.
iaf så var jag hurtig och hoppade upp redan klockan 9 och gick ut och gick med mammsen och lillbröderna :) härligt med en promenad på morgon sidan.
sen nu har jag varit barnvakt åt affe, han är för gullig min lillebror :) 

iaf så är planen att äta nu först och sedan åka upp till stallet och rida. hoppas de inte börjar spöregna som de gjorde hela dagen igår.  

ha de bäst <3 


20 juli x 2

regn regn regn regn regn regn regn regn regn regn.

jag kan inte säga annat, har regnat istort sett hela den, med kanske ett uppehåll på 5 min.
tråkigt, jag vill verkligen ha sol och bad väder nu :)

annars har de inte hänt så mycket i dag, städa rummet så nu är de fint med. långt mellan gångerna det händer att jag städar men när jag väl gör det så blir det bra :)
sen på efter middagen så var vi iväg till frida,patrik och ungarna och grattade frida som fyllde år, grattis till henne :)
har annars inga planer för kvällen. jo föresten, la ut en annons nu i dag om att bli medryttare på någon häst i gävle nu till hösten och har redan fått ett napp som verkar toppen, får se hur det blir  :)

men nu ska jag iaf gå och titta om de finns något bra på tv, de är väl beck snart va? :)


ha de bäst <3

20 juli 2009

Så, nu kan jag skriva lite och skriva av mig, var ett tag sen nu.
men iaf så kan jag börja när vi var i furuvik, vi hade otroligt skjoigt (: jag och sofie åkte en massa karuseller med småttingarna, men vad gör de, kul hade vi, fast de var lite pinsamt att inte mina ben fick plats i en utav dom så fick ha dom utanför, haha ;)

sen åkte sofie och jag även radiobilarna (: krock. men så rädd som hoon var blev det inte något annat än de och typ spöktåget och såklart blev de även hedenhös, men dom hade tagit bort allt sånt med de gick iaf att åka runt i en tunna ändå :) lagomt trött när man kom hem, var in till min lägenhet och lämna lite grejor med :)

dagarna efter de har det inte varit nå speciellt, en massa turer upp till stallet iaf :)
för några dagar sen gick de riktigt bra faktiskt och lika i går med då vi hoppade, 95 cm var det då alla gånger, kanske till och med en meter :) och tänka er att det är även mitt rekord och jag tog de med millan, kan de bli bättre? :) jag är så otroligt rädd vid höjder men ändå så är det så otroligt kul med hoppningen :D
jag ska bli modig...


jag lovade ju att ni skulle få se lite bilder sen vi var upp och red shettisarna och de ska ni få.. bara att mamma har dom på sin kamera, de kommer de kommer (:

i går var jag även med anna till ella-karin och red med henne, otrolig härlig galopp hade han med tanke på att han har varit före detta travhäst :) efter de brummade vi upp till kurrbo igen, då det blev lite tömkörning med mac, vår tolkhäst till vintern kanske då korven säkerligen inte orkar, gammelgubben <3

I dag blir det städning för mig som gäller, städa lite smått i går men de syns fan inte. ska göra klart i dag sen så blir det nog stallet om de inte spöregnar som de gjorde nyss.



ha de bäst <3 

nittonde juli.

Förlåt för den dåliga uppdateringen men nu är de så här att här där jag bor har det varit dåligt väder och där med åskat och regnat en massa så datorn har varit urdragen en hel del och sen så i och med det blev de nå fel på nån mast till internett så de är precis lagat, så i morgon lovar jag att jag skriver mer om furubik och allt som hänt dom här dagarna :)

måste bara tala om att jag var och red i dag mad anna och moa och somvanligt är nancy svårfångad, men ist så hade anna lektion för moa och mig, så vi hoppade och hade roligt. riktigt kul med millan faktiskt, hoppade väl än 95 cm - 1 meter iaf :D en massa ++++ för de.

skriver mer i morgon.
god natt <3

furuvik (:

Äntligen en dag med sol och värme :D

orkar dock inte skriva något om dagen som varit nu i dag så de får väta tills i morgon då jag förhoppningsvis är lite piggare :) jag har iaf varit på furuvik i dag med familjen - syster. riktigt trevligt och roligt. kusinerna och moster var också med

skriver mer i morgon.
sov gott <3

regn regn regn.

