30 september

Åkte till älsklingen i går när jag slutade, mys och sen sova! Åkte hem från han tidigt i morse, for hem och åt frukost sen iväg till stallet, red barbacka på millan i enbart träns och mina vanliga kläder, härlig känsla att få avsluta med att rida där och känna hur fri man på något vis var, utan hjälm och allt :)

Duchade henne och sen satt vi oss ute i solen, eller jag satt och hon stod och mumsade på gräset, besiktades gjorde hon ua också, skönt :) Sen lunch med Linda, anneli och den nya ägaren :) sen lastade vi och for mot sundsvall. nu är vi åter hemma och hon kan inte få de bättre så de känns skönt (:

Puss och god natt ♥

Sorligt

Ridit min näst sista gång på den underbara individen i kväll efter jobbet, i morgon riider vi en sista gång ut i skogen alldeles själva tillsammans. Jag har haft denna häst att rida på så länge nu att det känns ännu värre. Vi har tagit oss igenom en hel del, både positiva och negativa grejer! Hon har en sån stor personligt att vi bara stod och gosade efter ridpasset inne i boxen medans hon åt sin mat, helt plötsligt gjorde de inget att hon klafsade och dreglade över mina kläder.

Jag har haft en otroligt tur att ha fått möjligheten att ha denna häst både på foder denna månad och som medryttare eller vad jag ska kalla det, jag kan inte bara tacka Linda för möjligheten.













































Har lagt upp en massa bilder nu, detta är från vår tid tillsammans och då är det här bara en liten del, jag kommer sakna denna häst så otroligt mycket för de är svårt att hitta någon likvärdig och som dessutom har samma persolighet som hon har. men jag är säker på att hon kommer få det bra i sundsvall hos sin nya ägare och jag följer även med och lämnar henne där. Go skrutten min!

Vi har varit på träningar, tävligar och varit ut i skogen på en massa roliga uteritter, vi har badat tillsammans, ridit western på både träning och tävlig, ja alla dessa är har helt enkelt varit bra och lärorika på sitt vis. Visst har vi kunnat gjort allt så mycket bättre men jag är i vilket fall som helst glad över allt :)

Och just när jag sitter och skriver detta och kollar på alla bilder och filmer på datorn så rinner de faktiskt en och annan tår nerför kinderna.

♥♥




27 september

hemma efter en dag igen, kom till ljusdal klockan 8 med tåget, åkte till mormor och åt frukost sen iväg på praktiken :) Lunchade hos mormor och kollade även in ljusdals sortiment av vinterjackor, inte dirket imponerad eftersom jag vill ha den jag såg i sundsvall.. skit att de hade stängt när jag skulle köpa den, men jag får hitta någon ny helt enkelt :)

Efter praktiken åkte jag till stallet, longerade och lös galopperade millan i dag, orkade inte göra något, jag är ju lite förkyld också men jag hoppas de är bättre i morgon så jag orkar rida när jag slutat, hon besiktas på fredag så de blir bara lite lugnt fram tills dess, men jag måste ta vara på tiden, går hon igenom flyttar hon till sundsvall inom kort till ett jättebra hem så de känns ändå bra :) men jag ger inte upp, jag har tänkt mig att hitta en annan foderhäst till tid framöver. 

Nublir de titta på idol och mys med familjen.
Puss & kram ♥


26 september

Kan börja att berätta om helgen, i lördags var vi som sagt ut, mycket trevligt och träffade på mycket folk man inte sett på länge :) Göran kom mitt i natten och hämtade oss tjejer iaf så kom nog i säng vid 3 vilket var behövligt eftersom vi skulle upp på söndag morgon och åka till birsta, shopping!!! :D Åkte dit med mamma, syster och mormor, mycket trevlig dag och betydligt fattigare när man for hem än när man kom dit ;) Kom hem sent på kvällen runt halv 10 då vi också for till pappa när vi kom hem och grattade han som fyller år på tisdag, grattis grattis säger vi till världens bästa pappa :)

I dag var de upp tidigt, redan vid halv 8, haha var vä inte så tidigt ändå men de var tidigt för mig eftersom de inte blivit så mycket sömn i helgen.. for iväg på praktik och jobbade några timmar, sen en lunchdate med pappa och lena :) Jobbade några timmar till och nu sitter jag på xtåget, mot Järvsö Bollnäs Ockelbo och slutligen Gävle :D

I morgon får jag också veta om millan blir såld eller inte, var en familj och kollade på henne i går när jag var borta. vi får hoppas på de bästa även om de känns vemodigt.

bjuder på en bild från tåget. halsduken köpte jag i går och jag bara älskar den!


Puss & kram ♥


24 september

Underbara höstdag!
jag hade en trevlig kväll i går isf, en tjejkompis kom och vi tittade på idol och efter de såg vi på filmen never back down, en bra film så den får helt klart tummen upp :) Jag hämtade syster på ljusdal och efter de skjutsade jag hem anna och for till kurrbo, skulle skjutsa hem lite folk som var där så satt där ett tag och skrattade åt dom ;) tänk va rolig människor kan bli av lite alkohol! For hem och sen sov jag.

I morse ringde klockan halv 7, dags att hoppa upp trots lite huvudvärk och fara till stallet, hovslagaren skulle komma och sko om Millan, fin i hovarna så tog vi oss ett pass på ridvolten :) lugnt och behagligt bara och hon skötte sig suveränt, övade och tänkte på allt som annelie har sagt till oss! så jag är nöjd, ligger nu i sängen och är as hungrig, ska snart gå ner och äta något och sen får vi se vad som händer. I kväll blir de iaf fest, Mathilda fyller år vilket betyder att de blir krogen och en massa trevligheter, me like! :)

Skriver ev mer senare annars får ni ha en toppen kväll!
Puss & kram ♥

bilder








<3


film



Film från i dag :)

23 september

har varit hemma i dag för jag hade sån huvudvärk när jag vaknade i morse, så låg i sängen till halv 2 typ innan jag hoppade upp och åt med mig kära syster, sen blev de stallet och städning :) en film kommer upp här på bloggen som agnes filmade :)

Nu sitter jag och tittar på syster när hon gör sig klar och sen blir de idol med Anna och en massa gott  till de :D
i morgon kommer hovslagaren redan halv 8 så de blir upp med tuppen. hoppas huvudvärken försviner bara tills dess, i dag har jag ätit ipren så då funkar det men inte annars..

puss & kram ♥

god natt



lägger mig i sängen och kollar på idol och äter toast och dricker varmoboy :) lägg märke till julservetten också :p!

19.10

Kommit hem från praktiken nu så sitter och tittar på tv och väntar på att det bra ska börja snart :)
sen blir de tidigt i säng, helt slut och ont i huvudet så orkar inte göra något mer i kväll, tyvärr får hästen vila i dag alltså.. orkar inte skriva nå mer nu heller, ha det bra.

Puss & kram ♥

dagens outfit


22 september

God morgon!

Sitter i soffan och väntar på att få åka iväg för jag är klar med allt, en dunder frukost (gröt) är äten och jag är mätt så jag orkar jobba några timmar innan de är lunch :) Tittar ut och inser hur tråkigt väder de är ute, jag som hade hoppats på sol eller iaf uppehåll! men de kanske blir, bara de är uppehåll i kväll när jag ska rida. Väntar ju även på ett paket från hööks som nu är väldigt försenat känns de som, över en vecka sen jag beställde nu. de kanske kommer i brevlådan i dag då, får hoppas på de.

Bytte även täcke i går till mitt tjocka dumtäcke och gud va jag har sovit skönt, inte frysit en gång i natt fast jag inte hade mina tjocka kläder på mig. haha.

Blir som sagt jobb hela dagen och när jag slutar, kring 6 så åker jag till stallet direkt, har med mig kläder dit, de är lika bra, blir så sent annars ju och man hinner inte ens komma hem så måste man sova, tar jag med mig så hinner jag iaf titta lite på tv ;p

 Mitt hår i dag.

Puss & kram ♥


god kväll

Nu har jag kommit hem efter en lång dag minst sagt. Sitter nu och sittar på bonde söker fru och ska sova så fort de slutar, jag är hur trött som helst. Dagen har iaf gått bra, jag började 10 på praktiken och innan dess var jag till hästen och bytte täcke och så. Slutade sen klockan 6 så då blev de stallet direkt och red hästen, gick hur bra som helst om man bortser från de första 20 minuterna så de kan vi göra tycker jag :)

Men nu blir de mer tv och sen sängen! ska byta täcke också, för fy vad jag frös i natt, sov med mjukisbyxor och tjocktröja, skööööönt! :)  

Puss & kram ♥

21 september, god morgon

Dags att hoppa upp så god morgon :) jag vaknade nyss, så nu är de dags att hoppa upp, om två timmar ska jag vara på plats på praktiken. ska göra mig iordning, äta frukost och sen upp till Linda och hämta ett täcke till Millan så måste även snabba mig dit så hon får ha det i dag när de andra vart dyngsurt i förrgår när de regnade så mycket. Efter praktiken drar jag direkt till stallet och rider!

Mys med robin i måndags :)

Promenad med Millan efter att hon hada fått badat.