Vilket jävla väder vi fått i dag är det enda jag kan säga.
först vakna jag av att de var strålande solsken ute och tänkte nästan hoppa upp och ta mig en promenad men jag hann nog inte ens tänka klart tanken för vipps så sov jag igen och när jag vakna runt 11 igen så bara ös regna de :O sen kom världens muller. så så har det varit hela dan hos oss. 
 
så vi beslöt oss för att åka till lill babs cafe och fika lite och sagt och gjort gjorde vi det :)
sen tog vi bilen över till färila och till stocksbo där det var djurens dag. sööta kaniner hade dom där iaf.
så vi har nästan nyss kommit hem, ska göra oss klar och äta lite sen sticker jag mamma och affe upp till stallet. affe vill ju så gärna se de små shettisarna + rida lite, så de måste han ju bara få göra då :) jag kan ju inte säga nej så han börjar med fotboll. vem vet han kanske är sveriges bästa hopp eller dressyr ekipage om några år eller kanske många år. men vem vet ;)

ska bara säga att i morgon åker familjen - agnes till furuvik på en mini semester :)
ska kila iväg nu men vi hörs senare så får ni nog även se några bilder på den blivande ryttaren ;)

ha de bäst <3

tråkig rubrik

jag hatar rubriken.. vad kan man skriva där egentligen..?

så var de måndag igen och första dagen på en ny vecka.
stallet blir det även i dag, ella kommer och hämtar mig runt tre :) men så trött som jag är nu får de räcka med detta lilla tråkiga inlägg för stunden.

föresten måste bara tilllägga att jag hatar mitt hår. så nu är tankarna på löshår i min hjärna igen. får se hur de blir. 

ja var ner parken med familjen,morfar och en del kusiner med moster :) spela lite mini golf och fikade, myys.. men nu får ni inte tror att jag är bra på de, riktigt dåligt, tre 10 och en massa annat skit. kom iaf 7 av 7, bra jobbat maja, på 81 p. 
hahaha, man får ju nästan skämas, nej de får bli träning nu i sommar och revanch i slutet av sommaren ;) haha. 

nu får de bli sängen för min del, kanske någon film innan. 

i morgon blir de iaf stallet och sedan ta en promenad eller en cykel tur, vi får se :) 
jag ville även hinna med att följa med linda på djurens dag, de visar sig om plats finns kvar i bilen. haha, stor familj de där. dom är iaf hemkommen både häst och ägare. efter lite omständigheter på vägen ner, men de löste sig ju fint bara en polis fick köra en bit och sedan vända på lillbabs gård, hon kom med en skottkärra och blev alldeles förvånad när de kom en bil med hästtransport och en polisbil. haha, vilken syn de borde ha varit. 
med de löste sig och dom kom sedan fram till strömsholm. nu blir de dock boxvila för mac i två dagar och sedan börjar träningen med han, tömkörning i fyra veckor om jag kommer ihåg rätt. så nu läre jag nog kunna tömköra efter denna sommar med :) alltid lär man sig något nytt. men inget syntes på röntgen så de var tur, men troligtvis en inflamation i bakpartiet. undra om jag minns rätt nu, hoppas de :) men han ska bli bra lille macisen <3

Jag och mac på träning, hoppas de kommer fler såna tillfällen jag får åka på. lärde mig massor och roligt hade vi.


 

ha de bäst.


tolfte juli

så nu har även jag vaknat för dagen.
tänkte ta en sväng bort till min moster och mina kusiner nu snart (:
ska nog ta cykeln även i dag, för de är ju faktiskt väldigt nära.

Senare i kväll blir det nog även stallet en sväng. rida millan och städa iordning kanske lite. det är inte fint där nu.
så var kvällen kommen och jaghar kommit hem, ganska länge sen nu, men ändå.
först fixa jag lite i stallet, efter de fick bonzai komma in ch jag longera han, de gick faktiskt bra :) var väldigt trött sen men när det ändå var uppehåll kunna jag väl rida millan tänkte jag och när tanken precis slagit till så kom regnet, men inget hindrar mig, eller jo ganske mycket faktiskt, men tog in henne och gjorde henne klar sedan sluta de regna och jag skynda mig ut men hann inte mer än hoppa upp så regna de igen, men de blev bättre och bättre och lika så med millan, hon var riktigt fin i dag faktiskt, dock lite fjantig ibland, men men.

hade lite bom övning i dag med med henna och en massa voltspår och böjd spår och nog ser man resultat efter ett tag :) 

i morgon tror jag de blir en slapp dag, bara vara hemma och ha en härligt, med en filt och en bra film kanske :)


Får även bli några bilder sen dagen :)



ha de bäst.

hjälp!