Skriver i kväll när jag kommer hem.
Puss & kram ♥

i will be okey, just not today

                  

20.55

Hemma efter en fullspäckad dag! :) Möte med jobbcoachen, hämtat ett paket från söta Margit, ett super fint halsband :) GULLUNGE nr ett är vad hon är! ♥ Skrivit på papper till praktiken som drar igång i morgon, ätit med mathilda :) och sen även varit till hästen, ridit och pysslat en massa :) <3 älskade häst alltså, känns tråkigt att hon ska säljas men jag får ta vara på tiden och glädjas åt det jag har fått varit med om med henne!

Sitter hemma i soffan nu och nyss sett idol, ska äta något nu och sen blir de ryggläge i soffan för att titta på kaos i Båstad, sen dusch och och sova! ny dag i morgon och något nytt händer så de är bäst att vara pigg! ska hämta ett täcke i kurrbo i morgon och fara till stallet med det och sen blir de praktik hela dagen och stallet efter de igen för att rida :)

Sov gott!
Puss & kram ♥


20 september

jag var uppe redan halv 6 i morse och då vela jag verkligen bara ligga kvar i sängen med pojkvännen men de var bara att hoppa upp och göra sig klar, han skjutsade mig till tåget samtidigt som han åkte till jobbet. Jobbigt att åka tåg två timmar så där på morgonen men jag kunde sova iaf i 45 min, la mig ner över 3 säten och där sov jag :p

I dag händer det en massa, berättade jag om att jag börjar praktisera på Albins leksaker på Onsdag, ska iväg i dag och skriva lite papper och sen även ringa och ta reda på vilken tid jag börjar och så där :) Har även möte med min jobbcoach och sen en dejt inplanerad med Mathilda, sen ska även hästen ridas och tas om hand så de blir en fullspäckad och trevlig dag med andra ord :) men än sitter jag hemma och tar de lugnt och tänker göra de ett tag till också, kaske titta på idolavsnittet på tv4 play som jag missade i går för att vi kollade på ensam mamma söker ist :) de är svårt att välja vilket program man egentligen vill se så här på hösten, tur att de går att de på datorn sen :)

Kanske kommer upp lite bilder senare i kväll om jag kommer ihåg att ta några under dagen :)

Puss & kram ♥

17.58

Dagen har gått otroligt fort konstigt nog eller är de jag som inte haft klockan i huvudet så ofta som jag brukar ;) Jag har tittar på film och sen idol avsnittet sen i går då jag missade det. sen har jag även städat av lite och ätit mat och glass, fixat klart med praktikplats så på onsdag börjar jag den på albins leksaker :) ska börja titta på en film nu innan Robin kommer hem och sen blir de middag :)

såg ut så här i lördagskväll :) dock inte lika kläder som på bilden.

Puss & kram ♥

19 september

Vaknat för två timmar sen ungefär, så god morgon :)
Bloggar lite snabbt nu mellan allt jag gör, blir lite städa och bara ta de lugnt i dag, är ju skit väder ute så de spelar ingen roll, titta på film och så där ska jag göra :) ska även äta maten som jag fick av farmor i går kväll. Hästen får alltså vila i dag, kan vara skönt för henne hon som gått hela veckan nu.
Fick en mössa av robin i går när jag kom också, gulligt så slipper jag iaf frysa om öronen i vinter jag som alltid fryser. en svart stickad! <3
Nej nu ska jag käka lite frukost/brunch och sedan se någon film, laddat ner tre stycken nu så jag har att göra i dag iaf :D
Ha en bra dag, kanske skriver mer sen :)
Puss & kram ♥

18 september

Förlåt för att det inte blivit någon uppdatering i dag men jag har helt enkelt haft fullt upp! Började med att jag ställde klockan på 9, inte den roligaste tiden att gå upp på när man hade en toppen kväll med trevliga jäntor i går fram till halv 1 på natten, blev en mycket god middag och massa vin till de, så kunde inte blivit så mycket bättre :) Så här såg jag ut i går kväll iaf


Så tack för kvällen kära vänner!

I dag vakna jag som sagt av klockan 9, var bara att hoppa upp och göra sig klar för dagen, på med stallkläderna och sen blev jag hämtad av Linda, for till stallet för en tjej skulle komma och provrida Millan, känns tråkigt att hon blir såld så småningom, jag vet ju de men ändå känns de trist när jag nu har henne och rider och pysslar, men så är det, svårt att inte fästa sig vid henne också när hon är så himla trevlig och med mycket personlighet, visst har hon sina stunder men de kan jag ta. För den mesta av tiden så är hon underbar.


När hon hade ridit var de hem och duscha och byta om och iväg på kalas, farmor fyllde ju år i dag så blev middag och tårta där, fick även med mig en matlåda hem :D trevligt värre var det och nu sitter jag på tåget på väg till Gävle till min kära pojkvän! Så blir massa mys och sen antar jag att sova tidigt eftersom han ska upp och jobba, själv får jag se vad jag hittar på för någonting i morgon. De visar sig när jag vaknar helt enkelt.

 Bjuder på en tåget bild

Har tyvärr inga bilder sedan i går och inga andra från helgen heller så detta är de enda jag kan lägga upp.
Har inget mer att dela med mig av så vi hörs, snart framme i gävle nu också :)

Puss & kram ♥


13.45

Ligger i sängen efter att ha fått i sig lunch, duschat lagt ansiktsmask och myckat annat vi tjejer ofta sysslar med ;) Så nu känner jag mig lite mer än fräsch så att säga ;) Ligger och proppar i mig godis nu i brist på annat att göra.
 Har även gjort naglarna, dock är bilden snodd.

 Godiset nu.

Nej nu ska jag nog kolla på någon serie och bara ta de lugnt innan jag lär börja fixa till mig :) Blir ju middag med en massa trevliga människor i kväll så bäst att vara pigg å glad :D

Hästen har iaf gått fint hela veckan, och så även i dag! känns skönt att jag började med en träning i måndags så jag har kunnat tänka tillbaka på den och göra lika!

 Millan i dag innan ridpasset

Puss & kram ♥

17 september

Kommit hem från Kurrbo nu så sitter och äter pizza till frukost och ska snart bege mig till stallet för att rida Millan :) Sen hem och bara ta de lugnt, i kväll blir de middag med alla från stallet så de ska bli trevligt faktiskt :) Annars kommer de inte hända mycket alls i dag känner jag, borde¨gå ut och springa nu när vädret är okej men vet inte om jag orkar de :o

I går när jag var med anna och red också på kvällen så stötte vi på en älg, har aldrig sett en älg när jag ridit förr men jösses va hästarna blev rädda ;) som två hingstar båda två och blåset upp sig!

I morgon blir de först stallet sen upp till farmor för att fira henne, hon fyller nämligen år, så grattis till henne i förskott :D blir middag och mys där innan jag åker ner till den bästa och myser lite extra <3

Nu ska jag byta om och fara till stallet så de blir gjort för i dag, kallt ute så jag drar på mig långkalsonger fast det är alldeles för tidigt på året och att jag kommer frysa ihjäl i vinter om jag redan börjar med det men får väl köra på trippel långkalsonger dåra ;)

Puss & kram ♥


20.18

Nu blir de fortsatt mys i soffan med massa godis och chips :) idol är de på tv och snart någon hyrfilm.
orkar inte skriva mer, vi hörs i morgon känner jag mig rätt så somnar jag snart ;)


16 september

Godmorgon eller god förmiddag kanske jag ska säga ist ;)
Jag klev upp i tid och åkte till stallet och tog en uteritt med men en av tjejerna där, trevligt att få lite sällskap när jag själv inte känner igen vägarna. Efter de skyndade jag mig hem och bytte om på 1 min och sen ner på köpingen och lunchade med Linda och Lukas :) Mums! Så nu sitter jag hemma igen och vet inte alls vad som händer, de visar sig kanske ska lägga mig och sova någon timme för känner mig lite trött faktiskt.

Kvällen kommer jag tillbringa i kurrbo, så de blir pizza och film för mig och Lukas då resten av familjen åker iväg till stugan. Skriver mer senare! ha det bra så länge :)

puss & kram ♥


natti natt

Sitter och tittar på robinson och snart blir de kvällsfika, myyyys! :)
Så jag säger godnatt redan nu :)

Har ikväll varit hos farmor och farfar och sen till pappa :D


14.47

Nyss kommit från stallet, hästen skötte sig fin fint så vi är nöjda :)
Putsade tränset och sadeln också och skötte om millan lite extra för att få bort hennes exem, Nu är jag hemma och ska klä på mig andra kläder och sen blir de nog en sväng upp till farmor och sedan till pappa!

Tänkte lägga in lite bilder sen i dag när jag var i stallet :)
Millan innan ridningen



 Stallet

Kompisarna

 Stallgången


15 september

Gomorgon :)
Jag vaknade nyss men ligger fortfarande i sängen, ska kliva upp snart och fara och hälsa på min kära farmor och farfar, de var ett tag sen nu så jag saknar dom faktiskt :) Efter de åker jag nog till stallet och gör de klart sen får vi se hur dagen fortsätter óch vad klockan blir. Ska också hinna hälsa på pappa i dag men dagen är ju lång så de hinner jag.