Då jag håller på att fixa till mp3 och mobilen med lite nya låtar vill jag nu ha lite hjälp med musik ni tycker är bra..

bara att kommentera med bra låtar :D



<3


auktion

men inget köp.  som sagt så blev de auktion med margit i dag (: så träffa vi även på mormor där, så roligt att alla kallar henne mormor, fast hon är bara min. mormors antik. de kommer nog därifrån och hon lyssnar nog bara till mormor nu som de låter, roligt (:

så mitt så kallade nya liv har börjat., redan klockan 8 vakna jag i dag första gången. 
nu åker jag upp till farfar och farmor en sväng och sedan upp till stallet för att tvätta mac. hoppas de finns något att göra nu så han blir bra. 
Har precis kommit hem från en cykel runda runt sillerbo, skönt att komma ut en sväng och bara vara för sig själv och tänka eller varför inte tänka på något alls? skönt vare iaf. snart stallet och sedan ska jag åka till ljusdal och hämta agnes :) 

så, nu är jag hemma. var upp till stallet och tvätta mac och så. sen åkte jag hem till anna och lämna en jacka som hade glömt i stallet sen äntligen ner till köpingen och hämta agnes, väldigt kallt var de iaf, burr. 

ha de bäst.  

tionde juli 2009

Vilket liv jag egentligen har.

så här har dagen sett ut i dag och har även gjorts i några dagar nu.

Jag vaknar upp runt 12 och inser hur trött jag är.
sätter igång en film och ligger kvar i sängen ytligare en timme ungefär.
går ner och äter frukost och tittar på tv en stund, tar reda på alla kläder jag har överallt och sedan kollar jag en sväng in på datorn.
 går och lägger mig i sängen igen och tittar på ytligare en film.
sen har hela dagen gått och det blir middag och sedan datorn ytligare en stund blandat med tv.
ytligare en film sätts igång och jag somnar samtidigt till den, brukar bli runt 2 -3 någon gång.

usch, kan de bli mer skrämmande om hur en dag ser ut. nu får de bli ändring på detta..
mitt nya liv börjar i morgon.. (: men de är faktiskt inge kul att vakna upp och se att de regnar, depp depp och åter depp blir de då och man orkar inte göra nått. men dom har ju faktiskt visa att de inte ska bli något regn i morgon iaf så får hoppas på att de stämmer :)

moa hörde av sig om jag villa komma upp till stallet och rida en sväng i regnvädret och dum som jag är säger jag, - ja jag kommer snart :p orkar inte med mig själv, men de kanske var tur så fick jag rensa tankarna lite. och så mycket regnade de inte och inte helt fel var det med jordgubbar och glass efteråt heller  :D
sen ringde margit och hörde om jag inte skulle med på auktion i morgon, vilket känns lite tungt med tanke på att jag gått upp runt 1 varje dag nu och så helt plötligt ska jag masa mig upp vid 9 :/  men de går säkert bra, bara de är fin väder.
och som jag skrev i tidigare ska jag ju börja mitt nya liv. HAHA.

så i morgon får ni gärna vara sociala med mobilerna, mitt stora intresse är ju iaf inte auktioner. smsa :)
inte blev de nå strömsholm för min del heller :/ lite tråkigt men de kommer kanske fler tillfällen.

Mathilda, leka i morgon? :D



ha de bäst.

tråk väder

så har nu samlat mig lite framför en film ihop kurad under täcket. allt löser sig.
prata lite med emma tidigare i kväll med, skönt att prata av sig lite (: och du vi måste verkligen ses snart.
likaså gäller de för dig mathilda, när är du ledig? :)

men men, dagen har varit helt okej, var till mormor en sväng på dan, spela lite yatzy och umgicks bara.
fan att jag förlora så många gånger bara, jag som brukar vinna jämt över henne :)

tråkigt väder är de nu med, varför kan inte solen komma igen? hatar regnet.
¨men i morgon blir de nog stallet om de blir bättre väder.
hoppas jag får följa till strömsholm nu med, skulle verkligen vara roligt, så jag ska göra mitt bästa för att komma med :)

ha de bra (:

fan vad

less jag blir på allt och alla nu.
varför kan du inte bara säga sanningen för mig direkt?
ist för att ljuga som du just har sagt att du gjort för mig men inte för ..... inga namn namda..