Skriver mer underdagen :)
Puss  & kram ♥

22.44

god natt :)

i morgon blir de stallet och lite annat som ska göras!
även min kära pappa kommer hem i morgon så ska nog ta en sväng till
han också sen skulle jag också villa upp till farmor och farfar :D
Vi får se vad som händer iaf, uppdaterar mer i morgon, även filmen
hoppas jag kunna lägga upp snart nog. Robin ska försöka få till de som jag vill bara :)

puss och god natt ♥

smoothie



Springer ner och gör mig en sån här innan det blir halv 8 hos mig och bonde söker fru ;)

film

Försöker redigera filmen som vi filmade i dag när jag red men de går sisådär :)
Funkar de som kommer en film upp här senare i kväll :D Nu ska jag gå och duscha, legat i sängen
ca en timme och försökt sova men de är svårt när tänkarna faller in på en massa annat. Nu duschen och
sen blir de tv hela kvällen lång :)


bjuder på en bild just i skrivandets stund

14 september

Förlåt för att jag inte bloggat tidigare, har helt enkelt inte haft tid.
Vaknade och gjorde mig klar för stallet, red millan som gick klockrent i dag :) och sen upp till linda för att baka lite och sen ut i skogen och plocka svamp så i kväll blir de kantarellmacka medans de är bonde söker fru på tv ;) Så jag har gjort något hela dan, nyss kommit hem nu och ätit så nu sitter jag på mitt rum själv där jag troligtvis kommer vara resten av kvällen också! ;)

Ja något mer vet jag inte om jag har att tillägga, inte just nu iaf :)
Puss & kram ♥


20.28

Ledsen att jag inte skrivit något i dag mer än i morse, men har haft fullt upp.
Först möte med jobbcoachen och sedan hem för lunch och sen iväg till stallet, red till kolsvedjastugan och njöt av utsikten innan vi red tillbaka ner för berget och hem. Svettigt och mycket miljöträning blev det av olika slag och gjorde även en liten show för bilisterna som kom förbi samtidigt som lastbilen. haha men jag satt kvar iaf! Sen blev de bad av häst och gjorde iordning i skåpet, nu är allt klart och hästen verkar trivas och jag med :)




Två bilder från i dag

Nu sitter jag och tittar på idol och skrattar ikapp ;p ska sen krypa ner i sängen så de blir en tidig kväll, tröööööTT!

Puss & kram ♥

13 september

Go morgon :)

nyss klivit upp och gjort mig redo för dagen, de blir först ett litet möte och sen stallet :)
Hörs senare har inte tid att skriva mer nu.

puss & kram ♥


säger godnatt

direkt från sängen och från hos som saknar lite sällskap :)


20.49

Tittar just nu på idol och kan inte annat än skratta ju ;)
Haft en trevlig kväll med mormor och morfar som var här på mat, och nu tv med mamma,syster och göran!
I morgon kl 11 ska jag iväg och träffa "jobbcoachen" sen blir de fixa lite och sedan iväg till stallet, hästen ska nog få bada och göra sig lite ren och sen ska jag försöka hitta upp till skogarna, kanske rider till kolsvedjastugan så hästen får arbeta lite uppför! de visar sig vad jag och hästen är på för humör. Träningen i kväll gick iaf bra, fått lite att tänka på vilket alltid är bra, så nu taggar vi igång hästen och jag. ska även framöver försöka ta mig iväg på någon hoppträning :)

Puss & kram ♥

hit och dit

Vi har hämtat hästen och hon är på sitt rätta ställe för en obestämd tid framöver :)
Jag är hemma och tar de lute lugnt innan jag ska ner på köpingen och inhandla några småsaker och upp till Linda för att packa ihop lite saker! Millan såg ut att trivas i hagen med sin nya kompis iaf. 15.30 blir de lite träning för annelie som sagt så ska ta in henna och borsta och pyssla lite innan också så de kanske är bäst att jag åker om jag ska hinna. I kväll kommer mormor och morfar på middag också, trevligt!


12 september

Nu är jag hemma hos mormor och morfar, kom med tåget klockan 8 och har nyss ätit frukost :)
Hade en mysig kväll med Robin i går, käkade kebab och sen for vi iväg och träffade hans kompisar
innan de blev lite mys och läggdags :)

I dag står det hämta häst på schemat och få iordning där hos ska stå och sedan en liten lugn träning för
Annelie :) Så jag skriver mer senare i dag!