Kan du förklara det för mig? säger du de du sa till ...... såklart att jag slutar om de nu är de du tycker.
jag tänker då inte ödsla någon tid på detta om deär  så du tycker, ja då finns inget annat att göra och de är jag ledsen för
jag förstår inte att jag inte har märkt av detta tidigare, jag borde ha fattat att det inte var så bra som du har sagt att det har varit.. och det jag blir mest less på att jag får veta det från andra håll än av dig själv.

nog för mig denna gång, ska nog gå och lägga mig framför en film nu innan jag blir ännu surare på dig..
jag vet att jag inte borde ta de för hårt, men de gör jag. mest för att du inte säger sanningen till mig.


</3

Måste bara meddela .....

att jag hatar att skiva dessa rubriker..

skön dag har de varit i dag.
Vakna runt halv 11 men låg kvar i sängen och titta på film tills klockan var närmare halv 1, insåg
då att jag måste kliva upp och göra mig iordning, sedan blev de stallet till framåt 4. 
Ska ev också följa med linda till strömsholm med mac på söndag, hans ben/knä eller va det är, är verkligen inte bra. så frå se vad som händer framöver med han :) blir borta från söndag till måndag då, så en natt borta. men som vanligt inget bestämmt ännu. men hoppas hoppas hoppas.

när jag kom hem vänta en pizza på mig och sedan följde jag mamma ner på köpingen för att handla lite.
och sedan var de film time. vi hade iaf tur med vädret igen, den var helt okej den med :) och tillsammans med filmen så blev fötterna glada av ett litet fotbad, uscha vad jag ogillar fötter egentligen, även mina egna.
nog om denna dag.

Jag har bestämmt mig för att vända på dygnen igen, tillbaka till de som varit förr alltså, de går inte att vara vaken till framåt 3 på nätterna och sedan sova bort halva dan, varför har jag börjat med de? men ändring på de och äre sommar lov så är de :D




<3

den 7 juli 2009

Gävle hela dagen läng.
Åkte tåget med farmor,farfar och agnes till gävle idag. dom sulle låna min lägenhet så då passa agnes och jag på at åka och handla (: de blev några inköp iaf, bland annat två tröjor,linnen, ett par jeans leggins,troser och lite smågrejer :)
kul med lite nytt i garderoben är det iaf :)

titta nyss på en film och de blir säkert en till innan jag somnar med, tur att jag får låna systers bärbara dvd så kan jag ligga i sängen och varför inte somna efter en liten stund? :)
i morgon blir det iaf städning av rummet så de blir snyggt och sedan stallet om vädret håller i sig, hoppas på de, ska kanske ner till köpingen med agnes med, får se vad som händer..

Jag vet inte vart jag tar vägen snart, allt bara snurrar och jag vet varken ut eller in eller nånting längre.
skule så gärna villa veta nått och först och främst vad jag själv vill. Även om jag nog redan gör de så känns de osäkert.
det är faktiskt dig jag tänker på när jag skriver detta, men när får jag något svar tillbaka? 
Jag orkar inte kämpa längre, de får bli som de blir, iaf som de känns nu. men dom tankarna och funderingarna hinner ändras många gånger på bara en minut kan jag tala om ♥


    

<3

-rubrik-

Nu så åker jag till stallet (:

kort men bra inlägg.


<3


bara om min älskade väntar

jag bara älskar den låten :)
just nu sitter de fem flugor uppe i högra hörnet på min skärm, ett tecken på att vi har massor med flugor :o har tröttnat på detta nu. se flugor, de bara vimmlar om dom,vilket ställe jag bor på.

men ska nu försöka skriva några rader, blev ju inget i går.

i går blev de först en sovmorgon till runt 11 sedan åkte jag upp till stallet med anna, moa ringde så hon kom ocskå upp och red en sväng med oss, men som vädret var så red vi inte länge innan vi var rädd för regn och vände om.
åkte hem och duscha och så sen kom anna, vi tittade på film och sedan hade allmänt roligt. fan, filmen, den som mamma skulle få ta ner till köpingen :o nu måste jag åka ner själv troligen :/ hoppas någon ska ner sen igen.
trevlig kväll iaf.



jag gillar sovmornar, sov till 12 i dag, underbart :D
ska upp till stallet i kväll och träna millan på volten sen får vi se vad som händer :)
någon som vill hitta på något kanske? jag vill färga mitt hår och jag vll ha längre hår, hatar de som det är nu.
någon som vill byta?