Puss & kram ♥


inredning


Ser hur mysigt ut som helst, tänk att få slänga i kull sig i den där soffan och bara mysa tillsammans med en bra film på tv :))


love it! Tänk att ha ett sånt där badrum med denna utsikt, dock skulle jag vela ställa dit ett stort bubbelbadkar ist :)




16.07

Nu sitter jag på tåget efter en hel dag i stallet :)
Hur roligt som helst och Mac fick vara en ponnt för en dag med hans utklädnad :D





Hur roligt som helst var det iaf men skönt att sitta ner nu och ta de lugnt. glömde mina lurar hemma också jag som hade tänkt tittat på film, perfekt att se film på tåget, man hinner precis se klart hela (oftast) Nu åker jag hem till Robin och myser och umgås sen videre till Ljusdal i morgonbitte TIDIGT! ska till järvsö och hämta hästen och sen till kaven där hon ska stå! Ska även upp till Linda och hämta lite saker som ska med! Det här får bli mitt sista inlägg för i dag om jag inte kommer på nå roligt att blogga om under tiden jag sitter på tåget. Annars hörs vi i morgon!


På tåget.
puss & kram ♥


Rosa

Självklart blir de massa rosa i dag så jag passar på att matcha de med ett rosa linne ;)




11 september

Go morgon :)

Jag har nyss varit upp och ätit frukost med familjen, men ligger i sängen nu igen men datorn i knät. i dag blir de stallet trots regnvädret, men de ska nog gå bra ändå :) Skriver mer sen om vad vi gjorde och bilder kommer då också! Nnu ska jag sova typ 1 timme till innan jag egentligen behöver kliva upp :p

Puss & kram ♥


22.37

Läste nu i kväll en annan blogg och kände igen mig så väl, de var så bra skrivet att jag verkligen började fundera över varför man gör allt detta. Det handlade om kärlek och förhållande, att varför man bara hittade fel med den person man var med, hela tiden fel. Men varför tänker man inte på de positiva och ser de bra och underbara i det hela istället? Man har mer stunder när allt är perfekt än stunder då man har de dåligt, men ändå så ska man bara minnas de dåliga och hitta fel, som varför han inte gör si och så istället för så. Detta inlägg jag läste berörde mig verkligen och jag kom på mig själv att det alltid är så. men nog om detta! De jag vill säga är att försök inte hitta fel utan var glad och stolt över vad ni har istället <3

På måndag blir jag med häst, Millan blir inte såld och ska istället bli min ett tag framöver, Jag har ju letat nu efter en häst att ha på foder över vinter då millan skulle säljas, men nu så tar jag henne på foder istället för att leta någon annan, som för de första jag inte känner och inte vet något om, det här är en häst jag känner  utan och innan och tycker dessutom om. Linda och jag hämtar hem henne på måndag någon gång och hon får stå i kaven i ett fint stall med bra möjligheter! kommer bli helt perfekt känner jag :)

Annars så sitter jag nu i soffan hemma med mamma och plastmamma (jannike) och myser och äter gotta, nyss tittat på filmen nothing hill och nu tittar vi på dyngkåt och hur helig som helst.
Appropå ingenting så känner jag att jag skrivít mycket istället i detta inlägg så förlåt för det :)

I morgon blir de stallet, ska göra mac till den bästa "ponnyn" av dom alla, vill inte skriva allt för mycket ifall någon som ska vara med skulle råka gå in och läsa här. Skriver vad vi gjorde imorgon ist.

Jag och millan för några år sen.

 <3

saknar mitt ♥ men i morgon får jag träffa han :)
Puss & kram ♥

16.02

har nyss kommit hem från jobbet och funderar på vad jag ska göra resten av kvällen.
någon som har något att erbjuda? :) annars blir jag väl bara hemma och tråkar då och de låter inte
så roligt!

Puss & kram ♥

10 september

Go morgon alla glada :)
Jag är vaken och redo för jobb! blir jobb hela dagen i dag, vet inte hur länge faktiskt, de visar sig!
I går hade jag en trevlig kväll tillsammans med Mathilda iaf, var en sväng till hudik marknaden och kollade,
precis lika som alla andra år, men trevligt att träffa lite folk iaf :) Kom hem runt halv 12 så då blev de sova direkt.

Får se vad som händer i kväll, antingen blire utgång eller bara en mysig hemmakväll :) får se vad kroppen och humöret säger.


Puss & kram ♥

håret





Här kommer bilder på håret iaf.

<3

17.38

Sitter nu hemma igen efter att ha gjort en hel del i dag (:
frissan i morse, hur nöjd som helst! bild kommer senare. Efter de for jag till stallet,
red mac och så vilket också gick bra :) Nu i kväll får vi se vad som händer,
förhoppningsvis umgås med Mathilda står på schemat.

Puss & kram ♥


9 september

Sitter på tåget hem från Gälve nu igen, några trevliga dagar blev det :)
I dag är dagen fullspäckad så de är bara att åka hem för att hinna, först blir de frissan några timmar
och sedan stallet för att rida mac :) måste erkänna att de är härligt att vara tillbaka i sadeln igen, kanske
man behöver en liten paus för att få gnistan tillbaka igen, jag tror de iaf. Skriver mer senare och visar även bilder på håret då!