<3

en rubrik

Min plan vara tt slänga iväg ett blogginlägg nu men maten är klar.
skriver senare i kväll, håll ut (:
som ni vet är jag dålig på att uppdatera och heltenkelt inte orkat skriva något i kväll.
Varit med anna hela kvällen och då finns det inte tid till de (:  tack för kvällen fröken larsson (:

skriver kanske i morgon om vad som hänt.



Vad är det du egentligen vill?
<3

tredje juli.

Stallet i dag.
red millan och jag kan ju säga att de inte gick så bra. uppvärmningen gick bra fram till dess
att fågeln rörde om i buskarna brevid eller va det var för något, så då var hon rädd för att gå på den lång sidan hela lektionen. inte roligt, men de släppte efter ett tag och vi fick förbi henne ganska så avslappnat iaf (:
men ännu en lektion blir det i kväll för att få henne att gå bättre, hon kan ju egentligen. 
 Men gårdagens ridning kan jag inte klaga på, gick verkligen bra :) hoppas vi kommer dit i kväll igen.

efter lunch så var de tänkt att åka och bada men de blev molnigare och molningare så för mig blev de inget bad, men dom andra hoppa i dom, de var ju ganska så varmt men för kallt för mig eftersom solen inte var framme.

men nu brummar anna och jag upp med moppen till letsberg igen, och går en tipspromenad (teorin för dagen)
några bilder sedan dagen kommer här. fler kommer i kväll (:

tyvärr så vann vi inte tipspromenaden, men trevligt ändå hade vi. åt lite mat, grillat, smaskens. sen blev de kubb spel (:
På kvällen blev det även ett till pass på millan, men lika spänd ändå, helena longera henne och red men inte hjälpte de.
bara att öva på.

Lördagens ridning, i dag alltså gick mycket bättre. om det var 25% bra och avspänt i går så var det 75 i dag, alltså en stor förändring men ändå inte bra, men nog fick jag mig en funderare vad som egentligen behövs, de är bara att träna på och hoppas på de bästa.  ska försöka ta mig upp till helena framöver med millan med och ta några lektioner, men först lite övning hemma i kurrbo.
Linda hämta mig och millan efter ridningen efter som hon inte hann upp till då jag red.
sen så åkte jagoch anna upp till letsbo igen och gjorde oss lite mat sen så somna vi på gräsmattan med ett varsitt täcke i två timmar typ, riktigt skönt. när jag vakna så ringde jag anna så även hon vakna.. gick och hämta chips och vatten melon och bara låg och lata oss (: härligt härligt.

sen blev det till att fara hem med all min packning.. hur mycket som helst.
men nu får de bli några fler bilder. anna kommer säkert döda mig, men jag klarar mig ur det.






<3

andra juli

Har varit i väg och släppt ut hästarna och ridit en sväng nu :)
så nu blir de stranden i det underbara vädret. gud va jag älskar det <3

I kväll, blir det ridning igen, lägret börjar och de bli den första lektionen, undra hur de går.
helena som sa förre året att hon villa se en förbättring om ett år, bara de blir man ju skraj av.
Nu klagar anna att jag är seg så de är bast jag skyndar mig, ha de bra i de fina vädret så hörs vi  :)

Får bli en liten uppdatering i morgon ist för i kväll. ha de bäst.


<3

den första juli

Nu åker jag iväg på jobb, därefter blir det stallet (:
skriver mer när dagen lider mot sitt slut och då jag har tid vill säga.


vilken dag. stress hela dagen närmare bestämt.
jobb först och sedan blev de ridning med anna och ronja (:

sen blev det hem och tvätta shabrak och sedan iväg ner och handlade. skulle åka till farmor direkt men vi han inte långt innan linda ringde och sa att vi skulle upp med hästarna (: så hem med maten och sedan till stallet och packa klart grejorna och sedan lasta hästen, gick faktiskt bra, hon gick in på första försöket, lyckat :)

sen mot letsberg och efter de blev de äntligen moppefärd till letsbo med packning och mat, otroligt att vi fick upp allt :o
eller vad säger du anna? bilarna vi mötte borde tro att vi var helt dumma i huvudet, eller de kanske vi är med? ;)
men nu tror jag faktiskt de blir sängen. ska upp i morgon och släppa ut hästarna sedan en ridtur innan mockningsdags.

och har jag inte nämt de, så gör jag det nu. nu blir de träningsläger med millan i 3 dagar :) 

 

nog för mig för denna kväll, god natt.


<3


RSS 2.0