Puss & kram ♥

18.40

Sitter just nu vid tv och kollar + skriver här (:
Här kommer bilderna på muffinsarna jag gjorde i dag!


det blev många mer och fler bilder också men tydligen har inte dom förts över till datorn när jag fixade det :o får fixa de, men inte nu, för fryser om jag ska gå iväg, sitter nu in snurrad i en filt.

Annars så har jag lite så här glad på kvällen trots att Robin har åkt iväg på träning :)
Linda ringde och det är dags för Millan att komma hem igen, blev inget köp alltså som var tänkt!
Så nu blire träning och någon tävling om vi hinner med. Skönt att hon är igång så det är bara att forstätta på samma spår.


Nu ska jag fortsätta titta på tv och vänta på R
Puss & kram♥

8 september

Regnet de bara vräker ner!
I går kväll blev de mys framför bonde söker fru med både chips och godis på bordet :)

Sitter inne i lägenheten i gävle och har allmänt tråkigt, nyss bakat muffins så innan de är färdigt bakar jag nog säkert något mer bara för att fördriva tiden ;) en lång dusch ska jag också ta :) Har också tittat på filmen hur många lingon finns det i världen i morse när jag vaknade runt 10, underbart skönt att kunna somna om fast Robin går till jobbet!


Puss & kram ♥

16.21

Sitter just nu på tåget, är på väg till gävle :)
I morse blev de bad och frukost sen så hämtade jag upp lillebror på
fritids så han följde med mig ner på köpingen, lämnade lite papper och sen
till mormor och morfar en sväng innan vi sen for hem ooch för mig ner på köpingen
igen, men då skjutsade mamma mig, skönt! :)

Får se vad som händer i kväll, de är ju iaf bonde söker fru på tv som har säsongs
premiär i kväll, de får man ju bara inte missa ;) känns skönt att all tv på kvällarna börjar
nu, mysa ner sig under en filt med en kopp te och bara mysa liksom :)

puss & kram ♥

7 september

ligger fortfarande kvar i sängen och vill inte alls kliva upp, men lär väl ändå göra de snart :)
göra iordning frukost och lägga mig i badkaret är vad jag ska göra!

vet inte ad som händer i dag, hästen ska iaf få vila en dag nu innan vi rider igen! nuu ska tjockmagen bort och konditionen fram :) skoj att äntligen vara i stallet igen.

ha en bra dag! har inget mer att skriva nu så vi hörs en annan gång ;)
puss & kram♥

6 september

Jag har nyss gjort mig iordning för at beta av dagens att göra lista, dags att sätta fart :)

Jag hade en sån sjukt konstig drömm i natt att jag vaknade vid halv 7 och grinade eller konstig var den väl inte men riktigt vidrig och obehaglig, de är inte likt mig alls men kan tyvärr inte ta upp vad det var här.

Har plockat ihop lite här hemma och gjort iordning papperen som jag ska ha med mig ner. Ska även till frissan i dag, skönt att fräscha till de lite, sen ska jag dit på fredag med :) undra vad jag nu har hittat på ;)

efter dagens måsten så åker jag nog upp till stallet och tar en tur på mac igen, igår kväll blev de en mysig uteritt, dock bara skritt eftersom de var första gånen han var ut på väldigt länge. men helt underbart att bara hoppa upp och bege sig ut i skogen, man glömmer alla tankar för en stund liksom vilket jag älskar :)


men nu ska jag ta och dona lite till och sedan fara iväg, vi hörs senare!
puss & kram ♥

11.38

slut som människa och orkar inte göra någonting alls, just tittat på filmen jag inte orkade se klart i går :)
jag hoppade iaf upp efter jag skrev förra inlägget, städade rummet och tvättat två maskiner, ska gå ner nu och hänga och sen i med en till :) bäst att få allt klart på en gång.


5 september

dåligt humör gör att jag inte alls har någon lust till att blogga. eller dåligt humör har jag väl inte men jag är väligt less och irreterad av olika anledningar. men men, sånt som löser sig!

Jag har nyss vaknat så ligger fortfarande i sängen, funderar om jag ska masa mig upp och städa rummet som är kaos och sedan hänga tvätten och starta en ny maskin, jag bör göra de men kroppen säger att den vill ligga kvar under täcket ett tag till och typ titta på film, men huvudet säger att jag inte alls hinner de och att jag måste ta tag i saker o ting nu. halv 2 ska jag iaf vara på mammas jobb, dom får massage där i dag och var en mindre i personalen så då hoppar jag in ist :D ska bli hur skönt som helst.

Mac får skor på sig i dag också så kanske jag åker upp och rider han sen om inte linda hade tänkt gjort det :) står ju bara en ridbar häst där uppe nu så vi får turas om ;)

Vi hörs senare i dag, ha en fin dag :)
Puss & kram ♥

4 september

Ooooont i fötterna efter att ha jobbat sen 7 i morse, men än är de många timmar kvar så jag snörar av mig skorna och njuter att att vara i hälsinglands natur uppe på berget och samtidigt jobba! :)

Jobbade på frukost i morse vilket gick hur bra som helst, sen ner och hoppa på elbilen och brumma upp till kiosken, fick se myskox ungen två dagar i rad nu, den brukar oftast hålla sig borta men nu fånga jag den söta på bild iaf så dom kommer upp här under när jag kommer hem!





De låter som de blir en kort dag för mig i kiosken så undra vad man ska hitta på då måntro! en tur ut i skogen tillsammans med en häst hade inte varit fel, fint väder är de ju också.

Nu ska jag gå ut och lägga på ved på elden och sedan skura golvet här så de hinner torka innnan allt folk kommer och jag måste springa runt och bli blöt i fötterna ;)
Ha en trevlig dag!

Puss & kram ♥

21.09

Nu har jag kommit hem efter en lång arbetsdag :)
hade kiosken på dagen och sedan en middag på kvällen, en trevlig dag trots att det var jobb. Nu blir de en film och sen ska jag sova, för att orka upp i morgon och ge gästerna på hotellet frukost och sedan ta kiosken efter det.

puss & kram ♥


3 september

Är på jobbet nu och gör lite allt möjligt :) trevligt att de kommer förbi lite folk ändå så jag slipper vara alldeles själv uppe i skogen.

Nu ska jag ta och städa lite mellan kunderna som kommer så vi hörs senare :)

Puss & kram♥

21.35

Nyss kommit hem, varit iväg och städat och gett både hundar och hästar mat :) mysig kväll att kunna ta in hästarna igen och se dom stå där och mumsa, så nu är verkligen hösten på väg och vintern börjar komma, ska faktiskt bli lite mysigt trots allt :)

Sitter hemma och tittar på film nu med datorn i knät. i morgon blir de jobb från morgon till kväll, på dagen i kiosken och på kvällen middag! sen händer de väl inget alls på kvällen, till stallet och ta hästarna kanske eftersom linda inte är hemma i helgen. sen på söndag blire jobb igen, frukost på morgonen och dagen i kiosken :) fullspäckad helg med andra ord :) men de är bra de!

Lägger upp en till bild på muffinsarna senare, en bild när dom är helt klara :) dom blev faktiskt mycket bättre än dom jag gjorde i veckan. 

Där är resultatet
Puss & kram♥

Chokladmuffins!


bakning på g!

Då har jag bakat klart, blev muffins och en rulltårta :)



<3


10.19

Ställer mig och bakar muffins medans lillebror ser på tv :)
Bilder kommer sen på hur dom blev!

Puss&kram♥

2 september

I dag är jag barnvakt åt lillebror, han är lite sjuk så han får vara hemma med mig ist :) titta på massa film/tv och bara mysa ska vi göra tills Göran kommer hem efter lunch :)  Efter de ska jag ner på ljusdal och af och visa lite papper bland annat och även köpa hem så jag kan göra såna där goda muffins som jag visade er tidigare i veckan :)

<3

Ha en bra dag så hörs vi när jag har mer tid under dagen.
puss & kram ♥

1 september

Blev en tidig morgon då jag klev upp halv sex, 6 tog jag bilen till Ljusdal igen då robin åkte på jobbet. Var hemma i Ljusdal halv 9 så for till stallet då direkt eftersom bonzai skulle besiktas vilket gick ju hur bra som helst :) inget att kommetera som inte kunde godkänna besiktningen iaf. sen blev de ner på af för att gå på informationsträff. gick bra även de, så efter de for jag till stallet igen och hängde på när millan skulle lämnas till hennes nästa "ägare" om de nu går som tänkt, de visar sig till veckan :)) men köper man millan får man mig med som vi skämtade om, haha nejdå men jag har lovat att hjälpa till när jag kan.

Sen blev de till stallet igen och lastade Troja som ska på inridning hos annelie och Bonzai som är såld, även han ska stå hos annelie eftersom ägaren hyrt in honom där. Lastningen gick bra, så dom for i väg och allt såg ut att gå bra. så jag for hem och nu sitter jag i soffan och myser med lillebror som sover och är sjuk och mamma :)

Linda har även fått mig på tankar att ha en fodervärdshäst i vinter då de blir en stallplats över. hmm, lite kul och spännande hade de ju varit att träna och tävla igen men vi får se annars får jag flörta med millans ev nya ägare ;)

Puss & kram ♥

RSS 2.0